• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yarin sabah bende denicem canim yulaf ezmem var yogurtla yemege calistim olmadi bu fikir denemeye deger

canım bence de doyurucuydu ve tadı çok güzeldi, mutfak konusunda sizler daha deneyimlisinizdir benden, tam anlamıyla krep olması için malzeme ekleme, arttırma ya da azaltma yapabilirsiniz tabi. benim ki biraz yapıştı, parçalandı. yağ koymak istemedim, seramik tava kullansaydım daha iyi olabilirdi belki...
Oylemidir canim¿ bende sasirdim 1 gunde 1.9 yok artik
ben de yaşadım bir günde öyle büyük farklar, oradan biliyorum..
diyette olduğumuz süre içinde karbonhidratlara dikkat ediyoruz, vücut alışıyor... en küçük bir karbonhidrat alımında da (tatlısı/tuzlusu, hele tuzlusu hele tuzlusu...) hemen su topluyor. bu kez de dikkat edip bi de ödem atan bitki çaylarından faydalanırsak çok güzel eksilere ulaşabiliyoruz...
bence sana da öyle oldu, tebrikler...

Günaydınlaaarrr herkese çok güzel bir güne merhaba dedik :KK71: :KK24:

Bugün 60,5 çıktım çok dikkat ediyorum bugünlerde. Ama komşularımın yorumlarından çok sıkıldım, çok sağlıksız veriyormuşum hiç yakışmıyormuş bu kadar zayıflık. Gören de 34 bedenim sanır hıh hep kilo vermeyeyim diye bunlar :63:
Annemden de korkmuyor değilim 1 hafta sonra 50'li rakamları görünce beni kesebilir, ona göre kilom boyuma yakın olcakmış ah anneler ya hep bizim için panik oluyorlar iyi ki varlar... :eek::KK200:

Evet örneğin benim kilo verme çabalarımı eleştirmeyen yoktur (eşim dahil) ama ben hiç duymam bile
eleştiriye açığımdır yapıcıysa hoşuma bile gider ama boşsa da umursamam yanii.
bravo valla en güzeli, ama ben çok kolay etkileniyorum ya... biraz yükselenin de etkisi var sanırsamo_O

Gunaydin kizlar :))
sbeden sbeden cim kusurabakma dhn bildirim yapamadim cok stresli bi gun du tayinimiz cikti hareketli gunler beni bekler
Bu hafta benim icin hic iyi gecmedi diyetimi sabah uygulayip aksam bozdum ve butun emeklerim bosa gitti sanirim ben 70 e demir attim :KK43:( bu gidisata bi dur demem lazim ama nasil
cok utaniyorum yazmaya ama kilom 71.1 :KK43:
gunaydin canim tayin nereYe cikti

Günaydın arkadaşlar pazartesi yine iyi başladım her zamanki gibi
Sabah işe gelirken 30 dk yürüdüm
1 kk peynir 10 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 4 köfte domates salatalık ayran
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
Yemeği yaptıktan sonra 30 dk ip atladım 1600 sayı olmuştu

Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 3 kayısı
Acıkmamıştım ama kızıma getirdim erik yedi kayısı yemedi benim formuna düşkün kızım :)
annesini gördükçe işi şimdiden sıkı tutuyor demek ki:KK48:

1. tarif :yoğurt yulaf ve bir kaç kuru meyve at
2. tarif : bir barda sütün için az yulaf koy ısıt yulaf şişip yumuşayacak içine de az bal kat
3. tarif : az süt yulaf yumurta. krep şeklinde
4. tarif : süt yulaf peynir yumurta maydanoz
vayy ne güzel seçenekler, teşekkürler...
çektim resmini deneyeceğim
çok tok tutuyor, az olursa ara öğün olarak da tercih edilebilir..

Pazar günü babaannemize gittik önce kısır yaptık akşama lahmacun salata ayran kısırı az yedim ama lahmacunu biraz abarttım tabi salata ayran beni o kadar rahatsız etti ki anlatamam eskiden olsa hiç rahatsız olmazdım.
ben de öyleyim şimdi, demek ki potansiyelleri düşürdük çok şükür...:KK48:
:KK9::KK9::KK9:

bugünkü menüm;
SABAH
1 ince dilim kek, domates, salatalık, 1 kb kutusu peynir, yarım dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay

ÖĞLE
1 kepçe yeşil mercimek yemeği, yarım dilim çavdar ekmeği

ARA
az şekerli türk kahvesi

AKŞAM
1 küçük kepçe etli kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim tam buğday ekmeği

