• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet tatlım kendim yaptım yaparken özellikle iç koyup kapatırken yoruldum biraz ama değdi:KK14:
Allah razı olsun canım benim.
Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.

Sagolun hepiniZ tatlım bana cok cok iyi geliyor o cimcikler. Haftaya pazartesi ne kadar iyi geldigini hep beraber göreceğiz zaten insallah:))
Annenede maşallah bende genc çıtır bir anne olacagim kizlarr yazdım buraya:))

Supersin canim iradene bravo:KK66:

Ben sevmedigim seyleride yiyorum genelde galiba:))
Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunn

Oooo süpersin dostum yaaa çak bi beşlik:KK5:
Ben de vitrinden olsun içerden olsun çok severim yiyeceklere bakmayı biraz köyden indim şehire gibi oluyorum ama:KK48:
Eskiden hiç bakmazdım vitrinlere kendi yansımamı görmemek için şimdi bi vitrine bi kendime bakıyorum:KK48:

ayyy onu bende yapıom ama ben beğendiğim için değil, popoma bakıp vazgeçiyim diye:-)

Benim babam mesela boyu baya uzundur iki yıl önce çok kilo aldı 90 a çıktı sonra adam dikkat etti heryere yürüyerek gitti 78 e düştü ya ve beni şu anda çok destekliyor kilo ömrü kısaltır diyor.
Ya benim eğer sevmediğim bi şeyse kesseler yiyemem öyle bi adetim var

ayyy maşallah babana:nazar:

tebrıkler canım ,

:KK5:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Şİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennn :KK70:
he yaaaa, kız çıtırlıktan ölcek yakında(hasetliğimden böle diyom:KK70: yoksa maşallah:nazar::nazar::nazar:)

Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.

he ya bizde mesai bitsin diye bekliyoh:KK14:

Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.

onu bende yapıom üstüne de az kızarmış tereyağ sumak, çalışan bayanın mantı dramı:KK70::KK70::KK70:

Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunn
:KK12::KK12::KK12::KK20::KK20::KK20::KK20:

Sagolun hepiniZ tatlım bana cok cok iyi geliyor o cimcikler. Haftaya pazartesi ne kadar iyi geldigini hep beraber göreceğiz zaten insallah:))
Annenede maşallah bende genc çıtır bir anne olacagim kizlarr yazdım buraya:))

Supersin canim iradene bravo:KK66:

İşte yemicez onları yok gönlü kalır yok bu kırılır demek yok ya da hatır içinse tadımlıkla kalmayı bileceğiz:KK76:

su sen ne kadar beceriklisiin böyle
Teşekkür ederim canım benim.
Allah rahmet eylesin anneannem büyüttü beni bizimkiler gece gündüz çalışırdı annem babam hala daha derler işe güce aldandık senin en güzel zamanlarını göremedik diye.
Anneannem osmanlı kadınıydı çok hamarat ve sert mizaçlıydı o zamanlar çok kızardım ona ilkokul 3. 4. sınıftaydım tabi o aralar bana hamur yoğurturdu küçük bezeler açtırırdı ama nasıl komutlar verirdi ya şimdi diyorum iyi ki öğretmiş.

Bornova da pazara gitmiştik bir gelişide allahım o ne güzel yeşilliklerdi var yaaa ben hiçbir yerde o kadar güzel yeşillik bulunan pazar görmedim üstelik de temmuz ayında.
Evet ya bizim ora öyledir.
Hele ki akşamüstü çıktın pazara diyelim cebinde 20 tl var meyve sebze balık hepsini fazlasıyla o parayla alırsın hem taze hem ucuzdur:confused:

Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.
Evet ya çok seviyorum gelenim gidenim olsun ramazanı da hem misafirsiz geçirmek istemiyorum.
Bizim taraf çok azız herkesin 1 er 2şer çocuk var sadece allah nasip ederse nişanlım tarafı kalabalık Doğu lu oldukları için öylece dengeledik güzel oldu:KK66:

ayyy onu bende yapıom ama ben beğendiğim için değil, popoma bakıp vazgeçiyim diye:-)

ayyy maşallah babana:nazar:

:KK5:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

he yaaaa, kız çıtırlıktan ölcek yakında(hasetliğimden böle diyom:KK70: yoksa maşallah:nazar::nazar::nazar:)

he ya bizde mesai bitsin diye bekliyoh:KK14:
Hepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzel:KK19:

onu bende yapıom üstüne de az kızarmış tereyağ sumak, çalışan bayanın mantı dramı:KK70::KK70::KK70:

:KK12::KK12::KK12::KK20::KK20::KK20::KK20:
Hepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzel:KK19:

walla yavrum bana sen örnek oluosun desem yeridir :KK70: su olsa kesin yürürdü bahane etmezdi diye diye bacaklarım acırken yürüyüş yaptım :KK70:
Çok sevindim valla ya.
Mesela benimde bazı günler ne dışarı çıkasım ne evde hareket edesim geliyor ama diyorum sonra birincisi birgün asarsan alışkanlık yapacak bu ikincisi akşam arkadaşlarına menü spor yazarken hiç utanmayacak mısın insanlar ne hastalıklarla bilmem kaç çocukla spor yapıyor hadi marş marş:KK49:

Çok sevindim valla ya.
Mesela benimde bazı günler ne dışarı çıkasım ne evde hareket edesim geliyor ama diyorum sonra birincisi birgün asarsan alışkanlık yapacak bu ikincisi akşam arkadaşlarına menü spor yazarken hiç utanmayacak mısın insanlar ne hastalıklarla bilmem kaç çocukla spor yapıyor hadi marş marş:KK49:

iyi iyi toplucana suçluluk psikolojisine girdik desene:KK70::KK70::KK70:

İşte yemicez onları yok gönlü kalır yok bu kırılır demek yok ya da hatır içinse tadımlıkla kalmayı

Ben insanlar icin degilde kendim için yiyorum ne yalan soyleyeyim. Yoksa yemicem dediğim şeyi hatır için yemiyorum. Nefsimle benim imtihanim.
Onuda dizginleyecegim evelallah:)

abartmayi insanlar ne kadarda seviyor. neyse onemli olan seni kamcilamis ki eksiler geliyor :KK66:
gercek canim malesef gobegim buyuk annemde diyo artik mekik cekebilirsn dogumdan sonra bir bucuk sene gecti. bana bakanin ilk dikkatini ceken yer gobek oluyor. ama cokta takmiyorum zayifladikca nasilsa kuculuyor hatta 57 kilolardayken tamamen gider bence. suyu ornek alman cok guzel :KK50:

Back
X