• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ooo

5 gündür düşüştesin canim iyi gidiyorsun
Evet evet evet yuppi :KK49:

evet canim hem ödemdi hemde sahurnve iftarda az yiyorum. cok meyilliyim kilo almaya emzirsemde gitmiyor.
bu sahurda 3 yumurta az kiraz yarim seftali yemistim ekmekte tuketmiyorum. umarim yarin daha düşük olur
Bence de düşük çıkarsın menün hafif çünkü. Vücut almaya geçince engel olamıyosun döndürmek biraz yğraştırıyo. İnşallah artık düşüşte olacağız Bayramı düşünmeliyiz
Benim motivemi bu kalori hesabı arttırdı bu ara. İnşallah bozmam :)
Bu ara selülit bilgisi için rica ederim canikom :KK66: hem beslenme bozukluğu hem de hareketsizlik kan dolaşımı yoksa oluşurmuş. Şuan ben de takmıyorum selüliti istediğim kiloya ulaşınca başlıcam onlarla yğraşmaya :KK70:

Sahur menüm belli onu da yazayım şimdiden
SAHUR
lorlu omlet
Az kaşar peynir
Domates
Salatalık
Çay
Avuç içim kadar da pide yerim sanırım

Hayirli geceler kizlar
yine tatli tatli sohbet etmissiniz bi kismini okuyabildim vaktim yok bu ara misafirlerden neyse buna da şükür
@sbedencim bu haftaki kilom 74.8 hala ayni yarin gec girebilirim simdi bildireyim dedim canim

3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor

eşim bir dönem kullandı.. zayıflatmadı ama bağırsaklarını harekete geçirdi :)

kıs bu sahurla bugünü nasıl geçirdin :KK64: acıkmış olmalısın az olmuş sahur. iftar da heybetli olmuş :KK70: tam tersini yapaydın iyiymiş :KK53: bu akşamki iftarı abartma kıs :KK11: yarın kilonu merak ediyorum :p

acıkmadım canım, hemde hiç acıkmadım. niyeyse bu ramazan acıkmıyorum ama çok fazla yiyorum :D
dün akşam iftarı abarttım, kayınvalidemdeydik daha ye diye ısrar ediyordu ama isyan edince ısrarı bıraktı ;)

bendensin canim bende 1 avuc balık kraker yedim:)

Sahurda iyi dengelemissinde canım ekmek kepek ekmegi mi pide mi?

canım ya beyaz ekmek ya da pide oluyor :)

aa bak bilmiyordum selülit sebebini simdi fazla kilom cokya selulitler gözüme batmiyor ama sonradan isime yarar bu bilgi Sağol balım :KK68:

ramazan sana yaradı maşallah böyle devam eder inşallah. :KK69:

ekliyorum birazdn canim hosgeldin aramıza. :KK74:

1 haziran basligini silmeyi unutmusum canim düzeldi Sağol benim gözümden kaciyor bazen tesekkr ederim.

canim arka belim popolarm :KK23: dizlere kadar bacak arakalarim kramp degilde şiddetli ağrıyor. sinirlerim alt üst oldu 2 bucuk gündür. egilince siddet katlaniyr. sanirim kaslar su kaybettiya bisey tetiklemis olablr. oncedende olmustu. esim iftardan sonra yakan krem sürdü cayir cayir yaniyor oralar ter atiyrm acisindan :KK64: agri kesicide.ictim

çok geçmiş olsun canım yaaaa, dedikleri gibi kalsiyuma da dikkat et. bebiş emdiği için kalsiyum magnezyum eksikliği oluşmuş olabilir

Ay kızlaar iftar da pidesiz yapamıyorum yine şişeceğim sanırım :110:

bende yiyorum ya, zaten almazsam şükür edicem ramazanda

ohhhhh be alıntılara rahat rahat cevap vermek ne güzel :D

Günaydın Kızlar;

işe yürüyerek geldim 15 dk, yine köpek çıktı karşıma. yolumu değiştirdim o da yolunu değiştirdi. geldi yanıma bakamıyorum bile. Allahım bendeki adrenalin tavan yaptı :)) kesin 1 kilo vermişimdir.

