♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates

canımm benim geçmiş olsun. yat dinlen uyumak iyi gelir.

yes :)

Canim sorma yaa hasta oldum zaten.
Okul cikisi yuruyuyorum eger az yuruduysem evde koşu ile tamamliyorum sureyi.
Burasi ben geldigimden beri 3 yildir yani en soguk kisi ben boyle sey gormedim.

ben de bu soğuklarda yürüyorum, inşallah hasta olmam. iç anadoluda çok soğuk, kar yağmadı müthiş ayaz var. kırağı kalkmadı kaç gündür kar yağmış gibi her yer.

Gunaydin herkeseee. Cok yorgun uyandim ya havalardan olsa gerek. Usuttum de galiba karnimda bi sislik bi guruldama... Havada tam uyumalik hic kalkip ise gelmek istemedim :KK43: Sen nasilsiin?
benimde dünden beri basim agriyor okula gidip geldim , arkadsla oturup muhallebi yedik falan ama kendime gelemedim halen :(

günaydın fıstık iyiyiz sen nasılsın
bas agrim disinda iyiyim :)

ay bayılacağım öğleden sonra 1 mandalina yiyim dedim fatsecreta ekledim safi karbonhidrat diyo bune böyle meyvede yedirmeyecek bize :KK43:
abartma canim o kdar, yediginiz ekmekten daha saglikli emin ol. ona bakarsak herseyde karbonhidrat var

benimde dünden beri basim agriyor okula gidip geldim , arkadsla oturup muhallebi yedik falan ama kendime gelemedim halen :KK43:

bas agrim disinda iyiyim :)

abartma canim o kdar, yediginiz ekmekten daha saglikli emin ol. ona bakarsak herseyde karbonhidrat var

varmış evet yavaş yavaş öğreniyorum bende o_O
baş ağrısı için bi ön sayfada video attım onu izle bak geçen ay çok işime yaradı belki sizede yarar

Ev işlerimi yaptım sporumu yaptım akşam gene yapacağım salata yaptım onu yiyeceğim :KK54::KK19:

Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay 5 adet burçak bisküvi yedim :KK68:
Maşallah canım öğlen yemeğin yok mu öğün atlama derim:21:
Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen terlemeye çalış akşam meyve falan ye sıcak bir çorba sebze yemeği falan şuanda kalori olayına gerek yok pek bir şey yememişsin zaten:KK51:

kızlar fatsecrat a normalde telefondan giriş yapıyorum, bugün pc dende yapayım dedim mail inize doğrulama maili yolladık diyo ama maillerimde yok gelmemiş kaç defa denedim olmadı, benim gibi durum yaşamış olan varmı?

bu fatsecret taki k.hidrat,yağ,protein miktarlarını görmek çok iyi oluyo ben yiyeceklerimi önceden yazıyorum ki neymiş göreyim mesela pazartesi yedikten sonra girdim 197 k.hidrat almışım, salı bunu 131 e düşürdüm, çarşamba 117, şimdilik de sabah+öğlen+ara da yiyeceğimize ekledim 83 çıktı, akşam belli değil dışarda yiyebilirz o yüzden ekleyemedim evde yeseydim şimdiden eklerdim ki göreyim ne kadar yemem lazım, çok iyi oldu bu
Kesinlikle cok iyi

Kahvaltım
2 yumurta ve 1 dilim taze kaşardan oluşan omlet
10 kırma zeytin

Ara
40 gr bitter
2 ceviz

Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık yoğurt

2 saat tempolu spor yaptım ,gün içerisinde aldığım kalori 1162

Bugunku menum
Toplam kalori=429.

Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
1 fincan yesil cay

Ara
1 mandalina
1 sade nescafe

Oglen
1 tabak brokoli

Aksam
2 kasik yogurt
1 biber+1sogan ve 2 kasik ev yapimi domates rendesiyle yapilmis yumurtasiz melemen. nehirnil111 nehirnil111
Güzel gidiyorsun ama çook az yemişsin canım dikkat et hasta olma

Back
X