• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sahurumu paylaşmıştım zaten ama topluca bir daha yazayım ben.
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 fincan çay
1 bardak ayran

İFTAR
1 kase patates çorbası
avcumun yarısı kadar pide
tart 1 dilimin yarısı:KK11:
1 avuç çikirdek :KK23:

iftarda azcık yidim galiba :KK70: :KK70:
neyse hedef 2 lt su :KK51:
Ohh afiyet olsun.
Tart neliydi

:KK48: sende bizim gibi takıldın canım ya neyski 50 grubundasin
evet canım ya takıldım iki ileri bi geri dönenip duruyorum valla. bi kaç gündür de çekirdeğe dadandım bırakmam lazım.
işte siz o takılma bölgesini geçince şakır şakır incek ama merak etmeyin. ben de nolur bilmiyorum. hedefime yakın sayılırım.

Misafirimi yolcu ettim şimdi kızlar sizle menümü paylaşıp yatsıyı da kılayım sonra bekle beni breaking bad:cool:
Sahurda 1 yumurta 1 kayısı ve 1 biber
İftarda 3 mücver 1 baget yarım bardak kola
Az önce de 2 tane tulumba.
Spor
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
evlat sen mi diyet yapıyorsun biz mi anlamadım:KK53::KK53:
benim bugün kayseriliğim tuttu
iftarda sucuk ve pastırmayı birlikte yedim gitti:KK62:birde yanına çorba ekledim

:KK48: sende bizim gibi takıldın canım ya neyski 50 grubundasin
Annem diyo ki eskiden ne güzeldi yanakların parlak parlak kollar tam ısırmalık şimdi somalililer gibi oldun diye anne yüreği işte öyle istiyor demek ki.
Zati anneme 61 im diyorum yoksa gebertir beni arada diyo zaten sen 60 tan aşağıdasın.

iftarda sucuk ve pastırmayı birlikte yedim gitti:KK62:birde yanına çorba ekledim
Benim ev arkadaşım kayserili yavv nedir onların güzelliği yarabbim yenmeyecek gibi mi
Ya kuzum ben yiyemiyorum belki abarttığımı düşünürsün ama almıyor midem çok küçültmüşüm rahatsız oluyorum sonra

afiyet olsun. pastırma incecik zaten çok sıkıntı değil. sucuğu abartmasaydın :)

Annem diyo ki eskiden ne güzeldi yanakların parlak parlak kollar tam ısırmalık şimdi somalililer gibi oldun diye anne yüreği işte öyle istiyor demek ki.
Zati anneme 61 im diyorum yoksa gebertir beni arada diyo zaten sen 60 tan aşağıdasın.
Somaliler gibi :D Allah uzun ömür versin teyzeme güldürdü beni :)
böyle iyisin de bundan daha zayıflarsan fena olcak gibi :KK53:

afiyet olsun. pastırma incecik zaten çok sıkıntı değil. sucuğu abartmasaydın :)

Somaliler gibi :KK70: Allah uzun ömür versin teyzeme güldürdü beni :)
böyle iyisin de bundan daha zayıflarsan fena olcak gibi :KK53:
Yok yok zayıflamam artık Allahın izniyle.
Bu arada yarın iftarda dışardayım nasipse iskendere nasıl bakıyorsun:KK53:

Yok yok zayıflamam artık Allahın izniyle.
Bu arada yarın iftarda dışardayım nasipse iskendere nasıl bakıyorsun:KK53:

bursalıyım kıss ben iskendere nasıl bakarım sence :kk77::kk77::kk77: afiyet bal şeker olsun. bak doydum tıkandım dime bitir tabağını sonra pişman olursun :D

Benim ev arkadaşım kayserili yavv nedir onların güzelliği yarabbim yenmeyecek gibi mi
Ya kuzum ben yiyemiyorum belki abarttığımı düşünürsün ama almıyor midem çok küçültmüşüm rahatsız oluyorum sonra
evet seni anlıyorum o zaman yiyeceklerini çeşitlendir az ye ama çeşit çok olsun vucudunu koru sonra bunlara ihtiyacın olacak

Back
X