- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
dışarısı çok tehlikeli ya . canım dün gündğz bişi yemedin dengeler o seni
canım o yüzden yememiştim zaten, bugünde böyle geçecek, bu gezmeler beni zorluyor
O kadar yorulmusum ki anlatamam. Ama bu 3 gun cok dikkat edecem.kilo verdim mi bilmiyorum bile.. bu hafta bana da biraz alisma gibi oldu. Haftaya spor ve bazi seylere daha dikkatle devam edecegim.
esime sozum var 82 kg in altina düsersem ramazan a kadar. Kunefe:)
canım kendine ödül olarak yiyecek koyma, bi yerde okumuştum beynimize yanlış sinyal gönderiyormuşuz. yiyecekler hiçbir şekilde ödül olmamalıymış. neyi çooookkkk istiyorsanız bi arkadaşınızla paylaşarak yiyin yazıyordu. mesela bir porsiyon söyleyin 3 arkadaş paylaşın falan diyodu. sende bunu kızın ve kocanla yapabilirsin sanki. beynimizi şartlayınca o yiyeceğe gereğinden fazla kıymet yüklüyormuşuz. tabi sen bilirsin yine de
Günaydın kızlar dün çok yoğun ve yorucu bi gündü
Sabah
1 dilim ekmek,peynir,zeytin
ara 1 burçak
öğlen 2 biber közlemesi,yarım dilim ekmek,2 küçük köfte
burdan sonra çozuttum
saat 5 kibi yarım tabak makarna + 1 bardak kola
1 kayısı+1 erik
akşam salata+ cacık
karışık çerez yedim üstünüde
iyi tarafı ilk kez dün karnım tok uyudum, kötü tarafı sanırım mutsuzum korkuyorum yine diyetimin bozulmasından
çerezler olmayaymış aslında çok da cozutmamışsın bence
olsun canım ya en fazla biraz ödem olur, bol su iç, bi de bitki çayları falan, regli sonrası da hiçbir şeyin kalmaz inş.
hepfitcim dünkü menüm ve spor sonrası bugün --- 1200 gramdayım
ne zamandır 86 yı görmemiştim öyle mutlu oldum ki
bir günde nasıl bu kadar farkediyor ya..
süpersin demekki sıkı bi şekilde dikkat ettiğinde hemen 80 ler grubundan kurtulacaksın