• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar bugun degisik birsey deniyorum. Patlican haslamasi yapiyorum yogurtla karistiracam. Esim de yemekte degil bu aksam.zaten oglenki yedigim helva mideme oturdu.agriyor hala sirf gece acikmayayim diye yiyecegim simdi

24 te bir aşı daha var ya bitti deyince 24 oldu zannettim.
o gun icin kurtuldum demiştim canim :KK48:

öyle kaptanım ya..
verelim inşallah...
özlemişiz seni yaaa...
:KK200::KK33::KK33::KK36::KK36:ramazani 4 gözle bekliyorum ac midem :-) terbiye olacak insallah
inşallah, sen ben ve sbeden atak yapacaz...:KK55::KK55::KK55:
evveeetttt:KK73::KK73::KK73:

kaptanım pazartesi bildirime kadar izin istiyorum...
hatta tüm hafta sonlarım için, çünkü genelde internetim olmuyor ve sürekli bir koşturmaca içinde oluyorum.
internetim olduğunda sizleri takip etmeye çalışcam...
alıştım iyice buraya, iyi geliyor bana...
tamam canım hafta sonlarindan bisey olmaz..buraya emeğin çok zayiflamak hakkın :KK33::KK75:
Ben bu geçtiğimiz haftadan beri kahvaltı yapmadım dikkat ettiyseniz tatlım. İlk gün çok zor geldi artk şimdi 1 2 ye kadar hiç acıkmıyorum yavaş yavaş ramazana hazırlık yapmak çok mantıklı bence de
farketmemistim canim menuleri pek inclemiyorum benim duzenim yok diye. evet yoksa perisan olurum bunsefer cocukta var bizi uyutmayacak onceden 12 de kalkardik sabaha kadar otururduk artk sabah 7 bucukta kaldirir bizi minnos. en iyisi ramazanda onuda geç yatiriyim :KK53:

Allah razı olsun canım benim.
İyi ki sen ve diğer arkadaşlarımız da varlar.
Hani seni hiç görmedim tanımıyorum hatta çok da yeni tanıştık ama kanım kaynadı derler ya benim de sana kanım kaynadı:KK68:

Sağol canım :) ikimizde sitede yeni sayılmayiz ama tanışmak bu zamana nasipmis.. suan 90 li kilolarda tanidin beni inşallah 60 li kilolarimada şahit olursun:)
Ay aklim fikrim kilo muhabettinde herseyi o konuya bagliyorum.:))

kızlar ben bugün tozuttum. bu hafta hiç veremeyince bugün de istediğim gibi takıldım.
sabah bir poğaça yarım açma az sütlü kahve
ara 10 yeşil erik
öğlen 2 dilim pizza ve sade soda
ara bir çay latte
akşam yeşil fasülye, açmanın geri kalanı ve bir dilim çikolatalı kek :KK57:

kızlar ben bugün tozuttum. bu hafta hiç veremeyince bugün de istediğim gibi takıldım.
sabah bir poğaça yarım açma az sütlü kahve
ara 10 yeşil erik
öğlen 2 dilim pizza ve sade soda
ara bir çay latte
akşam yeşil fasülye, açmanın geri kalanı ve bir dilim çikolatalı kek :KK57:
Oluyor bazı günler öyle canım. Yarın devam edersin kaldığın yerden. Akşam bol su iç

kızlar selamlar gene ugruyamadım tatlı telaşımız vardı haberınız vardır belkı müge anlıdaki cem akkuş dün ailesıyle buluşan kuzenım yıllar sonra bulundu e işe gelebıldım ne nete gırebıldım : )

regl oldum bırde acayıp şişkinim : (

ramazanda gelıyor nasıl bır dıyet uygulamayı dusunuyorsunuz kızlar
aa gözünüz aydın

ben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu :KK61:

Bugun cok karbonhidrat agirlikli beslendigin icin acikmalar olmasi normal. Ve insan yedikce yiyesi geliyor. O yuzden bu tarz seyleri dikkatli tuketmek lazim.
canim esin gelene kadar kilo vermis olmalisin kendini tut bemce

Nerelerde herkes?
herkesi sicak basmış tv izliyorlar :D yayila yayila . canim sabah kalktinda ilk yarim.saat icinde basarken ayaklarinin alti aciyor mu. ben 90 lardayken sabahlari acırdi. 85 kilolarin altina inince kurtuldum. üzerine olmayan kenarda kiyafetlerin varmi. sirayla sabirla hepsinin olduunu gormek cok güzelde,

Ayy di mi ben de günler çabucak geçsin diyorum...
İşimiz gücümüz kilo oldu, bu ne ya...:KK48:
aynen canim tek dusuncem hayalim hedefim konusmalarim kafamdaki mesele kilo vermel
vermek="minerva1988, post: 41355924, member: 630624"]
deüerlerne baktırdıktan sonra karar versen. bir kaç ay önce çok halsizdim ölüyorum sanıyordum. sonra değerlerime baktırdım süper çıktı o gazla halsizlik geçti. gündüz uyuyor musun ya da böle uyuşukluk yapıyo musun ? ben ne zman uyuzlansam halsizlşiyorum o nedenle koşturuyorum iyi geliyo[/QUOTE]
Evet canim degerlerime baktirip karar verecegim ama hic uyusukluk yapamıyorum 2 yasinda bi atom karincam var sabah 7:30 da kalkiyo ve oglen uykusu yok
aslinda eskiden boyle degildim ama simdi o uyuyunca bende uyuyorum cok halsizim cunku

deüerlerne baktırdıktan sonra karar versen. bir kaç ay önce çok halsizdim ölüyorum sanıyordum. sonra değerlerime baktırdım süper çıktı o gazla halsizlik geçti. gündüz uyuyor musun ya da böle uyuşukluk yapıyo musun ? ben ne zman uyuzlansam halsizlşiyorum o nedenle koşturuyorum iyi geliyo
Evet canim degerlerime baktirip kar a r vereceegim ama eskisi gibi degilim onunla uyuyup onunla kalkiyorum normalde o uyurken kendime vakit ayirirdim ama hic halim yok ve yorgunum

Back
X