• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar dün bi cozuttum ki sormayın, ne yediğimin haddi hesabı yok zaten hatırlamıyorum da :KK43: oturduğum yerden eşim getirdi ben yedim. bugün pirinç lapası yapıyorum, ilk defa deneyeceğim sonucu yazarım size de :KK66:

ben de şu bir iki gündür oyleyim ayda bir oluyor. yemezsem daha kötü oluyor. bir haftaya mal oluyor ama resmen gözüm dönüyor.

Memlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde
Ne güzelll 4 kız kardeşşş neden o kadar çok gitmek istediğini anladım annenlere diyet yaparken yürüyüş de yapın bol bol tatilin ne çabuk bittiğini anlamazsın bile

Ne güzelll 4 kız kardeşşş neden o kadar çok gitmek istediğini anladım annenlere diyet yaparken yürüyüş de yapın bol bol tatilin ne çabuk bittiğini anlamazsın bile

Gidene kadar biraz versem cok iyi olacak. Memlekette de diyet ve yürüyüş ü beraber götürüp.gelince de esime supriz yapmak istiyorum.1 ay kalacam. Tartimi da yanimda götürüyorum

Memlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde
Ne güzell 4 kız kardeş neden bu kadar çok annenlere gitmek istediğini anladım şimdi diyet yanında bol bol yürüyüş de yapın

Selam kızlaarrr
Nasılsınız iyisinizdir inşaallah. Sabah kalktığımdan beri bi mutsuzum canım sıkılıyor sebepsiz yere ya

Saç ve cilt bakımımı yaptım ılık bi duş aldım daha iyiyim çok şükür.
İnşirahı da okuyorum canım Allah razı olsun.
Ne yapcan bugün iftara

Sevindim canım dahada iyi olursun inşallah..
Iftar için kayinvalidem bir tana lahanadan dolma yapmış bizede verecekmis fazla yemek yapma dedi ben de tavuklu kabak beğendi, sehriye corbasi bide salata yapayim diyorum.. nasil?

Sevindim canım dahada iyi olursun inşallah..
Iftar için kayinvalidem bir tana lahanadan dolma yapmış bizede verecekmis fazla yemek yapma dedi ben de tavuklu kabak beğendi, sehriye corbasi bide salata yapayim diyorum.. nasil?
Benim için de ye dolmadan:KK8:
Çok güzel menü, bugün yemek yapma yok bende dışarda yapcaz iftarı

kızlar sol elim kaynar sutle yandi :KK42:
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf

Off canım ya geçmiş olsun. Dayanmalisin ağrısına sonra rahatlayacaksin azda olsa yoksa daha kötü olur bide izi kalir canim.
Benim de iki yaşındayken sutten yanmış. Hala izi var azda olsa:(

Back
X