• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ah ah dedigin gibi canim bir tatliyi hayatimdan cikarsam tamam dir. Ama emzirme bitene kadar cikartamam gibi.
ya da adet olana kadar dun bile 2 kase sutlac ve 1 şeker pare yidim.
canim iste bu tatlı oyle birsey ki uyusturucu gibi bagimlilik yapiyo yedikce yeniliyo cok zor . bakma bende zor dayaniyrm esim az aliyr bende az yapiyorum o sekilde ortayi buluyorum.

üzme canını emzirmeyi bıraktıktan sonra küçülüyor eskisi gibi olmasa da ona yakın oluyor göğüs egzersizi de yaparsan idare eder oluyor fena durmuyor yani
bir de çocuk emerse eski haline dönmesini sağlıyormuş bilinenin aksine,kızım sütüm bol olduğu halde çok emmemişti o yüzden biraz deforme olmuştu,ama oğlum çok emdi sanki o deformeyi bile düzeltti öncekine göre daha iyi yani,bir de kas kaybı olunca da sarkıyor ben bunu farkettim dengeli beslenince pek birşey olmuyor

bir de çocuk emerse eski haline dönmesini sağlıyormuş bilinenin aksine,kızım sütüm bol olduğu halde çok emmemişti o yüzden biraz deforme olmuştu,ama oğlum çok emdi sanki o deformeyi bile düzeltti öncekine göre daha iyi yani,bir de kas kaybı olunca da sarkıyor ben bunu farkettim dengeli beslenince pek birşey olmuyor
insallah dedigin gibi olur canim. zaten bolca tuketiyorum protein filan emzirme sona erince tüm vitaminlerm bana kalacak egezersizde yaparim toplanir biraz umarim

ilk gunler normal canim. ama bende olmadi meyve yiyorum posalar iyi geliyor. :)

Ben de meyve yerim ama maalesef kabizlik benim de problemim. Bazen hafta da 1 ya da 2 defa cikabiliyorum.
Ramazandan once iyiydi kuru erikle duzene girmisti biraz ama simdi dikkat etmiyorum erige.hayirlisi olsun. Hayirlisi ile ramazani bitirelim de

Ben de meyve yerim ama maalesef kabizlik benim de problemim. Bazen hafta da 1 ya da 2 defa cikabiliyorum.
Ramazandan once iyiydi kuru erikle duzene girmisti biraz ama simdi dikkat etmiyorum erige.hayirlisi olsun. Hayirlisi ile ramazani bitirelim de
Ya evet 4 tanesi Allahın izni ile bitti bile.

bekarken haftada bir olurdu kabustu resmen.. simdi haftada ortalama 5 . zaten dikkat ediyorum korkuyorum basur cok yaygin şimdiden dikkat edin ben iyilestm simdilik. ramazanin bitmesini bekleme canim iftardan sonra su ile.ye erikti kayisiydi cesit cesit ye

Karpuzdan başka yediğim meyve yok benim de ama çok çiğniyorum o da faydalı.
bende genelde karpuz yiyorum ama dün basladm sirf sağlık icin cesit cesit meyvelerden yiyorum ölçülü. karpuz kabizlik yapar diyorlar ama ben farketmedim. bu hafta memlekete gidiyorum orada seftali kiraz dut üzüm ağacı var yicem de yicem :KK8:

3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor

Back
X