şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim

neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldım

sonuç =

tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı

en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee

ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu

totoya varamıyordu yani

evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum

ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene

önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim

sonuç=

önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum

şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha var

şuan o da totoya varamadı

sizce akıbeti nolurrr