• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

İftar.. 1 kase mercımek corbası 1 yemek kasıgı pılav 1 yemek kasıgı kavurma 4 bardak su.. arada 1 dondurma kulahta ..sahurda 1 cıgkofte durum maleseff ki.. 1 kıbrt kutusu kadar un helvası 5 6 cevız ve 2 sınamekı 1 dokuzu 1 arada bıtkı cayı ... Artılarım 50 squat 50 mekik 15 dk basen egzersızlerı 20ü ıi 20 dk yuruyus :-/ ve 3 oda 1 salon evı komple temızlemek 3 saat surduu..

İftar.. 1 kase mercımek corbası 1 yemek kasıgı pılav 1 yemek kasıgı kavurma 4 bardak su.. arada 1 dondurma kulahta ..sahurda 1 cıgkofte durum maleseff ki.. 1 kıbrt kutusu kadar un helvası 5 6 cevız ve 2 sınamekı 1 dokuzu 1 arada bıtkı cayı ... Artılarım 50 squat 50 mekik 15 dk basen egzersızlerı 200 ip 20 dk yuruyus :-/ ve 3 oda 1 salon evı komple temızlemek 3 saat surduu..

kötü bir durum. kilolu olmadan önce ama alma yolundayken bana da aynılarını diyolardı. ama aldığım zaman bi baktılar yolun sonu yok gittikçe şişiyorum popo yaptın göbek yaptın diye söylenmelere başladılar :KK70:
şimdi rahat rahat diyetimi de sporumu da yapıyorum
dikkat etmezsen kilo alabileceğini önden önlem almak için bunu yaptığını anlat. özellikle bekarsan evlenince doğum yapınca kilo alacağını daha bekarken kilolu olursam ohooooo gibi gibi laflar :KK70:
Ay yok bu kadar zayıf olmam sağlıksızmış onlara göre benim 65 kilo olmam gerekmiş o yüzden onlar için olmak istediğim kilonun önemi yok. anoreksia muamelesi görüyorum ya uff :mad:

Aynı şeyi her gün yaşıyorum ya her allahın günü her yemekte. Ben baya baya yavaş yiyip çiğniyorum ki kendileri kadar yediğimi sansınlar diye.

Ben de yavaş yiyorum ama annem yine de anlıyor ne kadar yediğimi.:KK64:

Anor_29.webp

GAYET FİTTT DEĞİLMİ KIZLAR:KK57:

kızlar bakın ne buldum sene 2008 ; kilo 60 , boy; 1.58 yaş 24

o zamanlar her gün sayısız fotoğraf çekiliyordum...son 5 yıldır ise sadece eşim ve kızımın fotoğraflarını çekiyorum. mecbur değilsem fotoğraf karelerinde yokum. yine böyle olmak istiyorum. hedefime 14 kg kaldı..ama olursa daha da vermek istiyorum

DSC00351.webp

kızlar bakın ne buldum sene 2008 ; kilo 60 , boy; 1.58 yaş 24

o zamanlar her gün sayısız fotoğraf çekiliyordum...son 5 yıldır ise sadece eşim ve kızımın fotoğraflarını çekiyorum. mecbur değilsem fotoğraf karelerinde yokum. yine böyle olmak istiyorum. hedefime 14 kg kaldı..ama olursa daha da vermek istiyorum

Eki Görüntüle 1566146

Sen çok almışın yaaa ama boyuna göre iri yapılısın ben 60 olduğumda bile daha zayıf görünüyorum bu anlamda şanslıyım

Düşündüm de bu akşam bulgur pilavı yemiyim yumurta cacık yiyim ki yarın gerçek kilomu görebiliyim
Geç saatte de yemezsem daha iyi olacak tabiiii.

Sen çok almışın yaaa ama boyuna göre iri yapılısın ben 60 olduğumda bile daha zayıf görünüyorum bu anlamda şanslıyım

tabii çok kilo aldım top gibi olduydum nerdeyse. benim üst bölgem çok geniş kol göğüs. zayıflasam da oralar küçülemedi.

Diyet arkadaşım sitesinde 8 günde 1.53 gr vermem gerekiyomuş bu akşam dikkat ediyim belki 56 ları görürüm
dün sabah 57.30 dum geç yememe rağmen.

Back
X