• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Katiliyorum sana canim. Karsidaki insani degil kendimizi degistirmeliyiz ve karsidaki kisilerden beklentilerimiz olmamali bence. Inan daha mutlu oluyor insan bu herkese karsi...
bu arada saclarim cok uzundu ve cok dokuluyordu.gebelikten sonra oluyor biliyorum ama oglum 11 aylik ve dokulen sac hergun avuc dolusundan fazla
iyi cesaret etmişsin tatlıtambak ,ben doğum yapalı 4 sene oldu 4 senedir saçlarım dediğin gibi avuç avuç dökülüyor saçlarımın 1/2 si kaldı diyebilirim,her evi süpürürken her banyoyu yıkarken bu saçları kökünden kazıtıcam diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum

iyi cesaret etmişsin tatlıtambak ,ben doğum yapalı 4 sene oldu 4 senedir saçlarım dediğin gibi avuç avuç dökülüyor saçlarımın 1/2 si kaldı diyebilirim,her evi süpürürken her banyoyu yıkarken bu saçları kökünden kazıtıcam diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum

Ah canim ben hergun evi supuruyorum ama yine heryer sac tiksindik artik.ben de cesaret edmezdim ama esim de sacini jiletle kazitti.oyle konusurken birden karar verdim. Nasil olsa hizli uzuyor diye.oglumuda gecenlerde kel yapmistik. Kizim haric hepimizevde kel kel ggeziyoruz.
esim bana destek olmasa ben de cesaret edemezdim...

Teşekkürler canım tam bir aslan kadını olduğumu bir kez daha anladim..

Sadece yazdiklarinlada olsa kanımin isindigi tek akrepsin canım :)) genelde hic sevdigim akrep olmamıştı genelde sinsi, umursamaz ve pasaklı olanlari denk geldi bana. Lafi gedigine cok iyi koyarlar ama orası kesin:))

Gül'üm napiyosun kendine dur dicem :)) ama bana ne demeli dun akşam yemeğim den zaten memnun değildim üstüne de 2 top dondurma yedim:KK43: +800 gr geldimi ordan pazartesine kadar toparlayacagim inşallah 88li bir rakamada ulasicam.. o zamana kadar tartilmiyorum kizlar yoksa daha çok strese giricem:KK43:

Hadi bugünden itibaren pazartesiye kadar kaçamak yok sözü verelim birbirimize. Bahanelerin arkasına saklanmak yok artık tamam mı?

Ben de spor yaptım mi kilo veremiyorum pek. Çok yüklendin kendine acep?

Tebrikler canım :)

Kaçamak ardından aldığını vermek cok kolay canım dikkat etsen 2 gunde o ağırlıktan eser kalmayacak hatta yagdan bile vereceksin:KK66:
akrep iki turluymus aralarindaki fark yerde gezenle gokse ucan kadarmis :)). ben adalete insan haklarina önem veren en yakinlarla bile mesafeli duran şaka sevmeyen ufacik saygisizligi kaldiramayan yanlizligi seven zararsiz bir akrebim. bazi akrepleri bende hic sevmiyorum kedi gibi sirnasik ve sinsi olanlari. senin burcun aslan herkes taradindan begenilmek ilgi görmek ister die biliyorum. fevri cikislarinda olabilir :)

1 kilo verin ben razıyııım :) ha bire yiyosunuzzz :KK43:

Haklısın. Ama 2 gün çok dikkat edicem . Dün öğlen ve akşam ekmek yemedim. bugün ve yarında öyle yapıcam sabahları hariç. şimdi süte gevrek koydum onu yiyorum öğle yemeği olarak. pazartesi 67... yi görücem. ahanda buraya yazdım:KK22: .

Teşekkürler canım tam bir aslan kadını olduğumu bir kez daha anladim..

Sadece yazdiklarinlada olsa kanımin isindigi tek akrepsin canım :)) genelde hic sevdigim akrep olmamıştı genelde sinsi, umursamaz ve pasaklı olanlari denk geldi bana. Lafi gedigine cok iyi koyarlar ama orası kesin:))

Gül'üm napiyosun kendine dur dicem :)) ama bana ne demeli dun akşam yemeğim den zaten memnun değildim üstüne de 2 top dondurma yedim:KK43: +800 gr geldimi ordan pazartesine kadar toparlayacagim inşallah 88li bir rakamada ulasicam.. o zamana kadar tartilmiyorum kizlar yoksa daha çok strese giricem:KK43:

Hadi bugünden itibaren pazartesiye kadar kaçamak yok sözü verelim birbirimize. Bahanelerin arkasına saklanmak yok artık tamam mı?

Ben de spor yaptım mi kilo veremiyorum pek. Çok yüklendin kendine acep?

Tebrikler canım :)

Kaçamak ardından aldığını vermek cok kolay canım dikkat etsen 2 gunde o ağırlıktan eser kalmayacak hatta yagdan bile vereceksin:KK66:

Özlüyoruz seni, Bırakma bizleri...

akrep iki turluymus aralarindaki fark yerde gezenle gokse ucan kadarmis :)). ben adalete insan haklarina önem veren en yakinlarla bile mesafeli duran şaka sevmeyen ufacik saygisizligi kaldiramayan yanlizligi seven zararsiz bir akrebim. bazi akrepleri bende hic sevmiyorum kedi gibi sirnasik ve sinsi olanlari. senin burcun aslan herkes taradindan begenilmek ilgi görmek ister die biliyorum. fevri cikislarinda olabilir :)
Bende aslanım canım , burcumun bazı ozellıklerını taşırım , ama cok yakın arkadaşlarım var akrep , dostlukları ömürlük cok severım sadece yapılan ıyı veya kotu hıc bır seyı unutmazlar .

Canim istedikten sonra yapiliyor. Kendini tutmak onemli.gece 12 gibi ac yattim ve ac kalktim. Muhtesem bir hafiflik.

çok azmettim yapıcam 68 lerden kurtulacam. ben akşam yemeğini 6-6,5 arası yiyorum ondan sonra hiç bişey yemiyorum sadece meyve yada sütlü neskafe içiyorum. acaba onlarıdamı bırakmak lazım bilmiyorum.

canım öncesinde esneme hareketleri yapıyo musun peki. önce esne sobra biraz yürü veya koş sonra bölgesel çalış derim

evet yapıyorum. zaten ilk 15 dakika ısındım dizim incinince bölgesel çalıştım. kollarım hala ağrıyor. sanki ev taşıdım :)

1 kilo verin ben razıyııım :) ha bire yiyosunuzzz :KK43:
İşte konuştu yine ikizler burcu :)
Arkadaşımın bebeği 18 aylık oldu hergün diyo bana "ne güzel zayıfladın" diye
Geçen hafta dedim ki "hamile gibi yürüyosun" o gün bu gündür akşamları kek pasta yapmıyo artı geç yemeyi de kesmiş 3 kilo verdi :)
Eleştiririz ama yapıcıyız da aynı zaman da :)

Sbedencim beni tarif ediyor gibisin galiba huy olarak cok benziyoruz

Back
X