• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar dün nasıl canım ıslak kek çekti, ev yapımı hemde koca dilimi 3 liraya satıyolar! eşim alıyım mı dedi, ben içim kala kala yoookkkk dedim:KK42: bende akşam yicem işte siz bozuyosunuz bende bozacam:63::63::63::63::63:
:D :D :D hahah sen akşam düğündesin bikerem ordakilerden ye başka da yeme :63: orda pasta neyn de vercekler zatiii :kk77:

zaten zor tutuodum kendimi, canım arkadaşlarım bozunca amaaaannnn didim:KK12::KK12:

dime dime :-) bak zaten benden az kilon , kıskancımdan çatlıyom burda :D şimdi sol omzumun üzerinde duran meleği dinlicem, sana ye ye bir şey olmaz dicem ,görcen gününü :KK53::KK53:

dime dime :-) bak zaten benden az kilon , kıskancımdan çatlıyom burda :KK70: şimdi sol omzumun üzerinde duran meleği dinlicem, sana ye ye bir şey olmaz dicem ,görcen gününü :KK53::KK53:

yaaa sanırsam reglinin etkisine girmeye başladım :D alınıom,kızıom falan :Dbenim yemediğim ama sizin yediğiniz kekleri eritin arkadaşlarım, artık dip köşe temizlik mi olur spor mu olur :D ben yemedim siz yediniz ya accık tavır yaptım:KK53: bende yemicem tutucam kendimi:KK52:

yaaa sanırsam reglinin etkisine girmeye başladım :KK70: alınıom,kızıom falan :KK70:benim yemediğim ama sizin yediğiniz kekleri eritin arkadaşlarım, artık dip köşe temizlik mi olur spor mu olur :KK70: ben yemedim siz yediniz ya accık tavır yaptım:KK53: bende yemicem tutucam kendimi:KK52:
Evet akşam ciddi bir temizlik yapmam lazımmmm ama önce ip atlıyim sonra başlıyım değilse yapamam

Sabah 1 şeftali akşam yemeyim diye sabah ilk işim şeftali yemek oldu içimde kalırdı yoksa :)
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
zeytin+peynir

Ara
1 burçak

Öğlen
Türlü(patlıcan,kabak,patates) 1 kepçe
1 kepçe yoğurt

Ara
Az şekerli türk kahvesi

Ara
1 çb yoğurt

Ara
Türk kahvesi (Bir buna yok diyemiyorum)

Akşam
Salata ve çorba Düşünüyorum bakalım

aferin kıs :KK70: kısır diğer şeylere nispeten daha masumdur bulgur çünkü sıkıntı yok :) sarmanın içinde pirinç oluyor ama az yemişsin kızmadım hadi yırttın :KK70: zaten elimde yolunacak @gulsayszey var :KK70:

kuzuuum nettin :KK11: hem musakka yidin (yağlı olur ) ,hem şehriye pilavı yidin ( şehriye çok kalorili) hadi yemekhane diye accuk kızardım aç kalırsın yoksa .kıs kek niye yiyon bakem :KK62: o çok üşendiğin spor bu akşam yapılacak başka kurtuluşun yok :KK62::KK53:

:63::63::63::63:
Sağol kız yırttik pacayi desene:KK71:

Önceden olsaydı 5 sarma 4 yk kısır ne kadar az derdim :)
Ama şimdiii keşke sarmaları yemeseydin diyoruuum :)
Bende önceden olsa tika basa yerdim, önce 1 yemek kaşığı kısır ve 2 sarma aldım çok komik bi tabagim oldu, onlar bitince böyle olmaz biraz daha alayım dedim malesef. Aksami salataylami gecirsem bilemedim

Back
X