• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kadin-hareketli-resim-0207.gif
ha gayret miraycan84 miraycan84 :p
Çok güzelmiiiiş :)
 
günaydın kızlar sabah korkuyla çıktım tartıya

4.06 51.4
5.06 51.5

100 gram artmış o da yediklerim için çok iyi bile. demek ki öğlen kaçamak yapıp akşam dengelersem diyette öle bozulmuyormuş çok fazla. ama resmen açtım dündü :) sıvıya yöneldim
Akşam iyi dengelemişsin tebrikler.
 
Yok canim 1 fincan sutu cubuk tarçınla akşamdan kaynatip dolaba kaldırıyorum ertesi gun tekrar ısıtıp Granül kahve ekleyip iciyorum yağ yakıcı kahve olarak geçiyor nette ama ben İstahimi kapatsın diye iciyorum :))
hım deiycem bunu kahve alayım o zaman
 
İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat)
5 yeşil zeytin, 1 domatesi 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 2 kupa demleme yeşil çay

bugün tartı yüzümü fazlasıyla güldürdü. şaka yapıyor sandım. 75.0 ı gördüm :) o sevinçle eşime söyledim. artık farkediliyor verdiğin dedi sağolsun lütfetti:)

hiç kaçamak yapmadım bu hafta ve saat 8 de yemek faslım bitti. akşamları 9.30 da yattım .sanırım vücut dinlendi. kaslar dinlendi yoksa bu hafta 1 kez yürüyüş yapabilmiştim.

sbeden sbeden canım ben seçim günü şehir dışına çıkacağım. 1 hafta yokum. ve gittiğim yerde de tartı yok. kilo bildirimini pazar sabahı yapsam kabul olur mu ?
Kendi bildirimimi okuyormuş gibi oldum "İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun"
Bak işte öğle akşam git gel 40 dk yapıyo hem öğlen yediğini de yakıyosun biraz da uzatsanyemek yiycek halin kalmıyo denemelisinn.
 
Back
X