• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım galiba kan şekerim düşüyormuş bir kaç gündür günde 3-4 hurma yiyordum onu kesmiştim yemeklerden sonra azaldığını fark ettim diyette küçük değişiklikler yaptım buğüm iyi sayılırım

tatlım sanada geçmiş olsun benimde tartıda hiç eksilmiyorum hastalığı ve düğünden sonra düzene girer sen yapabildiğin kadar dikkkat edersen iyi olur
Eksilirsin cnm inatla devam edip yediklerimize dikkat etmemiz gerek

ben sporcuğumu yapıcam :KK28::KK28: spor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara :KK70: bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse :KK70::KK53:
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur :-):-)
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170

göbeğimi içime çektim :oops::oops:
göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmış :oops:

Selam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
etraftan duymak.l ne güzel demi. emeklerimizin karşılığını aliyoruz. bende kilo verdikce güzel şeyler duyuyorm :21:

merhaba kizlar. Bugun yemege davetliydim. sabah ve aksam yemegim yok. Oglen corba salata kirmizi ve beyaz et birde pirinc pilavi. Saat dort bucuk gibi de albeni yedim. Spor da 100 sguat ve 1 saat yuruyus.
canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii

Bu arada aksam saat 8 de kizimi ve oglumu parka çıkardım. Sirf hareket olsun diye. 1 tur da lojmanin etrafinda yurudum. Biraz önce de 15 dk kondisyon bisikleti sürdum. Yavas yavas ben de spora basliyorum galiba kizlarrrr
ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu hafta

Kizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi:KK43:
Merhaba canim çooook geçmiş olsun.menunde gayet iyi iyi bak kendine sicak cayda ic ara ara limonlu

Canım son günlerde çok düzenli menulerim yokki, bugün de düğün var yemeğe falan zamanım yok bişeyler atistiririm artık. Kahvaltida 1 dilim light ekmek, 4 zeytin ve 2 kk peynir yedim. Ama hic kilo veremiyorum ya sinirim bozuluyor.

Canim iste duzenli yemedigin zaman da kilo veremiyorsun.ben de oyleyim. Insallah az da olsa ekside ol. Yogunluk var madem az yiyerekekside gir ppazartesi ye

Yorma sen yorma daha yetismen gereken cok mesaj olcak:KK70:

Yok canim ya kimse arti cikmasin yazik herkes ugrasiyo sonucta. Ben biraz salladim sanki bu hafta ondan oldu. Bana bir iki canta firlatin da kendime geleyim sıkıldım sanirim martin sonundan beri dikkat etmeye calisiyorum cok sıkı olmasa da . vere vere 4 kilo verdim ayda:KK43:

Bana canta firlatiiiiin come oonnn:KK53:

dimi dimi yetişemiyorum yahuuu :D

çok kocaman bir zevkle ben fırlatırım o çantayııı:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

ben bugün abarttım cozuttum yazsam mı yazmasam mı bilemedim

sabah
sarımsak çayı

saat 10 gibi

2 dilim kek
1 küçük poğaça
1 kurabiye

saat 12 gibi

yeşilçay

saat 17 gibi

tavuk dünyasından
barbekü soslu tavuk salata 4 çatal makarna

saat 18 gibi
filtre kahve
3 çatal cheese kek

gece de
sarımsak çayı
filtre kahve

naptın kıs böyle :D :D hakkaten cozutmuşsun :63::63::KK67::KK67: kek,poğaça,kurabiye oh oh yemediğin hamur çeşidi kalmamış :p neyse bu kendini şımartma menüsü olmuş. haftada 1 kereye mahsus hoş görebilirm bi da görmicem:KK67:

kızlar bugün 2 oturum yarın da tek oturum sınav görevim var. nasıl yapıcam yemek düzenimi bilmiyorum kolay gelsin size. sarımsak çayına ara verdim bir kaç gün
kolay gelsin şekerim :KK25: oh tartı gününe az kala art arda bozulamlar bakalım pazartesi ne görecez :KK51:

Hayirli gunler kizlar. Ben de iki gun sinavda gorevliyim. Karnim hem ac hem hic bi sey canim istemiyor var mi boyle bi sey yaa:KK14:
sana da kolay gelsin :KK25:

öğretmenler bu hafta sonu görevli he :KK51:

