• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

:KK48::KK48::KK48:

canım uzmanım ya, bi de şeyi bulsanız;
kalorisi olmayan pasta, börek, hamurişi, makarna falan? zira benim vazgeçmeye niyetim yok gibi de.. bari o teknolojiyle zayıflasam?
Ben de öyle diyodum çekmecem de evde buzdolabında artık hiçbirşey bırakmadım ve kurtuldum
20 dilimli kek yapıyodum kızım 1 dilim yiyodukalanını kendim yiyodum yaaa artık almıyorum tek aldığım eti burçak çay kuru gitmesin diye onun da yarısı gözümün önünde duruyo

bedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarim :KK70: :KK70:
toplam 1.700 oldu canim
oo ona hic gelemem kalbim daralıyor bunalinca . kilom her yerime daginik kol bacak her yer kalin zayifladikca her yerden esit olarak inceliyorum canim.tek.gereken sabir. sadece squat yapmaya baslayacam bacak iclerim hic sıkı degil o kadar zayifladiktan sonra

wayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun

He he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı

hoşgeldin bacım :KK19:

canım, ben de öğle araları eve git gel yapıyorum ama çok yakın sadece 5 dk... onu çok yürüyüşten sayamıyorum.
walk at home u da ya öğle aramda ya da yatmadan önce yapabiliyorum...
:) Benim de 8 dk ama 10 dk erken çıkıp ( tüm uyarılara rağmen) yolumu uzatarak 20 dk yapmaya başladım

bende parklarda olanlarla idare ediyorum ama yürüyüş arasında yapınca belim ve sırtım dinleniyor çok güzel
oluyor ne yaparsam kardır diyorum
Benim de ona zamanım olmuyo işte parkta bir alet var stepper diyim ama ayak koyulan yerleri var bir birine basıyosun bir diğerine onda yapsana benim yerime de bacak basen için süperr çok istiyorum ama işten eve evden işe yanından zor geçiyorum her seferin de

vermen gereken 6 kilo bencede idare et canim istedigin kiloya ulasinca daha hevesle mutlulukla alisveris edersin ama oyalanma yaz cikmadan hemencecik ver o 6 kiloyu

bende oyle yapiyorum. zayifkenki tisortler gomlekler pantlnlar duruyor. ama eskiye gore artik daha uzun tunik giydigim icin sadece tunikte sıkıntım var . Kışın idare ettim biraz zayifladim simdi bir iki mecbur lazim
ben bekarken 30 gunde bir oluyordum. evlenince kilo almaya basladim gunler uzamaya basladi. hormonlarimin seviyeside normal aslinda 30 gunde bir olmak isterim :)
Bilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanı

:KK57:
Kizlar beyaz unlu gidalardan uzak durun azda yeseniz bir sonraki ogun daha ac olmanizi saglar insulinle alakali lutfen listelerdeki poaca simit tulumbaciklar olmaz ya okuyunca sasirdim kaldim mecbur kalmadikca beyazun yokk unutmayin yemedikce daha az aciktiginizi hissedeceksiniz inaninn denedim bunu ben bugun tek beyaz unum cu bbik krakerdi ve en buyuk hatamdi kantimden alabilecegim tek gida idi uygun sizde dikkat edin buna emginiz bosa gitmesin uzulurum ac kalip kilo veremezseniz umutsuzlukngelir denendi

haklısın gerçekten. yendiği zaman daha çabuk acıkılıyor. ben dün mesela simit yedim diye akşam üstü bir elim ayağım kesildi titredi yemeklere saldırasım geldi. o hissi nasıl keseceğimi şaşırdım. kesin insülinsel bir durum gelişti o an :D

günaydın ki
sabah 52.3 geldim çok mutluyum ki ben ya :)

sarımsak çayı
sabah
1 yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
1 dilim ekmek
yeşilçay
yicem şimdi

o reçel illa olacak :D

Günaydın neşeli bayanlar, muhabbetiniz bol olsun hiç eksilmesin inşallah :)Sizi okudukça moral buluyorum
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı ekmek
domates
2 adet zeytin

Ara
2 burçak bisküvi

Öğlen
makarna ve patates vardı, ekmek arası peynir zeytin yanında domates yedim

ara
az şekerli türk kahvesi
ara
3 dilim karpuz

Akşam
Eşim işten erken gitmiş sağolsun oda makarna yapmış :))
bende kendime 2 yumurta haşladım, salatalık domates çeyrek ekmek yedim

ara
az beyaz leblebi ve 1 dilim karpuz

3 lt suyumuda içtim tabi
Dün ki menüm hep kahvaltı usulü geçti ama bugün daha iyi olacak umarım,ölçüler moralimi bozsada tartıcığım bu hafta pek sevindiriyo beni :)
bazı yanlışlıklar var ama idare edersin canım :)
İnşallah biran önce atanırsın canım. Ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.
amin canım inşallah :)

YOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..
aferin kıs :p

Ya sen ne komiksin öldürdün beni be!
:oops::oops::oops::oops:

yok bebeğim biliyorum et türevleri ve yumurta haricinde her üründe karbonhidrat var. benim mesleğim besin bileşimleri üstüne zaten :) süt ve türevleri hem karbonhidrat, hem protein içerdiği için meyve gibi insülini tetiklemiyo diye demiştim. yanlış anlaşıldım sanırım kusuruma bakma sen benim
abow bir de besincimiz varmış. ne güzel topik oluşmuş yahu :):KK200:
yok canım estağfurullah :) ben besin teknolojileri üzerine yüksek lisans yapıyorum, işim hep besin içerikleri ile. sağlık kısmı sende sonuçta :KK52: benim babamda doktor besin-ilaç ve besin-hastalık konusunda çok yardımcı oluyor sağolsun. sonuçta besin teknolojisinde hedef kitleyi belirlerken kimlerde nasıl etkileri var konuşuyoruz:confused: bazen beni de doktor zannedip anlatmaya başlıo, diyorum türkçeye geç baba ben senin dilinden anlamıyore:KK70::KK70::KK70:
:D :D :D bizle de paylaş oh oh

Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden
biz mi katıyız kıs:KK57: görmüyon mu kaç gündür poğaçalar tulumbalar makarnalar havalarda uçuşuyor aaa lütfen :D :D
asıl bu ilk hafta alışma dönemi. özellikle benim için :) bundana sonrası daha çekişmeli geçecek :KK4:

kızlar ben menümü yazayım, bugün bi tuhaf olacak akşam dışardayız o yüzden gün içini hafif geçirmeye çalışıcam

sabah
1 dilim peynir
1 salatalık

öğle
koca bi dilim karpuz

saat 15:30 gibi 1 bardak süt

akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm ;)

bedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarim :KK70: :KK70:
toplam 1.700 oldu canim
sbeden çok güzel ben geçen hafta 2,5 verdim bu hafta daha 1 kğ bulmadı :mad::mad:

hiç sorma ben hiç yapmam zaten, en son ne zaman hamur yoğurdum onu bile hatırlamıyorum.. kızımın bakıcısı aynı zamanda üst kat komşum, o yapmış hem de sıcacıktı:KK68: 2 taneyi tabiri caizse yutuverdim. tulumba da hastane çalışanımız araba almış onu tatlısı.. önceki akşam eşimle kızıma makarna yapmıştım, öğle arasında kızım da makarna isteyince hepfitin dediği gibi kombo oldu:KK48:
çocuklar olunca olmuyor bu aralar ikisininde o kadar çok sınavları var ki gözleri içine çöktü bende dayanamıyorum yapıyorum ama bana yasak

Benim de ona zamanım olmuyo işte parkta bir alet var stepper diyim ama ayak koyulan yerleri var bir birine basıyosun bir diğerine onda yapsana benim yerime de bacak basen için süperr çok istiyorum ama işten eve evden işe yanından zor geçiyorum her seferin de
park benim evin yanında akşam yapıyorum kendime zaman ayırdığım içim çok mutlu oluyorum

kızlar ben menümü yazayım, bugün bi tuhaf olacak akşam dışardayız o yüzden gün içini hafif geçirmeye çalışıcam

sabah
1 dilim peynir
1 salatalık

öğle
koca bi dilim karpuz

akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm :KK66:
aynı benimde öyle annemlere yemeğe gidiyoruz diye hafif bir şeyler yiyordum ki bana özel az yağlı kabak yemeği yapılacağını öğrendim yani annemden tam destek geldi

hayırlı kişiyle hayırlı ve mutlu bi evlilik yaparsın inşallah, çocukta olur yuvan da:KK68:

bendeee 87 liyim

kızzz 2-0 devam ediyor, söz ver 3. ye beraber hamiş olucaz:KK19:

aynı aynı merak etme:KK51: tatlıtambak erken davranmış, biz geç kalmadık kı yoksa:KK70:

Bana yetisebilirsen ne guzel olur ama

sabah
1 dilim peynir
1 salatalık

öğle
koca bi dilim karpuz

akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm :KK66:
hakkaten hafif geçiştirmişsin gündüzü :) kıs akşama kadar bayılıp kalma bir yerlerde :D dengelemiş olacaksın iyi olmuş :)
GonulSenligim GonulSenligim karpuzumu yiyim öğle arasında bi 45 dk-1 saat yürürüm(buraya yazmamışım dünkü yürüyüşü, melek benim günlükte yakaladı beni :KK70:)

yakalarım ben :D :D topiğimdekileri nasıl da takip edip arayıp buluyorum :D :D

wayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun
cidden verecek gibi görünüyorm canim. ben kafaya koyunca kacamak yapmiyorum yaparsam daha zayiflayamam basa dönerim .cok su icmeye basladim bu hafta 2 buçuk kilo hedefime ulaşırsam sonraki haftaya hedefimi 2 kilo 300 gram yapacağım ve yarinda çok yuruyecegim. bakmayin bu halime motivemin fis diye sonmesnden korkuyorum :KK17::KK17::KK17:
Bilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanı
verirsin ne varki sanki sadece yemeyecegiZ. mutluluk icin
selam kızlar menümü akşam saatlerinde yazayım ben . çünkü sabah kahvaltyısı dışında bir bilgim yok. bölük pörçük olmasın akşam toptan yazarım :)
sbeden çok güzel ben geçen hafta 2,5 verdim bu hafta daha 1 kğ bulmadı :mad::mad:

çocuklar olunca olmuyor bu aralar ikisininde o kadar çok sınavları var ki gözleri içine çöktü bende dayanamıyorum yapıyorum ama bana yasak

park benim evin yanında akşam yapıyorum kendime zaman ayırdığım içim çok mutlu oluyorum
inanir misin istah mistah kalmadi motive oldugum icin canim sadece su istiyor. yeme yaz geldi

Back
X