- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Maaşallah bizimki oldu olası çok yemez herşeyden az az ama sık sık![]()
bizim ki de babası kılıklı çok yavaş yiyor ikisi de; ondan kilo almıyorlar :))) yesinler de az olsun sık olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah bizimki oldu olası çok yemez herşeyden az az ama sık sık![]()
Ama biz o kadar çok kilo alıp verdik ki öyle olamayız herhaldeYoo hiç de çok değil ve olmayacak şey de değil sadece azim irade spor baya baya istiyor.
Evet spor belli bir süre geçtikten sonra asıl meyvelerini veriyor.
Sonucu mükemmel oluyor ama![]()
Ramazan geldi de ondan kurtulduk değilse hergün kekler börekler getiriyolardıyok canım insanların niyeti kötü. hele ki bayanlar. birinin kilo verdiğini görünce ; çikolata tatlı ikram edecekleri tutuyor.
Var yaa platese başla bırakmak istemezsinnn ama bunu yaptım bunu yapamadım demiyceksinn yapabildiğin kadar hem yormuyo da evde bilg. yok tlf ana da indiremedim ben yapamıyorum öyle şeyleriüst bölge için platesin hangi hareketlerini yapmalıyım ve kol egzersizi mi yapmalıyım?
Ben gece yiyorum 12 1 gibiBelki çok yemem problem değil de gece 12 de yiyince sabah tartıya yansıyodu
Yakınından geçelim madem bizdeAma biz o kadar çok kilo alıp verdik ki öyle olamayız herhalde
Doğru söylüyosun önceki gün yine yedim öyle olmamıştı mısır zaten o saatte yenmezdiBen gece yiyorum 12 1 gibi
Bence seninki mısırdan oldu karpuzdan değil yani ben ödem tutucu olduğunu sanmıyorum karpuzun ya yada karpuz aşkım bana gerçekleri inkar ettiriyor![]()
Var yaa platese başla bırakmak istemezsinnn ama bunu yaptım bunu yapamadım demiyceksinn yapabildiğin kadar hem yormuyo da evde bilg. yok tlf ana da indiremedim ben yapamıyorum öyle şeyleri
O fotoya bakarak yorum yapıyorum şimdi yanlış bir şey söylersem affola.üst bölge için platesin hangi hareketlerini yapmalıyım ve kol egzersizi mi yapmalıyım?
Ay her şey de zamanında güzel dimi ama ya mısır olsun karpuz olsun tam yeme zamanı tabi dediğin gibi geç saat olunca sıkıntı olabiliyorDoğru söylüyosun önceki gün yine yedim öyle olmamıştı mısır zaten o saatte yenmezdi
Eşim balık için almış mısırı fazlaydı kızıma da yedireyim dedim ama bir iki dişledi beğenmediAy her şey de zamanında güzel dimi ama ya mısır olsun karpuz olsun tam yeme zamanı tabi dediğin gibi geç saat olunca sıkıntı olabiliyor
Ben de iç bir şeyi atamıyorum yiyecek olarak yani içim gidiyor ya üzülüyorumEşim balık için almış mısırı fazlaydı kızıma da yedireyim dedim ama bir iki dişledi beğenmedi
atılmıyo yaaaa napıyııım![]()
Aynenn ben ip atlarken de kızım şarj makinesini alıyodu eline zıp zıp zıp zıp diyodu ben de atlama ipi aldım ona.evde bilgisayar int. var.. indireyim de yapayım aksamları. hem kızımında plates topu var ona da eğlence olur. yavaş yavaş arttırırım sayıları.
O fotoya bakarak yorum yapıyorum şimdi yanlış bir şey söylersem affola.
Kol egzersizi ve alt üst karın egzersizleri lazım bence. Anladığım kadarıyla elma tiplisin bunun için makas hareketi yarım mekik ve kol için de geriye doğru itme hareketi var bunlar çok faydalı olabilir bence.
aynıyız, üst olmayınca alt çok göze batmıyor sanırım. benim kilo verdiğimi 7 kilo verdikten sonra anca anladılar. tiyo verdimmmmkilom düştü de sevinçler içindeyim
daha bir Allah'ın kulu kilo vermişsin demedi :))) eşim bile 6 kg verdikten sonra evet biraz vermişsin dedi.
kızım 38 aylık :) meyveyi çok seviyor. karpuzu 3-4 kalın dilim yiyor tek seferde.
ayyyyy ama çok yakışıyo,kavun, irmik helvası ve baklavayı dondurmayla seviyorumkavun + dondurma kalorisini arttırıyosuuun akşamları can sıkıntısından yiyorum ben yaaagündüz burada su bile içemiyorummm.
Ooo maaşallah...
Zamanla alışırsın canım onlar bile az gelecek
yok canım insanların niyeti kötü. hele ki bayanlar. birinin kilo verdiğini görünce ; çikolata tatlı ikram edecekleri tutuyor.
Evet spor belli bir süre geçtikten sonra asıl meyvelerini veriyor.
Sonucu mükemmel oluyor ama![]()
Cokta genis değil. Giyimde onemli bu anlamda o üzerindeki tişörtnde katkisi var canim. Benim bi arkdas vardi cidden ustu genisti.o kadar zayifladiki ust must kalmadi omuzlar var ama cok hos duruyor. Sende iyice zayiflarsan en son oralarda .gider benimde.en son incelecek yerim gobegim ve alt bacaklarim.158 boy 60 kilo zaten fazla o sebeple notmal ustn biraz kilolu durmasi soyle 50 kilolara inecen ki bak gör :) benim boy 164 60 kilo iken balik etliydimtabii çok kilo aldım top gibi olduydum nerdeyse. benim üst bölgem çok geniş kol göğüs. zayıflasam da oralar küçülemedi.
Cokta genis değil. Giyimde onemli bu anlamda o üzerindeki tişörtnde katkisi var canim. Benim bi arkdas vardi cidden ustu genisti.o kadar zayifladiki ust must kalmadi omuzlar var ama cok hos duruyor. Sende iyice zayiflarsan en son oralarda .gider benimde.en son incelecek yerim gobegim ve alt bacaklarim.158 boy 60 kilo zaten fazla o sebeple notmal ustn biraz kilolu durmasi soyle 50 kilolara inecen ki bak gör :) benim boy 164 60 kilo iken balik etliydim