- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben su çay karpuz ayran hepsini sıralıyorum![]()
Ben ekmeği yemezsem, sen tatlıyı yemezsen tamamdır bu işYemege yer kalmaz gibi geliyor ama su ve meyveden sonra namaza gidince.mide biraz dinleniyor. Sonra yemekte rahat yeniyor.
Ben ekmeği yemezsem, sen tatlıyı yemezsen tamamdır bu iş![]()
o gun icin kurtuldum demiştim canim24 te bir aşı daha var ya bitti deyince 24 oldu zannettim.
öyle kaptanım ya..
verelim inşallah...
özlemişiz seni yaaa...
evveeettttinşallah, sen ben ve sbeden atak yapacaz...![]()
tamam canım hafta sonlarindan bisey olmaz..buraya emeğin çok zayiflamak hakkın kaptanım pazartesi bildirime kadar izin istiyorum...
hatta tüm hafta sonlarım için, çünkü genelde internetim olmuyor ve sürekli bir koşturmaca içinde oluyorum.
internetim olduğunda sizleri takip etmeye çalışcam...
alıştım iyice buraya, iyi geliyor bana...
farketmemistim canim menuleri pek inclemiyorum benim duzenim yok diye. evet yoksa perisan olurum bunsefer cocukta var bizi uyutmayacak onceden 12 de kalkardik sabaha kadar otururduk artk sabah 7 bucukta kaldirir bizi minnos. en iyisi ramazanda onuda geç yatiriyimBen bu geçtiğimiz haftadan beri kahvaltı yapmadım dikkat ettiyseniz tatlım. İlk gün çok zor geldi artk şimdi 1 2 ye kadar hiç acıkmıyorum yavaş yavaş ramazana hazırlık yapmak çok mantıklı bence de
Allah razı olsun canım benim.
İyi ki sen ve diğer arkadaşlarımız da varlar.
Hani seni hiç görmedim tanımıyorum hatta çok da yeni tanıştık ama kanım kaynadı derler ya benim de sana kanım kaynadı![]()
Oluyor bazı günler öyle canım. Yarın devam edersin kaldığın yerden. Akşam bol su içkızlar ben bugün tozuttum. bu hafta hiç veremeyince bugün de istediğim gibi takıldım.
sabah bir poğaça yarım açma az sütlü kahve
ara 10 yeşil erik
öğlen 2 dilim pizza ve sade soda
ara bir çay latte
akşam yeşil fasülye, açmanın geri kalanı ve bir dilim çikolatalı kek![]()
inşallah canımTamam canımm o zaman hemen hedefimi belirliyorum.
18 haziran ---> 88
17 temmuz ---> 84
makul oldugunu düşünüyorum bu hedefin Allah in izniyle ilk kilo verdigim ramazan olacak bu..
aa gözünüz aydınkızlar selamlar gene ugruyamadım tatlı telaşımız vardı haberınız vardır belkı müge anlıdaki cem akkuş dün ailesıyle buluşan kuzenım yıllar sonra bulundu e işe gelebıldım ne nete gırebıldım : )
regl oldum bırde acayıp şişkinim : (
ramazanda gelıyor nasıl bır dıyet uygulamayı dusunuyorsunuz kızlar
ben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi olduNerelerde herkes?
oluyo canim yeniyor. bugün eşim yok canim bisey istemesede yiyesim geliyor ama sabrediyorum sen baya zaman tek kalacan sabret koyverme kendiniben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu![]()
ben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu![]()
herkesi sicak basmış tv izliyorlarNerelerde herkes?
aynen canim tek dusuncem hayalim hedefim konusmalarim kafamdaki mesele kilo vermelAyy di mi ben de günler çabucak geçsin diyorum...
İşimiz gücümüz kilo oldu, bu ne ya...![]()
Evet canim degerlerime baktirip kar a r vereceegim ama eskisi gibi degilim onunla uyuyup onunla kalkiyorum normalde o uyurken kendime vakit ayirirdim ama hic halim yok ve yorgunumdeüerlerne baktırdıktan sonra karar versen. bir kaç ay önce çok halsizdim ölüyorum sanıyordum. sonra değerlerime baktırdım süper çıktı o gazla halsizlik geçti. gündüz uyuyor musun ya da böle uyuşukluk yapıyo musun ? ben ne zman uyuzlansam halsizlşiyorum o nedenle koşturuyorum iyi geliyo
Gayret edecegiz canim ramazanda cok almam ama bu sene verenlerden olacagiz insaallahay insallah canim. umudum ramazanda . bakalim kilo verenlerden mi yoksa alanlardan mi olacam. cok gayret edecem
canim sen de iyi gaza geldin burasi bana da can oldu resmenCanim kolay gelsin. O rakamı artik telaffuz etmek istemiyorum. Ama pazartesin den 500 gr fazlayim hala pazartesi kusuratli da olsa 88 olacağım![]()