- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
Dün 89.9
Bugün 90.2 böyle persembenin gelişi carsambadan belliydi zaten
Ama yarin toparlayacagim 90 dan uzaklasmam lazim. Hemde kacarak:))
hemen toparla, hemen hemen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 89.9
Bugün 90.2 böyle persembenin gelişi carsambadan belliydi zaten
Ama yarin toparlayacagim 90 dan uzaklasmam lazim. Hemde kacarak:))
Evet ama o komsu degil bizim evdeSenin de mi pastalar börekler yapan bir komşun var yoksaaa :)
Senin de mi pastalar börekler yapan bir komşun var yoksaaa :)
8 haziran 75.8
9 haziran 76.6
Emek verilmiş ekmek yememek için yulaf ezmeli krepler yapılmıışş tebriklerrr :)kızlar bu sabah çok doyurucu bi kahvaltı yaptım; (tavsiyemdir)
*2 tk köy peyniri+100 ml süt+1 yumurta+1 yk yulaf ezmesi+tuz+pul biber= krepimsi bişey yaptım. çok çevrilmedi,
yapıştı biraz yağsız olunca ama, yine de tadı çok güzeldi. ekmeksiz doydum.
*domates salatalık yeşillik
*1 tk fındık ezmesi
Arkadaşlar günaydın, metabolizmamızı arttırmak için siz neler yapıyorsunuz?
Benim yaptıklarım,
Hergün yeşil Çay içmeye çalışıyorum.
Koşu ve yürümeleri sırayla yapıyorum, yani örneğin 3000 adım yürüyüş, 13 dk Koşu, gene 3000 adım yürüyüş 10 dk yürüyüş , 2000 adım yürüyüş, 5 dk Koşu gibi. Koşu yavaş tempoda, sonuna doğru hızlı Koşu. Yani demek istediğim sporda standardım yok, vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum.
Sabah-gece yatarken 1 bardak süt içiyorum.
Bol su içiyorum. Günde 3 Lt yi bulabiliyor.
Şimdi Salatalık çıktı artık, süper metabolizma hızlandırıcı onu tüketmeye başlıcam.
Zencefil, sarımsak Çayı yapıyordum Angelina Julie Çayı:))) daha önce çok işe yaramıştı, gene içicem her akşam spordan sonra içiyordum.
Kiraz saplarım birikti, onları kaynatıp her sabah içiyordum bir fincan, gene yapıcam.
Şuan bunlar geliyor aklıma, sizin bildiklerinizi ve yaptıklarınızı da merak ediyorum.
bu arada da paylaşımların için teşekkürler...Arkadaşlar günaydın, metabolizmamızı arttırmak için siz neler yapıyorsunuz?
Benim yaptıklarım,
Koşu ve yürümeleri sırayla yapıyorum, yani örneğin 3000 adım yürüyüş, 13 dk Koşu, gene 3000 adım yürüyüş 10 dk yürüyüş , 2000 adım yürüyüş, 5 dk Koşu gibi. Koşu yavaş tempoda, sonuna doğru hızlı Koşu. Yani demek istediğim sporda standardım yok, vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum.
Şimdi Salatalık çıktı artık, süper metabolizma hızlandırıcı onu tüketmeye başlıcam.
Zencefil, sarımsak Çayı yapıyordum Angelina Julie Çayı:))) daha önce çok işe yaramıştı, gene içicem her akşam spordan sonra içiyordum.
Kiraz saplarım birikti, onları kaynatıp her sabah içiyordum bir fincan, gene yapıcam.
