- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
54 53 lere in görürsün canim. Simdiden egzersiz yapmana gerek yok bence iyice geliştirme üstü. Önce istedigin kiloya ininşallah canım 50 kilolu halimi hiç hatırlamıyorum. sanırım ortaokuldaydım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
54 53 lere in görürsün canim. Simdiden egzersiz yapmana gerek yok bence iyice geliştirme üstü. Önce istedigin kiloya ininşallah canım 50 kilolu halimi hiç hatırlamıyorum. sanırım ortaokuldaydım :)))
54 53 lere in görürsün canim. Simdiden egzersiz yapmana gerek yok bence iyice geliştirme üstü. Önce istedigin kiloya in
insallay gorursun cnmkızlar bakın ne buldum sene 2008 ; kilo 60 , boy; 1.58 yaş 24
o zamanlar her gün sayısız fotoğraf çekiliyordum...son 5 yıldır ise sadece eşim ve kızımın fotoğraflarını çekiyorum. mecbur değilsem fotoğraf karelerinde yokum. yine böyle olmak istiyorum. hedefime 14 kg kaldı..ama olursa daha da vermek istiyorum
Eki Görüntüle 1566146
canım olursun neden olmasın .
Simdi fazla kilon çok canım once zayifla biraz zaten zayifladikca üst bolgede farkedecek en son yaparsin derim sen bilirsin yineindikten sonra mı sıkılaşmak için egzersiz yapayım yani bilemedim![]()
hayıııırrrr kesinlikle çok şey istemiyorsun ama böyle olabilmek için iradeni konuşturman lazım, konuşturmamız lazım. kızda bi gram yağ yok ve belli ki spor yapıyorbende istiom
bende o fit görüntüyü yakalayamadım
![]()
Yoo hiç de çok değil ve olmayacak şey de değil sadece azim irade spor baya baya istiyor.
canım olursun neden olmasın .
canım umarım verırsın ıstedıgın kıloya ınersin , hayırlısıyla git don , buraya yazmayı aksatma olur mu.. kocaman öptüm seni , bizden seni cok seviyoruzKızlar ben aslında basarabilecek potansiyele sahibim fakat aksama kadar evde yanliz olunca bazen kahrediyrm yiyorum bunaliyrm duygularim cok değişiyor. Bazen sinirleniyrm neyin bilmiyorum ama inadina yiorum. Kalabalıkta kolay veriyor ben Oyle kalabalik gorunce bogazi acilanlardan degilim. bekarken rahat kilo verirdim istedigimde . Yarin memlekete gidiyorum ALLAH izin verirse. Orada çok motive oluyorum. Bayramdan sonra donecem ama. Umarim gelene kadar iki kilo veririm. Iki kiloda az değil. Yürüyüşte çok yaparim zaten yürüyüş yolu evin yaninda.
Umarim 73 leri görüp buralara yazarim kizlar. Aslinda iki gündür 78 kilo görüyorum. Fakat kaba kiloyu vermek kolay olur . Hadi bakal hayirlisihepinizi seviyorum. Burasi benim sanal alemim
![]()
Tepki vereceğiniz kadar abartı bir şey yazdığımı düşünmüyorum ben. Ahlaksız bir şey değil doğum yapmak. Allahın verdiği bir lütuf bunu söylemekten niye utanayım ki. Utanacaksa söylemesin. Bn alternatif fikir sundum sadece.yok artık!bekar kız nasıl evlenince doğum yapınca desin insan utanır yahu![]()
Kızlar ben aslında basarabilecek potansiyele sahibim fakat aksama kadar evde yanliz olunca bazen kahrediyrm yiyorum bunaliyrm duygularim cok değişiyor. Bazen sinirleniyrm neyin bilmiyorum ama inadina yiorum. Kalabalıkta kolay veriyor ben Oyle kalabalik gorunce bogazi acilanlardan degilim. bekarken rahat kilo verirdim istedigimde . Yarin memlekete gidiyorum ALLAH izin verirse. Orada çok motive oluyorum. Bayramdan sonra donecem ama. Umarim gelene kadar iki kilo veririm. Iki kiloda az değil. Yürüyüşte çok yaparim zaten yürüyüş yolu evin yaninda.
Umarim 73 leri görüp buralara yazarim kizlar. Aslinda iki gündür 78 kilo görüyorum. Fakat kaba kiloyu vermek kolay olur . Hadi bakal hayirlisihepinizi seviyorum. Burasi benim sanal alemim
![]()
Sen fazla kilolari ver bak kac sene daha duyarsin, benim annem zayif hep ablan mi diye sorarlarkızlarr az önce çok güzel bişey oldu
kızımın arkadaşları kızımı çağırmaya geldi,kızıma dediler ki ablan mı zeynep dediler benim benim için
şuan mutluluktan havalara uçuyorum
karar verdim kendime daha iyi bakıcam spor,diyet,yürüyüş,maskeler vs vs
bu sözleri duymak istiyorum bea![]()
22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
Şu ödemden kurtulsam da yoluma devam etsem puuff
ben canını sıkmak için söylememiştim,bu benim görüşüm,ben evli olduğum halde bile annemle öyle şeyler konuşamam,konuşacak olsa utanır yerin dibine girer annemi sustururum genelde,yapı meselesi diyelimTepki vereceğiniz kadar abartı bir şey yazdığımı düşünmüyorum ben. Ahlaksız bir şey değil doğum yapmak. Allahın verdiği bir lütuf bunu söylemekten niye utanayım ki. Utanacaksa söylemesin. Bn alternatif fikir sundum sadece.
aksatmam aktayardacimmcanım umarım verırsın ıstedıgın kıloya ınersin , hayırlısıyla git don , buraya yazmayı aksatma olur mu.. kocaman öptüm seni , bizden seni cok seviyoruz
kızlarr az önce çok güzel bişey oldu
kızımın arkadaşları kızımı çağırmaya geldi,kızıma dediler ki ablan mı zeynep dediler benim benim için
şuan mutluluktan havalara uçuyorum
karar verdim kendime daha iyi bakıcam spor,diyet,yürüyüş,maskeler vs vs
bu sözleri duymak istiyorum bea![]()