- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Çok iyi yanii 29 da hamileymişin kızım şimdi 29 bana erken gibi geliyo yaaa bilmiyorum kararsızım.Canim arakari 3 yaş 2 ay.
kizim simdi 4 yas 2 ay. Oglumda 12. Ayında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yanii 29 da hamileymişin kızım şimdi 29 bana erken gibi geliyo yaaa bilmiyorum kararsızım.Canim arakari 3 yaş 2 ay.
kizim simdi 4 yas 2 ay. Oglumda 12. Ayında
H Heart of Gold canım birincilikte başabaşız deseneben de 2.200 aldım ve 69 çıktım sabah. Ben de cuma regl oldum ve canım çoook sıkkın nerdeyse 38 yaşındayım üstelik ve yine hamile değilim. Bütün dünyayı yesem umrumda değil şuan
![]()
H Heart of Gold canım birincilikte başabaşız deseneben de 2.200 aldım ve 69 çıktım sabah. Ben de cuma regl oldum ve canım çoook sıkkın nerdeyse 38 yaşındayım üstelik ve yine hamile değilim. Bütün dünyayı yesem umrumda değil şuan
![]()
Çok iyi yanii 29 da hamileymişin kızım şimdi 29 bana erken gibi geliyo yaaa bilmiyorum kararsızım.
Merhabalar,
ne zamandır giremiyorum işlerden dolayı. bazende okuyup çıkıyorum. çok kilo verememişim. tartım 68,8 i gösterdi. :) çok spor yapamadım. bu hafta düzenli yaparsam 1-1,5 veririm heralde. artık pekte umudum yok 300 gr la 500 gr la idare edicem.
Kızlar hepinize moral destek yazılarınızı için teşekkür ederim. Doğru zamanı gelecek bir gün inşallah.
Kızlar hepinize moral destek yazılarınızı için teşekkür ederim. Doğru zamanı gelecek bir gün inşallah.
Günaydııın yalnız değilsin merak etme
Ben de 58.50 çıktımm bu sabah ne yedim öyle anlamadım ki ama spor yapamadım tabii ki 1 haftadır taşınma alışveriş yerleşme derken reglim de bitti ama kilom düşmedi maalesef.
Aslında başta eşim istiyodu ama ben hiç düşünmüyodum ücretsiz izin falan kullanmadım süt izni de koşturmacayla geçti çok zorlandım ama kızımın da bir kardeşi olsun istiyorum geleceği düşününce. Evet bir de 2 nin çok zorlamayacağını düşünüyorum ben de alıştım çünkü tam zamanı aslında bakalım hayırlısı.Canim kizim tam 2.5 yasini doldurdu ben o zaman hamile kaldigimi ogrendim. Ki 3-4 ay kadar da olmadi zaten. Oglum da 1 ay erken doğdu. 3 yas 3 ay olacakken.. cok sukur bir sorun yasamadim ufak kiskanmalar oluyor tabi.simdi ise artik beraber oynayabiliyorlar. 2. Bebek inanin anneyi hic zorlamiyor. Buyukle ugrasmak zor oluyor. Ve herseye yetisebilmek yorucu biraz.sen arasi ne kadar olsun isterdin.
bir de yasin daha ilerlemeden 2. Duşun bence
Ayyyy ne yemedim ki özellikle akşam 1 kase buğdaylı nohutlu yoğurtlu çorba taze fasulye 3 dilim de börek yedim içini kızıma yedirince dışını kendim yemek zorunda kaldımne yedin kiz
Ne güzellllgeçen hafta 78.800
bu hafta 78.400
memlekette olmama rağmen yine iyi. bu arada regl olmak üzereyim az kaldı
![]()