:KK14:
Bu yola girdiysem boynum kıldan incedir:KK52:Cezamı çektim, dün spor tamam...

seni kocamaaaaannn öpüyorum :KK15::KK15::KK15::nazar::nazar:

Gunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
sana da kolay gelsin canım :KK25:

günaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti
geçmiş olsun canım. ama sanırım şimdi daha iyiymişsin. çok dikkat et olur mu :KK39:

Gunaydin kiZlar telefondan alinti yapmaya gicik oluyorum, iki gun dilimden kurtuldunuz :KK70:
dun aksam cozuttum
1 tane islak hamburger minicikti
5-6 tane parmak patates
iki yudum kola(bunlar dugune gitmeden acikip yediklerimiz :))
Dugunde
yarim avuc karisik cerez
3 minik pogaca
2 duble visne votka

aa senin çenenden mahrum kalmak üzdü beni :-) ama benim çenem var senin adına da yetişirim :D

Kizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi:KK43:
geçmiş olsun tatlım :KK74: evet biraz kaçırmışsın ama çok çok kızılcak bir şey yok. hafta sonu kahvaltısı olsun sana hedayem :D ceza vermicem ama şımarma :KK53:

göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmış :oops:

evet ya o yan etleri hiç sevmiyorum nasıl gidecek onlar bilmiyorum yaaaa:cry:

Kahvalti
1 adet kasarli tost
Bikac tane cubuk kraker
2 yumurtanin beyazi

Aksam
1 tabak taze fasülye ve yogurt olacak

Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat

akşam yemeğini hafif tuttuğundan ve spor yaptığından yırttın :) aferin canımm:KK15:

kızlar yakında nickimi değiştirebilirim ,beni tanımamazlıktan gelmeyin heee :D :D

GonulSenligim GonulSenligim canim ferudun konak onun icin hareketler gosteriyor. hatta gecen yine ayni hareketleri gösterdi. iki elini yukari kaldirip sol yanini esneterek oturdugun yerde sag tarafa esniyorsun sonra sol bunu 100 defa günlük yapiyorsun bide yine eller yukarda geriye dogru esniyorsun sayi ayni. bi kac hareket daha var aklimdakiler bunlar bende yapiyrm bu ikisini 2 gündür

GonulSenligim GonulSenligim canim ferudun konak onun hareketler gosteriyor. hatta gecen yine ayni hareketleri gösterdi. iki elini yukari kaldirip sol yanini esneterek oturdugun yerde sag tarafa esniyorsun sonra sol bunu 100 defa günlük yapiyorsun bide yine eller yukarda geriye dogru esniyorsun sayi ayni. bi kac hareket daha var aklimdakiler bunlar bende yapiyrm bu ikisini 2 gündür
aaa ben bir bakayım gıgıl amcadan o zaman şu hareketlere. Ferudun konak şeklinde aratsam bulurum hepsini. çok sağol canım yaaa benim için iyi olcak hareketler.

ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu hafta

Ay yok benim oyle cok hayallerim yok. Eksi de olsun da ne kadar olursa kardir. Ama -500olsa ortalama güzel olur.
Kizina da gecmis olsun canim

Evet kizlar yedigimu aynen yaziyorum.
bu ogun de benim ödülüm olsun
sabah
3 yas kayisi
1 tatli kaşığı ezilmiş haşhaş(haşhaşlı corek yaparken tattim)

kahvalti ise
2 yağda yumurta
2 sivri biber
1 kocaman domates
6 zeytin
1. Dilim borek büyüklüğünde haşhaşlı çörek
1 yk tahin pekmezle

Canim sana bir sey sormak istiyorum oglum 4,5 yasinda 2 yasindan beri ben calistigim icin krese gidiyor cok sorun yasiyoruz simdi okulda ,arkadaslarini itiyor ,cok fazla inatlasiyor ve kurallara uymuyor nasil davranmaliyim sence cocuguma senin hic boyle ogrencilerin oldumu sonradan duzeldilermi cok endiseleniyorum
Kusura bakma canim temizlik yapiodum da baba da çalısiyo sanirim kacla kac arası çalisiyosunuz eve gittiginizde birlikte biseyler yapabiliomusunuz bebişle ilgi düzeyiniz ne kadar olabiliyor bunları bi söyleyebilirsen daha cok soru sorcam ona gore yardimci olabilir belki

Back
X