ARA
yeşil çay, 1 form bisküvi, 1 pirinç patlağı

vee gün içinde spor niyetine bol bol temizlik.
Çavdar ekmeği de işe yarıyo çıkışta mutlaka alıcaaaam :)

Canim benim Allah yardımcın olsun. Bu.tempoda kilo alman cok zor zaten sen zoru basarma emi:)) kaynin icin geçmiş olsun. Allah sifalar versin canım.

tesekkurler canim:)

Sagol canim haftaya senden de birincilik bekliyorum:KK66:

Oo sen farkı açmaya başladın bakiyorum rakibem:))
Böyle devam et ben de kosucammm :)
:KK15::KK15::KK15:

gel tatlım beraber koşalım...:KK48:

Arkadaşlar günaydın, metabolizmamızı arttırmak için siz neler yapıyorsunuz?
Benim yaptıklarım,
Hergün yeşil Çay içmeye çalışıyorum.
Koşu ve yürümeleri sırayla yapıyorum, yani örneğin 3000 adım yürüyüş, 13 dk Koşu, gene 3000 adım yürüyüş 10 dk yürüyüş , 2000 adım yürüyüş, 5 dk Koşu gibi. Koşu yavaş tempoda, sonuna doğru hızlı Koşu. Yani demek istediğim sporda standardım yok, vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum.
Sabah-gece yatarken 1 bardak süt içiyorum.
Bol su içiyorum. Günde 3 Lt yi bulabiliyor.
Şimdi Salatalık çıktı artık, süper metabolizma hızlandırıcı onu tüketmeye başlıcam.
Zencefil, sarımsak Çayı yapıyordum Angelina Julie Çayı:))) daha önce çok işe yaramıştı, gene içicem her akşam spordan sonra içiyordum.
Kiraz saplarım birikti, onları kaynatıp her sabah içiyordum bir fincan, gene yapıcam.
Şuan bunlar geliyor aklıma, sizin bildiklerinizi ve yaptıklarınızı da merak ediyorum.

teşekkür ederim canım.
ben hala inanamıyorum.ama son 1-2 haftadır herkes çok zayıfladığımı söylüyor.hatta böyle iyisin verme diyorlar 1,58 boya 61,5 çok çok fazla.o yüzden milleti dinlemeye hiç niyetim yok.inşallah devamı gelir.
59 lara gelince daha çok vermek istiyceksin eminimmm bakma sen herkese incelmeye devam :)

1. tarif :yoğurt yulaf ve bir kaç kuru meyve at
2. tarif : bir barda sütün için az yulaf koy ısıt yulaf şişip yumuşayacak içine de az bal kat
3. tarif : az süt yulaf yumurta. krep şeklinde
4. tarif : süt yulaf peynir yumurta maydanoz
Hmm harika tarifler hepsini denicem
dun soyle menum
sabah
1 has yum
1 kk peynir
Domates salatik
1 dl ekmek
ara karik bitki cayi
ogle
1 kase yogurt
1 kase zeytin yagli fasulye
1 dl ekmek
ara
1 kase kiraz
aksam
1 baget yagsiz pisti tefal kulaniyorum
1 dl ekmek
kola zero
ara 1 kase kavun
gece
karisik bitki cayi
nerdeyse eski gunlerimle ayni

hem de nasıl yoğunum.kaynım hastaneden çıktı.şimdilik ameliyat yapmadılar (beyin ameliyatı olacaktı)
kayınvalidem alt katımda.onun evini komple temizledim.kekler börekler yaptım, misafir ağırlıyoruz.
malum iki cadı kızım da var.bilgisayarı açamıyorum gündüzleri.
onları uyuttum 12 olmadan bildireyim diye nasıl yırtındım bilemezsin : ))))
Böyle yoğun ve telaşlı zamanlarda zaten insanın iştahı olmuyo üzerine bir de iş iyi yaramış sana :)

Hayııııır "Bir fırın ekmeği YEMEMEMİZ lazıııım" ki kilo vereliiiim :)
Zamanla o da olacak bak şimdiden az yemeye başlamışsın.
Biraz kilon azalınca sporunu da daha rahat yaparsın.
evet sporu ihmal ettim bu ara, dün de yapacaktım yalan oldu...
ona rağmen kilo verimi durmadı şükür...
ilk fırsatta başlayacağım, bugün inşallah.. ip atlamadaki performansımı da merak ediyorum.

Back
X