dünden başlayayım;

iftar menüm; 4 yk yoğurtlu patlıcan salatası; Fırında karışık sebze kızartması ( kızartmada sayılmaz kızlar tavsiye ederim )

kabak sebzesini pek sevmem. ama çok faydalı olduğu için yemek zorundayım. ben de değişik yöntemlerle yemeye çalışıyorum. bir dönem kabak pizza yaptım ama malzeme çok gidiyor eşim de yedi ama pek severek yemedi. dün de kabak patlıcan ve patatesi dilimledim. bir kapta zeytinyağı ve baharat döküp harmanladım. sonra domates ve sarımsak rendeleyip üzerine döktüm ve fırına verdim 45 dk 180 derecede. çıkınca da üzerine kıyılmış maydanoz ekledim. çok hafif oldu özellikle patlıcanla çok lezzetliydi. kesinlikle kızartmanın kokusu ağırlığı hiçbir şey yoktu.bu ara patlıcana abandım iyice :)

dün çok yoruldum. temizlik yaptım. yemek yaptım. malum artık eşim evde kızımla. kızımın yemeğini hazırlıyorum önceden. pazara gittik Allah'ım o meyveler neydi öyle? halbuki hiç canım istemiyordu ama hepsinden almışım. yemeği o yüzden hafif yedim. sonrasında 7-8 üzüm, 7-8 dut, 8-10 parça kavun ve 3 tane çilek yedim :) rahatladım. sonrasında malum bağırsaklar neye uğradığını şaşırdı :)

Sahur menüm; 2 yumurtalı omlet, 2 ceviz, 1 bağ semizotu, 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 1 tk nutella, 1 tk çilek reçeli, 5 siyah zeytin. ve çay. ha bir de 7-8 tane kiraz yedim.

sabah bile vermiş gözüküyorum. iftar öncesini merakla bekliyorum. inşallah bayrama kadar 72 rakamını göreceğim

dün iftar menüsü
1 kepçe etli bezelye
yarım etli patlıcan dolma
1 tane etli biber dolma
1 kase yoğurt
salata
1 kaşık pirinç pilavı(üstüne nohut yemeği konmuş şekliyle)(kayınvalide tadına bakmadın diye küsmesin diye, azıcık küsmeyi seviyo da:()
1 parmak kalınlığında(iki lokma) pide
elim büyüklüğünde katmer(bunu yemeyeydim eyiydi :D ama çok güzel yapar kayınvalidem)
2 su bardağı zero kola

offff ne yemişim yaz yaz bitmedi :D

ara
2 avuç tuzsuz çekirdek
1 tane minik meyve şekerlemesi

sahur
1,5 dilim beyaz ekmek üstüne bol kaymak(1 yemek kaşığı vardır)
1 su bardağı süt
1 kk beyaz peynir

Ya ben kendimi bildim bileli acaip üşengeç biriydim.
Her yere araçla giden diğer odaya sofra kurulacak diyelim ki hepsini siniye koyup giden fazla gelip gitme olmasın diye.Koltuğa yapışık yaşardım kısacası.
Şimdi hareketsiz günüm geçse vicdan azabı çekiyorum.
Sofrayı kurarken tek tek götürüyorum yemek ve kap kacağı ki hareket olsun.
Değil mi değil mi :KK70:

[
canim arka belim popolarm :KK23: dizlere kadar bacak arakalarim kramp degilde şiddetli ağrıyor. sinirlerim alt üst oldu 2 bucuk gündür. egilince siddet katlaniyr. sanirim kaslar su kaybettiya bisey tetiklemis olablr. oncedende olmustu. esim iftardan sonra yakan krem sürdü cayir cayir yaniyor oralar ter atiyrm acisindan :KK64: agri kesicide.ictim[/QUOTE]

canım gecmıs olsun

3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor
acaba ağır bır seymı taşıdın sbedencım ?

Ben 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.
Ya sorma biz de 3 gündür nişanlımla tartışıyoruz niye oruçluyken spor yapıyormuşum bi köşede bayılıp kalacakmışım falan filan
Son birkaç saatte yapmak bence de doğru akşam yemeğini erken hazırlayıp evde aç susuz oturmaktansa dışarda vakit geçirmek daha doğru hatta tempolu yapmaya bile gerek yok.

Sağolsun düşünüyorda bazen bunaltıyor.
Mesela ben buraya menü sporumu yazdığım gibi ona da söylüyorum tabiki dediği şey ben bunları doyduktan sonra yerim ne bu böyle diyor:KK48:
Onlarla biz aynı değiliz tabiiii o kadarı bile bize fazla geliyo hareketsizsekkk

burclarin bazi belirgin ozelliklerini biliyrm. aslinda seni düşündüğü kaygilandigi icin söyler. ama bunu söylerken sevgisini hissettirerek söylemez sahsen esim. bunaltir susmasini istersin degisik bi tarzda söyler :KK14:
Dost acı söyler demiş atalarımız :KK70:

Back
X