- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 358
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende özledim. spor yapmayıda, sizlerle yarışmayıda, az kaldı döneceğim yeniden. ben en son 58,8 dim. şimdi kaçım bilmiyorum. seninde hedefine 5 kilon kalmış ne güzel. 55 olunca foto atıcam arkadaşlar. :)
O zaman niye 0,5 yapmıyorsun hesaplarken canım farkediyor sonuçta ben 0,3 yapıyorum mesela fatsecret ta10 a kadar bu kalori ama ben 5 tane yedimbirde bizim zeytinler ev yapimi tuzu az ve ben yag koymadan yiyorum
![]()
Ucun besin lafi mi olur nehircim nolcak sankiO zaman niye 0,5 yapmıyorsun hesaplarken canım farkediyor sonuçta ben 0,3 yapıyorum mesela fatsecret taBen marketten alıyorum ekstradan yağ falan koymuyorum tabi
Ekledim canımcım bir tek @ozenti arkadaşımız kaldı dün ki kalori olayları da tamamSeninde kalorilerin çok iyi bir de sonuncu olurum diyordun sanırım gaza geliyoruz
![]()
Gramı gramına hesap ediyoruz kız olur tabiUcun besin lafi mi olur nehircim nolcak sanki![]()
Oohhh miisss afiyet bal seker olsunbu da benim kahvaltım :)
Toplam
- 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet
232 kcal- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
28 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri
20 kcal
280 kcal
Çok iyibu da benim kahvaltım :)
Toplam
- 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet
232 kcal- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
28 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri
20 kcal
280 kcal
Oohhh miisss afiyet bal seker olsun![]()
Çok iyi![]()
O zaman niye 0,5 yapmıyorsun hesaplarken canım farkediyor sonuçta ben 0,3 yapıyorum mesela fatsecret taBen marketten alıyorum ekstradan yağ falan koymuyorum tabi
Ekledim canımcım bir tek @ozenti arkadaşımız kaldı dün ki kalori olayları da tamamSeninde kalorilerin çok iyi bir de sonuncu olurum diyordun sanırım gaza geliyoruz
![]()
Kız hemen niye geri vites yapıyorsunkıyamam ya üzülme, bugün senin için çok yer sonuncu olurum ben, o konuda sıkıntı yok hatta aşırı istek var![]()
sağolun kızlar size de afiyet olsun.
Günden güne değişiyor işteyok canım benim gaza gelmem zor, arkadaşlar pek iştahlı bugünlerde ondan böyle oluyo, onlar şimdi gaza gelince geçerler beni
Kız hemen niye geri vites yapıyorsun
Sağol canım![]()
kendimi biliyorum canım, bu sonuç için bile elimden geleni yapıyorum,inan bana boş mideyle dolanıyorum daha fazlası için imkansız demiyim ama yavaş yavaş yapabileceğim bişey zamanla buna alıştıkça daha iyiside olur diye düşünüyorum.
25 aralik sabah 8 den sonra canim :) 1 hafta daha var yanii takma kafana etkiliyor gercekten ay hareketleri
canim ben genelde 1100- 1300 arasi gidip geliyorum dün de 1200 yada 1250 kalori mi neydi :) bi de artik yavas yavas normal yasamima gecis yapiyorum, yani ocak 1 dedim mi ben bu sekilde yine devam ederim ama oldugum kiloda kalmaya calisicam hedefime ulasamasam daCanım akşamın güzel diğer menüler az fazla gibi yani az yemişsin ama kalorili gibi sporlarını sevdim![]()
gaza gelmiş gördüm seni![]()
Hehehe cnm sen bana bAkmakıyamam ya üzülme, bugün senin için çok yer sonuncu olurum ben, o konuda sıkıntı yok hatta aşırı istek var![]()