• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben bugun iftardan once tartilacagim merakliyim.ayyy iftara esim menemen istemez mi:KK57:. Benim de dun canim cok istemisti dedim.biz genenlde oyle oluyoruz. Ya canimin istedigini ben soylemeden almis gelmis oluyor.Ya da boyle iste...:KK60:
Aksam menum
menemen
firinda kabak mucver
cacik
Ay biz de aynen yaa:KK37:
Hadi bakalım kaç çıkacaksın ben de çok merak ediyorum

fırında kabak mücver nasıl oluyor canım kuru kuru olmuyor mu?ben de hafif olur diye denemek istiyorum ama kuru olur diye düşünüyorum,malum diyetten dolayı kızartamıyoruz
Canım ben hep fırında yapıyorum.
Kabağı soğanı rendeliyorum içine 1 yumurta 1 kaşık kadar un baharatları koyuyorum. Yağlı kağıt üstüne kaşıkla koyuyorum.

Ayy o ısrarcılar yok mu var ya fıttırıyorum ya bi iki teklif et sus be kadın ya
Hiç sorma sanki yemesem ne olucak önemli olan misafir memnuniyeti ve o da yemeye zorlayarak sağlanmıyor neticede :63:
He şimdi fazlan mı var derler 5 kilo sonra biraz kilo mu aldın derler ne fena onlar ah ah
Dimi işte :KK64: Bana kilo aldın demezler onu da yapmazlar yani balık etli seviyorlar herhalde:KK51:

@kitara_84 canım birincilikte başabaşız desene :KK66: ben de 2.200 aldım ve 69 çıktım sabah. Ben de cuma regl oldum ve canım çoook sıkkın nerdeyse 38 yaşındayım üstelik ve yine hamile değilim. Bütün dünyayı yesem umrumda değil şuan :KK43:
Tatlım sıkıntı yapma hiç bu mübarek günlerde dua ederim senin için kimin duasının geçeceği belli olmaz.
Bak gelecek aya hamile kalırsan göbek adını Su isterim:KK48:

bende hıc 2. ye cesaret edemiyorum yasımda oldu 37 korkuyorum valla tatlıcım , oğlum tek kalacak dıyede korkuyorum , yaparsam sorun yasarım dıye de korkuyorum , zaten 1. sı benım cok yaramaz birde aynı olur dıye ,

Canim benim kizimin bebekligi zordu. Ben de cok korktum 2. Icin ama hic korktugum gibi olmadi cok sakin bir bebeklik gecirdik co sukur.ve o korkularim hepsi onu gorunce bitti.her çocuk farkli canim o yuzden ilkine bakıp o da oyle olacak diyemiyor insan. Ve bana gore tek cocuk o cocuga yapilan en buyuk kötülük. Bazen bizimkilerin beraber kahkaha atartk gulmeleri kavga etmeleri bile hos geliyor. Ne guzel kardeslik diyorum....

Her hafta sonu böyle oluyo inanmıyorum kendime ctsi dikkat ediyorum sabah her günkü kahvaltımyumurta peynir zeytin domates salatalık öğle akşam sebze az ekmek ya da pilav ama pazar günü ipin ucu kaçıyooo yine normal kahvaltımı yapıyorum ama akşam 1 kase dövmeli nohutlu yoğurtlu çorba taze fasulye 3 dilim de börek yedim içini kızıma yedirince dışını kendim yemek zorunda kaldımama tabii ki pes etmiyorum gider gitmez çavdar ekmeğimi alıp hafta içi menülerime devam ediceeem.
O börekten bir lokma al zaten devamı hatırlanmıyor ya ben de yedikçe yiyorum hele elde açma patatesli böreğe hiç dayanamam

:):):)senin yemiş halin benim diyetli halimden bile az,mideni nasıl bu kadar küçülttün su'cum ya,bir türlü şu az yemeği beceremiyorum,baksana menü bile paylaşamıyorum çokluğundan
İlk başlarda zor oldu tabi bir ekmek yerine 1 dilim yemek ama başardım.
Yanlış duymadın bildiğin bir ekmek yiyordum yaa yuhh dedin mi
İşte onu yapma isterse aşırının aşırısı yemiş ol yine de paylaş

Ay biz de aynen yaa:KK37:
Hadi bakalım kaç çıkacaksın ben de çok merak ediyorum

Ben de merak ediyorum. Tahminim 81.5 82 arasi olacak. Yalniz komik olan gecen pazartesi 85 cikmistim. Odemden dolayi. Normalde 83.5 falandim. Ama adet olamiyorum ama ayda 1 donem butun ataklari geçiriyorum.

Hiç sorma sanki yemesem ne olucak önemli olan misafir memnuniyeti ve o da yemeye zorlayarak sağlanmıyor neticede :63:

Dimi işte :KK64: Bana kilo aldın demezler onu da yapmazlar yani balık etli seviyorlar herhalde:KK51:
Bakma sen kimseye kendini nasıl hangi kiloda mutlu hisssediyorsan orada dur.

Selamun aleykum kizlarrr.Iyisinizdir insaallh. Bu sabah regl oldum cok mutluyum ya bugun olmasaydim kadir gecesinde tutamayacaktim cunku. Kilom da az once tartildim kizlar regl olmama ragmen almamisim sukur ayniyim.
sevindim. ben olamadım daha :( :( kadir gecesi ayın 13ünü 14 e bağlayan gece değil mi.? yarın da olsam kaçırmam gibi hesaplıyorum ben ama,. yanlış mı hesaplıyorum acaba.

Back
X