• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay bak soracaktım unutmuşum.
Şu reçeli bi anlatsana bana sanki çok güzelmiş gibi geliyor da
Hangi ara unuttun kiz daha yeni yazdım ben:))

Evdeki meyveleri kiraz, mor erik, kayisi,seftali bunlarin kabuğu soyulanlari soydum dogradim kirazlarin cekirdegini ayikladim. Normalde 1 kiloya 1 kilo seker kullanılır ama ben yarim kilo anca koydum tencereye önce meyveleri sonra sekeri döktüm kapagini kapatip 5-6 saat beklettim 1 cubuk tarcin 4-5 karanfil ekledim kaynattim. Kaynarken kefinu aldim arada koyulasana kadar pisirdim. Tarçını cikardim sonradan ceyrek limonda sıkılıyor aslinda ama benim recel zaten mayhos oldugu icin tadını bozmak istemedim. Ben bayıldım şekerli insani bayan receller gibi degil..

Evdeki meyveleri kiraz, mor erik, kayisi,seftali bunlarin kabuğu soyulanlari soydum dogradim kirazlarin cekirdegini ayikladim. Normalde 1 kiloya 1 kilo seker kullanılır ama ben yarim kilo anca koydum tencereye önce meyveleri sonra sekeri döktüm kapagini kapatip 5-6 saat beklettim 1 cubuk tarcin 4-5 karanfil ekledim kaynattim. Kaynarken kefinu aldim arada koyulasana kadar pisirdim. Tarçını cikardim sonradan ceyrek limonda sıkılıyor aslinda ama benim recel zaten mayhos oldugu icin tadını bozmak istemedim. Ben bayıldım şekerli insani bayan receller gibi degil..
Ben senin topiği de okuyorum da oradaki menünde görmüştüm yakalandım bak:oops:

Ben pek sevmem reçel ama misafirdir falan çeşit açısından iyi oluyor vişne reçelini severek yerim biraz ekşimsi tadları seviyorum galiba

Ben pek sevmem reçel ama misafirdir falan çeşit açısından iyi oluyor vişne reçelini severek yerim biraz ekşimsi tadları seviyorum galiba

canim bende böğürtlen receli dışında pek recel sevmem ama bu guzel tavsiye ederim. galiba icindeki mor erik eksimsi olmasina katki sağladı.. karanfilde tatmin edici bir tat birakiyor agizda

Estağfurullah canım benim olur mu öyle şey.
Ama hep okuyorum seviyorum:cool:

Sagol canim benim bende seni severek okuyorum.. valla bir ara butun mesajlarını aratmistim:))

canim bende böğürtlen receli dışında pek recel sevmem ama bu guzel tavsiye ederim. galiba icindeki mor erik eksimsi olmasina katki sağladı.. karanfilde tatmin edici bir tat birakiyor agizda

Sagol canim benim bende seni severek okuyorum.. valla bir ara butun mesajlarını aratmistim:))
Haftasonu yapcam bu reçeli inşaallah her meyvenin olduğu zaman zaten.
Demek ki sevgimiz saygımız karşılıklıymış çok çok sevindim ya:KK68:

Himmm o zaman dedigin gibi kilo verdikce kuculur canim, biraz kuculunce mekik cekersin

kuzum corba salata karbonhidrat, yeme duzenini 3 gun icin protein agirlikli yapabilirsin eger takildiysa kilon. sahurda yumurta peynir sut yada yogurt, iftarda balik salata ya da tavuk yogurt yapmayi dene yapabilirsen. ama uzun sure yapma sadece 2 ya da 3 gun :KK66:
Metabolizmayı şaşırt diyosun yani. İftarda protein ekleme anca yoğurt tarzında olur yemek yapmıyoruz çünkü et falan yapayım. Sahurda protein tüketiyorum zaten. Ben iftarda da yoğurt yiyip su miktarını arttırayım bakim. Bi de ramazan da yeşil çay bıraktım. Onu da içeyim olmadı. Sağol canım benim ilgin için rakibemmmm :)

Hee menü diyorsun:)) ya ben menülerimi bizim diger topige yaziyorum. Burda ağır kaçar benim menü utanirim bizim kilolar ayni olmadigi için yediklerimizde ayni olmuyor malesef:KK43:

Bizim cezacibasi pes ederse biz ne yapariz düşün hele:))
@marbel dogru söylemiş azicik daha sabret daha hızlı gidecek kilolar inan..
Yok yok ben pes etmem :) ama motivem kayıyo azcık yalan değil. Yemeklere saldırasın geliyo abur cubur tarzına özellikle ama yapmıyorum. Yalnız iji akşamdır çekirek yedim ya yiyemiyodum bari aradan çıksın dedim :)
Canım menü paylaşmazsan bile kaçamaklarını mutlaka söyle :) tamam mı :) seni kontrol etmem lazım :) pc de olsam mesajlardan arar bulurum nereye yazarsan yaz da telefonda zor sen paşa paşa gel yaz :) ama kaçamak yapmaman tercihim :D

Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/
Geçmiş ılsun canım hayırdır diyette çok öu zorladın kendini ? Aman dikkat Allah acil şifa versin tatlım

Kıs su321 su321 hayran kaldım kıs sana :) ne kadar inceciksin :) 99 dan bu hale gelmiş olman aman yarabbim :) belin incecik maşallah :) bence de resimleri ara ara paylaş motivasyon oluyo :) hatta varsa kilolu halin befıre after yap :D ay ben de istiyooommm :)

Kıs su321 su321 hayran kaldım kıs sana :) ne kadar inceciksin :) 99 dan bu hale gelmiş olman aman yarabbim :) belin incecik maşallah :) bence de resimleri ara ara paylaş motivasyon oluyo :) hatta varsa kilolu halin befıre after yap :KK70: ay ben de istiyooommm :)
Teşekkür ederim canım benim bi maaşallah alayım:KK48:
Sen de paylaşsana tatlım ya

Sahur menüm
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kase cacik
Yarim kk beyaz peynir
1 tatli kaşığı kendi yaptığım az sekerli karışık meyve reçeli
Yarim ay dilimi karpuz
Menün güzel beğendim :) abartı da gelmedi bana :) sen bünyene göre ye ben abartıları bulurum : D

Annemle nişanlım delirtecek beni ya bugün bildiğiniz kavga ettik benim yürüyüşüm başında çok iyi anlıyorum seni valla.
Ay nişanlın da bulmuş bunuyo :) ne güzel çıtır hatın adamın gözü alışık değil zaar :)
Ay şekerim maşallah maşallah 41 kere :) tü tü tü :)
Üzerindeki kap da çok şık güle güle kullan
Ben de paylaşırım tabi ev hallerim karmaşık ya şuan ama fırsatını bulunca koyatım valla :) en son koyduğumdan farkım yok gerçi malesef :( istediğim kiloya gelsem de ah ah. Yolum az kaldı ama zorluyo işte. Tombiş halimi de koyarım bi günü :) gerçi o dönemde pek foto çekinmedim küstüydüm kameralara aynalara :)

ilk hemen etki ediyor :)) atlet korseyi cikarmayi unutmustum suan fenayim midem acıyor. sende de baya hareketlilik var canim sen olursun derlerya bence de sen olursun. esim gider bi kaç güne yürüyüş yapamam o zaman
İlk hemen etki eden ne korse felan mı taktın. Ay ben evde işlerle boğuşurken ter attıran korse mi ne varmış annemde ondan mı giysem acep ? Ekstra terden zarar gelmez : D

Back
X