• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar bu sabah çok doyurucu bi kahvaltı yaptım; (tavsiyemdir)

*2 tk köy peyniri+100 ml süt+1 yumurta+1 yk yulaf ezmesi+tuz+pul biber= krepimsi bişey yaptım. çok çevrilmedi,
yapıştı biraz yağsız olunca ama, yine de tadı çok güzeldi. ekmeksiz doydum.
*domates salatalık yeşillik
*1 tk fındık ezmesi
ben de ne yesem diye düşünüp duruyordum ,iyi oldu bu tarif evde yulaf ezmesi de vardı hem değerlenmiş olur

Kizlar bir gun dikkat ettim gecen haftaki kiloma indim dun 75.6 idim ne oluyor bana vucudum sumu tutuyor anlamadim 20150609_075349.webp

Günaydın arkadaşlar pazartesi yine iyi başladım her zamanki gibi
Sabah işe gelirken 30 dk yürüdüm
1 kk peynir 10 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 4 köfte domates salatalık ayran
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
Yemeği yaptıktan sonra 30 dk ip atladım 1600 sayı olmuştu

Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 3 kayısı
Acıkmamıştım ama kızıma getirdim erik yedi kayısı yemedi benim formuna düşkün kızım :)

Yarin sabah bende denicem canim yulaf ezmem var yogurtla yemege calistim olmadi bu fikir denemeye deger
1. tarif :yoğurt yulaf ve bir kaç kuru meyve at
2. tarif : bir barda sütün için az yulaf koy ısıt yulaf şişip yumuşayacak içine de az bal kat
3. tarif : az süt yulaf yumurta. krep şeklinde
4. tarif : süt yulaf peynir yumurta maydanoz

Kızlar ben oldum olası çok iştahlı ve çok fazla yiyebilen biriydim. Ama artık cidden fazla yiyemiyorum. Midem cidden küçüldü demektir bu...
Pazar günü babaannemize gittik önce kısır yaptık akşama lahmacun salata ayran kısırı az yedim ama lahmacunu biraz abarttım tabi salata ayran beni o kadar rahatsız etti ki anlatamam eskiden olsa hiç rahatsız olmazdım.

Allah razı olsun.bahsettiğim kaynım yatalak. 27 yaşında. bir tane de görme engelli var o da 25 yaşında.kayınvalide 5 haftadır hastanedeydi.onunla biz ilgilendik (kayınpeder yok.geçen yıl vefat etmişti).günlerim böyle işte.hep yoğun, hep atraksiyonlu.
yok canım yeni evli değilim. 15 haziranda 7. yılımız bitecek. :nazar:
erken evlendim ben.17 temmuzda 28. bitireceğim daha.
ya sorma o kadar kalabalığız ben daha birkaç kişi dışında tanımıyorum kimseyi.daha aktif olabilsem tanıyacağım da olmuyor işte. hatta bugün düşündüm kilo bildirimi yapacağım ama millet diyecek doğru düzgün menü yazmıyor nasıl verdi kilo diye. bu hafta atlamadan yazayım bari

Canim benim Allah yardımcın olsun. Bu.tempoda kilo alman cok zor zaten sen zoru basarma emi:)) kaynin icin geçmiş olsun. Allah sifalar versin canım.

tesekkurler canim:)

Bu arada kilo veren herkesii grup birincilerini de ayrica tebrik ederim kizlar supersiniz

Sagol canim haftaya senden de birincilik bekliyorum;)
herkese günaydııınnnnn...

8 haziran>>>>85,300
9 haziran
>>>>85,000

Oo sen farkı açmaya başladın bakiyorum rakibem:))
Böyle devam et ben de kosucammm :)

Ama canım sen gibi olana kadar epey bi fırın ekmek daha yememiz lazım...

Spor ve az yeme konusunda Tövbe eline su dökemem ben...

Seni alkışlıyorum arkadaşım:KK9::KK9:
Hayııııır "Bir fırın ekmeği YEMEMEMİZ lazıııım" ki kilo vereliiiim :)
Zamanla o da olacak bak şimdiden az yemeye başlamışsın.
Biraz kilon azalınca sporunu da daha rahat yaparsın.

Back
X