• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

babamın kontrolleri vardı ciddi bir şey değil. ama hastane havası malum sıkıntılı.. çökertti içimi çürüttü :KK70:
dimi dimi yaaa olmadı o :KK12: akşamı hafif yiyeyim ben dediğin gibi telafi etmem lazım yoksa bu haftayı eksiyle bitiremicem :KK43:
geçmiş olsun hastane kapısı bile insanı çökertiyor.

evet akşama hafif yiyoruzz :))

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
Güzellll az yemişsin işte ne istiyon spor da yapılmışşş
Ben de squata devamm bugün 20 şer dakikalık yürüyüşün üstüne 100 er den 300 yaptımm

su zayiflarken buyuk yardimci o olmadan olmuyor.bizde de kiloyu sevmezler oldum olasi takigim. lisede 56 filandim. ben lisede bi taktim su harici bir yudum sivi veya yiyecek almadan tam 3 gun yemeden dolandim okulda devam ediyordu. dedemin tansiyonunu olcerlerken benim tansiyonuda olcturdm düşük cikinca akrblr kızdı dusup bayilirsin bir an nasıl yemezsin bende saniyorm zayifliyrm kas gidiyrms bilgi yoktu o zamanlar. bide 2010 da bi 15 gunde filan 6 kilo vermistm. ama kasmis. sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta bir cay ve cok su öğlen iki lokma kuru ekmek yani neredeyse yine hic yemeyerek 66 dan 60 a düştüm. 65 le evlendim 1 bucuk yilda 81 oldum hamile kaldim.bilerek 105 le dogum simdi bu gunlerdeyim. bazen hastalik derecesinde sapityrm bu sefer saglikla ilerliyrm . çok yazdım
Wow nasıl bir serüven bu. Ve su konusunda kesinlikle haklısın canım. Bu arada tabloyu yeni gördüm ellerine sağlık müthiş olmuş ;)

oooo süper yapma yapma :KK70: benim işime gelirrr :KK70::KK200:

iyiymiş o zaman yaw. ben acıkırım da şahsen :KK70:

bende bende acıkırım dayanamam

Maaşallah maaşallah 90-60-90 a doğru gidiyosun kıskanmıyorum haaa

:KK60:

işte bende de tam tersi göbek büsbüyük :)

ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu:KK70:)

bak ya benden cm olarak incesin çatladım şuan :KK70: :KK70: benim bel 66 kalça 95 :63::63:

yakala beni:KK4::KK4::KK4::KK4:

filtre kahve hiç içmedim ben nasıl bir şey. sade falan mı oluyor. pek kahve düşkünü değilim. çaycıyım ben. kahve istedim mi sade türk kahvesi tüketiyorum
canım dışarda bi kaç kez içmiştim sade ceya sütlü . daha sağlıklı dedi bi arkadaş bakalım alıp deniycem :) kahve çok severim

bende bende acıkırım dayanamam

:KK60:

ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu:KK70:)

yakala beni:KK4::KK4::KK4::KK4:

şöle bişi arakadaşa göbeğimi gösterdim oha dedi hiç beklenmeyecek bi performans. bel diil böle göbek var yusyuvarlak anlatamıyorum. :))

beli tam olarak nerden ölçüyosun

canım resmi ölçüm şekli: en alt kaburganın üstüne işaret parmağını koy, leğen kemiğinin üstüne de serçe parmağını tam ortası asıl bel ölçüm yeri(genelde zayıflarda göbek deliğinin hemen üstüdür, göbekli olanlarda bu ölçü azcık şaşıyo:))

canım resmi ölçüm şekli: en alt kaburganın üstüne işaret parmağını koy, leğen kemiğinin üstüne de serçe parmağını tam ortası asıl bel ölçüm yeri(genelde zayıflarda göbek deliğinin hemen üstüdür, göbekli olanlarda bu ölçü azcık şaşıyo:))
83-84 civarı geldi. son soru basen nerden ölçülüyo

Back
X