- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Yok kuzum vermiyorum artık zaten pilavımı pizzamı da yiyorum sporumu da yapıyorum almıyorum şükürSu çok güzel görünüyorsun ancak kişisel tavsiyem daha fazla verme güzel durmaz boyun var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum vermiyorum artık zaten pilavımı pizzamı da yiyorum sporumu da yapıyorum almıyorum şükürSu çok güzel görünüyorsun ancak kişisel tavsiyem daha fazla verme güzel durmaz boyun var :)
Ayy o ısrarcılar yok mu var ya fıttırıyorum ya bi iki teklif et sus be kadın yao zaman rejimdeyim de canım ve yeme bir dahakine , sen ne zorluklarla ındın ya tekrar alma![]()
He şimdi fazlan mı var derler 5 kilo sonra biraz kilo mu aldın derler ne fena onlar ah ahRejim bahanesi hayatta işlemez fazlan mı var diyorlar onlara kilo birkaç kilo almam bile gerek. Haklısın ne zorluklarla veriyoruz bunları biz.![]()
Ay biz de aynen yaaBen bugun iftardan once tartilacagim merakliyim.ayyy iftara esim menemen istemez mi. Benim de dun canim cok istemisti dedim.biz genenlde oyle oluyoruz. Ya canimin istedigini ben soylemeden almis gelmis oluyor.Ya da boyle iste...
Aksam menum
menemen
firinda kabak mucver
cacik
Canım ben hep fırında yapıyorum.fırında kabak mücver nasıl oluyor canım kuru kuru olmuyor mu?ben de hafif olur diye denemek istiyorum ama kuru olur diye düşünüyorum,malum diyetten dolayı kızartamıyoruz
Tebrikler canımcımgeçen hafta 78.800
bu hafta 78.400
memlekette olmama rağmen yine iyi. bu arada regl olmak üzereyim az kaldı
![]()
Tebrik ederim tatlım hedefe az kaldı foto isterimmerhaba kızlar
56,2
Hiç sorma sanki yemesem ne olucak önemli olan misafir memnuniyeti ve o da yemeye zorlayarak sağlanmıyor neticedeAyy o ısrarcılar yok mu var ya fıttırıyorum ya bi iki teklif et sus be kadın ya
Dimi işteHe şimdi fazlan mı var derler 5 kilo sonra biraz kilo mu aldın derler ne fena onlar ah ah
Tatlım sıkıntı yapma hiç bu mübarek günlerde dua ederim senin için kimin duasının geçeceği belli olmaz.@kitara_84 canım birincilikte başabaşız deseneben de 2.200 aldım ve 69 çıktım sabah. Ben de cuma regl oldum ve canım çoook sıkkın nerdeyse 38 yaşındayım üstelik ve yine hamile değilim. Bütün dünyayı yesem umrumda değil şuan
![]()
bende hıc 2. ye cesaret edemiyorum yasımda oldu 37 korkuyorum valla tatlıcım , oğlum tek kalacak dıyede korkuyorum , yaparsam sorun yasarım dıye de korkuyorum , zaten 1. sı benım cok yaramaz birde aynı olur dıye ,
O börekten bir lokma al zaten devamı hatırlanmıyor ya ben de yedikçe yiyorum hele elde açma patatesli böreğe hiç dayanamamHer hafta sonu böyle oluyo inanmıyorum kendime ctsi dikkat ediyorum sabah her günkü kahvaltımyumurta peynir zeytin domates salatalık öğle akşam sebze az ekmek ya da pilav ama pazar günü ipin ucu kaçıyooo yine normal kahvaltımı yapıyorum ama akşam 1 kase dövmeli nohutlu yoğurtlu çorba taze fasulye 3 dilim de börek yedim içini kızıma yedirince dışını kendim yemek zorunda kaldımama tabii ki pes etmiyorum gider gitmez çavdar ekmeğimi alıp hafta içi menülerime devam ediceeem.
Verdim verdim de son 10 gün işte ramazanın bitmesini bekliyorumSalona gidicektin karar veremedin mi?
Teşekkür ederim tatlımMaaşallaaah o tişörtle de cok incesin gerçektennn.
İlk başlarda zor oldu tabi bir ekmek yerine 1 dilim yemek ama başardım.:):):)senin yemiş halin benim diyetli halimden bile az,mideni nasıl bu kadar küçülttün su'cum ya,bir türlü şu az yemeği beceremiyorum,baksana menü bile paylaşamıyorum çokluğundan
Ay biz de aynen yaa
Hadi bakalım kaç çıkacaksın ben de çok merak ediyorum
Bugünden başla o zaman yürüyüşeO yaptığın yürüyüşten sonra en son atacağımız kişi sensin hafta sonu bırak yürüyüşü iyi tıkındımm.
Evet olunmasa da tüm belirtiler oluyor malesefBen de merak ediyorum. Tahminim 81.5 82 arasi olacak. Yalniz komik olan gecen pazartesi 85 cikmistim. Odemden dolayi. Normalde 83.5 falandim. Ama adet olamiyorum ama ayda 1 donem butun ataklari geçiriyorum.
Bakma sen kimseye kendini nasıl hangi kiloda mutlu hisssediyorsan orada dur.Hiç sorma sanki yemesem ne olucak önemli olan misafir memnuniyeti ve o da yemeye zorlayarak sağlanmıyor neticede
Dimi işteBana kilo aldın demezler onu da yapmazlar yani balık etli seviyorlar herhalde
![]()
sevindim. ben olamadım dahaSelamun aleykum kizlarrr.Iyisinizdir insaallh. Bu sabah regl oldum cok mutluyum ya bugun olmasaydim kadir gecesinde tutamayacaktim cunku. Kilom da az once tartildim kizlar regl olmama ragmen almamisim sukur ayniyim.
Evet canım o gece pazartesi günü.sevindim. ben olamadım daha![]()
kadir gecesi ayın 13ünü 14 e bağlayan gece değil mi.? yarın da olsam kaçırmam gibi hesaplıyorum ben ama,. yanlış mı hesaplıyorum acaba.