- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
bence de spor şart. yani illaki ağır zorlayıcı hareketler değil, bir süre yürüyüş sonrasında mutlaka sıkılaşmak için hareket yapmak lazım... çorba içen arkadaşımız ramazan süresince bu şekilde yapıyor hep öyle yaparlarmış.. ben de fazla yiyemiyorum, ama salata ve yoğurdum eksik olmaz. her gün yürüyüş yapamama rağmen arada duraksayıp almama rağmen ben de şu an diyetimin 13.haftası içindeyim toplamda 9 kilo verdim.