Şuan bunlar geliyor aklıma, sizin bildiklerinizi ve yaptıklarınızı da merak ediyorum.
eski akbulut geldi yineHmm harika tarifler hepsini denicem
dun soyle menum
sabah
1 has yum
1 kk peynir
Domates salatik
1 dl ekmek
ara karik bitki cayi
ogle
1 kase yogurt
1 kase zeytin yagli fasulye
1 dl ekmek
ara
1 kase kiraz
aksam
1 baget yagsiz pisti tefal kulaniyorum
1 dl ekmek
kola zero
ara 1 kase kavun
gece
karisik bitki cayi
nerdeyse eski gunlerimle ayni
Emek verilmiş ekmek yememek için yulaf ezmeli krepler yapılmıışş tebriklerrr :)
20 zeytin fazla yaaa ben de yiyodum kış boyu birşey olmaz diyerek birkaç gün yemedim kilo vermeye başladımGünaydınlar,
Kahvaltı: saymadım ama 20 kadar yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek
şimdi sporumu yapıcam. bugün 1 saate tamamlamak istiyorum. haftaya 67 li bişeyler görmem lazım.
Hosbuldukeski akbulut geldi yine
hoşgeldin..![]()
evet 20 zeytin = 2 yk kadar yağ20 zeytin fazla yaaa ben de yiyodum kış boyu birşey olmaz diyerek birkaç gün yemedim kilo vermeye başladım
Çok az tereyağı koyabilirsiniz bence yapışmayacak kadar ona da ihtiyacı var vücuduncanım bence de doyurucuydu ve tadı çok güzeldi, mutfak konusunda sizler daha deneyimlisinizdir benden, tam anlamıyla krep olması için malzeme ekleme, arttırma ya da azaltma yapabilirsiniz tabi. benim ki biraz yapıştı, parçalandı. yağ koymak istemedim, seramik tava kullansaydım daha iyi olabilirdi belki...
ben de yaşadım bir günde öyle büyük farklar, oradan biliyorum..
diyette olduğumuz süre içinde karbonhidratlara dikkat ediyoruz, vücut alışıyor... en küçük bir karbonhidrat alımında da (tatlısı/tuzlusu, hele tuzlusu hele tuzlusu...) hemen su topluyor. bu kez de dikkat edip bi de ödem atan bitki çaylarından faydalanırsak çok güzel eksilere ulaşabiliyoruz...
bence sana da öyle oldu, tebrikler...
8 haziran 75.8
9 haziran 76.6
Arkadaşlar günaydın, metabolizmamızı arttırmak için siz neler yapıyorsunuz?
Benim yaptıklarım,
hemen toparla, hemen hemen...![]()
Bende bi dokuzlu çay iceyim iyi hatirlattin :)Ara
5 li cay
1 hurma
ben de hiç yağ koymadım ama krep yapışmadı sereamik tavada yaptım ama ilk krep her zaman az da olsa yapışır sonrakiler yapışmaz,fena olmadı(ben yulaf ezmesinin tadını pek sevmiyorum ama faydalı olduğu için yiyebilirim) ama acayip doydum,canım bence de doyurucuydu ve tadı çok güzeldi, mutfak konusunda sizler daha deneyimlisinizdir benden, tam anlamıyla krep olması için malzeme ekleme, arttırma ya da azaltma yapabilirsiniz tabi. benim ki biraz yapıştı, parçalandı. yağ koymak istemedim, seramik tava kullansaydım daha iyi olabilirdi belki...
canımhaklısın, çok katı değilim aslında yağ konusunda. köy peyniri biraz yağlıydı o yüzden koymadım..Çok az tereyağı koyabilirsiniz bence yapışmayacak kadar ona da ihtiyacı var vücudun
sbedencim +800 gr mi neye borçluyuz bakimm:))
Mayacım ben azcik daha kilo vereyim söyle afilli yazarım hepsini ama şimdi bu kiloyla ukalalik yapmak istemiyorum
Tamam canim hemen toplayacagim. Hep böyle basimda dikil kumandan gibi valla ise yaracak bu bende:))
Ara
5 li cay
1 hurma
Bende bi dokuzlu çay iceyim iyi hatirlattin :)
ben de sevmiyodum ama alıştım, evet çok doyurucu, sık sık yaparım artık...ben de hiç yağ koymadım ama krep yapışmadı sereamik tavada yaptım ama ilk krep her zaman az da olsa yapışır sonrakiler yapışmaz,fena olmadı(ben yulaf ezmesinin tadını pek sevmiyorum ama faydalı olduğu için yiyebilirim) ama acayip doydum,