• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

hafta sonu yapamadim yandim ben. bide yaz sicakgindan yine dev örümcekler çıktı.dün evde bir tane bulduk esim atti psikolojim bozuluyo gördükçe 3. kattayim duvardanda geliyorlar. :'(
Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah :KK43:

ikimizin ramazani olsun :KK66: hatta dordumuzun. tatli milad sen ben

olsun sbeden'cim:KK15:

Biraz yürüyüş yapabilsen iyi olurdu.
Evde her yer hey yerde canım zaten sürekli hareket halindeyim. Ve çok yoruluyorum. Ama bu hafta içinde ev kargaşalı olduğundan yemek yapamadık. Dışardan hazır yedik o da çoğunlukla ekmek arası oldu tabi. Sanırım onun sonuçları. Ama yeni almış oldupum için dikkat etmeyşe çabuk gider diye düşünüyorum. Ev işleri dışında ekstra spor yapmaya ne yerim ne zamanım var maalesef. Çok köklü bir temizliğe girildi çünkü badanadan sonra. Yememe dikkat edersen toparlarım diye düşünüyorum. Umarım. Bayramda istediğimzayıflıkta olmam lazım

15 haziran = 75.600
16 haziran 》hedef 》75.400
18 haziran 》hedef 》75.000
20 haziran 》hedef 》74.500
22 haziran 》hedef 》74.000
24 haziran 》hedef 》73.600
26 haziran 》hedef 》73.000
28 haziran 》hedef 》72.600
30 haziran 》hedef 》72.400
Woooowwww inşallah ulaşırsın bu hedefe çok iddialı ;)

olsun sbeden'cim:KK15:

Bugun yazamıyorum kizlar işlere yetisemiyorum resmen:( evet canim yarın malesef yokum. Eşin konusunda haklısın canim anlıyorum çünkü benim eşimde sinir oluyor telefonla oyalanmama. O oyalininca kizma hakkim olsun diye bende elime alamıyorum:))

Evde her yer hey yerde canım zaten sürekli hareket halindeyim. Ve çok yoruluyorum. Ama bu hafta içinde ev kargaşalı olduğundan yemek yapamadık. Dışardan hazır yedik o da çoğunlukla ekmek arası oldu tabi. Sanırım onun sonuçları. Ama yeni almış oldupum için dikkat etmeyşe çabuk gider diye düşünüyorum. Ev işleri dışında ekstra spor yapmaya ne yerim ne zamanım var maalesef. Çok köklü bir temizliğe girildi çünkü badanadan sonra. Yememe dikkat edersen toparlarım diye düşünüyorum. Umarım. Bayramda istediğimzayıflıkta olmam lazım
Kolay gelsin temizlik güzel şey hele badana boya da oldu mu daha temiz oluyo.

Bugun yazamıyorum kizlar işlere yetisemiyorum resmen:KK43: evet canim yarın malesef yokum. Eşin konusunda haklısın canim anlıyorum çünkü benim eşimde sinir oluyor telefonla oyalanmama. O oyalininca kizma hakkim olsun diye bende elime alamıyorum:))

:KK48:
sorma, bizde de öyle...
ikimiz de birbirimize bu yüzden kızıyoruz, ama ikimizin de elinden düşmüyor telefonlar..:KK48:

Kolay gelsin temizlik güzel şey hele badana boya da oldu mu daha temiz oluyo.
Aynen canım tertemiz oluyo duvarlar. Eşyalar da çekilmişken dip köşe temizliyo ev. Ağır büyük mobilyaları normalde çekme imkanı olmuyo malum.

Birbirinizi ihmal etmeyin kıs

:KK70:

valla doğru diyosun canım,
bi tane reklam vardı internette
eşlerin, sevgililerin teknolojiyi kullanarak birlikte daha güzel vakit geçirebileceklerini iddia ettikleri yeni bir gelişme
bulduklarını iddia ediyorlar. bunu da çiftlere; işte bu teknoloji sayesinde daha mutlu olacak, birbirinizi hiç ihmal etmeyeceksiniz falan diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar. bu teknoloji tek tuş uzağınızda diyorlar, eşler de merakla bekliyorlar ne ki bu diye... reklamın sonunda bu teknolojinin ''off...'' tuşu olduğunu söyleyince onlara da bize de epey bi sürpriz oluyo... :KK48:

Sanırım ben bu hafta en sonuncu oldum :KK70: Bu hafta her gün ne yediysem ne içtiysem buraya yazicam inşaAllah ki kendimi disiplinnli bir şekilde kontrol edebileyimm Hoppa
Her gün tartılmıyo musun yaz tartıldıktan sonra da ona göre ye. Çoğumuz akşam yemelerimizi azalttık sanırım

Her gün tartılmıyo musun yaz tartıldıktan sonra da ona göre ye. Çoğumuz akşam yemelerimizi azalttık sanırım
Hayır canım tartılmıyorum çünkü her gün tartılınca çabuk pes ediyorum ben daha önceki diyet deneyimlerime dayarak söylüyorum..:KK43: Zaten bu hafta pek dikkat etmemiştim bu kadar vermem bile başarı yani Hoppa ama bugünden itibarenn çok daha ciddiye alarak yapıcam diyetimi inşaALLAH :KK39:

sbeden sbeden kilom:61,9
hatta tartım daha farklı sonuçlar da verdi ama bilemedim.ilk tartıldığım sonuç bu.diğer sonuçlara göre artı 1, artı 2, hatta artı 2,5 kilo almışım.sanırım tartı kafayı yedi.
bugün aşırı yoğunum.kızlar uyuyor şimdi gidip duvara alçı çekeceğim.bana şans dileyin kızlar. hatta gün içinde çamaşır makinasının yerini değiştireceğim.varsa evinde tadilat işi olan gelirim yardıma : )))

teşekkür ederim su. ben de aç kalınca daha çok veriyorum ama akşam yemeği saatim geç oluyo sanırım. eve gittiğimde saat 6 oluyo mecburen o saate kalıyorum. bi de düzenli spor yapmam lazım. ona da vakit bulamıyorum:KK43:
Evet canım sporsuz olmuyor malesef ya başlarda sporsuz da veriliyor gibi geliyor insana ama sonra sonra duruyor kilo verme ama bunu spor yapmak engelliyor işte

Back
X