- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım hiç üzülme kendini mesgul et, kafayı diyete takmk günlük sıkıntılardan kaçmaya cok iyi geliyor mesela...
Nasip böyleymiş cnm, bugunler de gececek, kendine sıksık bunu hatırlat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç üzülme kendini mesgul et, kafayı diyete takmk günlük sıkıntılardan kaçmaya cok iyi geliyor mesela...
Bugün kalori yarısında birinci olacağım
Şimdiden hepinizi geçtiğim için üzgünüm kızlar :)( hehhe:)))
Çok iyisin canım maşallah sanaHepsini okucam kizlar disardaydimbugunku menumun detaylari ;
Eki Görüntüle 1722092 Eki Görüntüle 1722093 Eki Görüntüle 1722094 Eki Görüntüle 1722095
Toplam 619 kalorinehirnil111
2000 diye mi not alayım kuzum pekiKızlar bu saatte kızımı sallıyorum
nehirnil111 cnm dün çokkk kuruyemiş yedim, 2bin kcal olmuştur, acayip kötü hissediyorum, bundan sonra eve sokmayacağım inşallah
Artık 52 kg görene kadar iflah olmayacağım
Artık sahalara bomba gibi geliyorum inşallah
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Çok iyi canım kalorin arada atıştırmalıklar az zararlı ama kalorini dengeliyorsunnehirnil111 canım 18 aralık kalori toplamım:
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
57 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
135 kcal- 0.50 x 100gr Patlamış Mısır (Yağda)
290 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
160 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Yoğurtlu Karnıbahar / Karnabahar Kızartma
92 kcal- 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
48 kcal
950 kcal
nehirnil111 cim 18.aralık cuma günkü kalorim 1341
akşam eşim balık istedi ben kendime ızgarada yaptım ama yinede kalorisi yüksek çıktı
canim cok gecmis olsun, Rabbim bir kez daha nasip etsin insallah
helva yoktu almakta aklıma gelmedi ama bugün annemler gelcek balık yaparım yine büyük ihtimal o zaman alırımÇok iyisin canım maşallah sana
2000 diye mi not alayım kuzum pekisen kuru yemişe dayanamıyorsun bence de eve sokma
Sporların güzel
Çok iyi canım kalorin arada atıştırmalıklar az zararlı ama kalorini dengeliyorsun
Balığın yüksek olsa da sağlıklı boşver bol vitamin aldın helvada yeseydin üstüne![]()
Canım her şer de bi Hayır vardır unutma Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Güzel canım sporlarını daha çok sevdimKahvaltı (13:00)
2 yumurta ve 1 dilim kaşar dan omlet
10 zeytin
Ara
40 gr bitter
2 ceviz
Akşam
patates salatası(domates,salatalık ve bol yeşillikli)
2 kaşık yoğurt
bugün böyle oldu sabah 30 dk spor yaptım ama 1.5 saat daha spor yapcam 2 saate tamamlıcam günü.
Bende kötüyüm vücutum ya su tutuyor ya da direniyor anlamadım 1 günde 500 gram alıyorum ve yediklerimde hiçbir şey yokkizlar günaydin, morel olarak bugun kötüyüm biraz. pazartesiden de umutle degilim malesef. bu 63 lerden kurtulamiycam bi türlü. sinavlarim basliyor bu hafta onun stresinide yasiyorum tabi.
helva yoktu almakta aklıma gelmedi ama bugün annemler gelcek balık yaparım yine büyük ihtimal o zaman alırım![]()
Sana ufak bir oneride bulunmak istiyorum. Sen ben boyle yasiyorum diyerek kismadan kilo vermek istiyorsun anliyorum fakat bu sekilde kilo vermen cok zor. Spora yuklenmen gerek ki yaptiklarin ancak yediklerini yakiyor daha fazlasi gerekli yapabilirim dersen super olur. Degerlendirmek sana kalmis fakat bence siki bir diyet yap istedigin kiloya inene kadar sonra suanki taktigi uygula yani dengeli beslenip sporla takviye ideline ulastiktan sonra yap. Ama hayat senin keyif senin tabii kikizlar günaydin, morel olarak bugun kötüyüm biraz. pazartesiden de umutle degilim malesef. bu 63 lerden kurtulamiycam bi türlü. sinavlarim basliyor bu hafta onun stresinide yasiyorum tabi.
Canım Rabbim sabır versin çok zor bir durum ama eminim kendini toparlayacaksın herşeyde vardır bir hayır maalesef kötü durumlar da olsa
Günaydın kızlar kahvaltım bir bardak süt :))
Ben bu cezayı hakettim :))))
Pis nefsim beni mahvetti(
Geç canım yeter ki iyi oldaBugün kalori yarısında birinci olacağım
Şimdiden hepinizi geçtiğim için üzgünüm kızlar :)( hehhe:)))
Günaydın kızlar omletimi yedim şimdi spora başlıyorum
aynen aynen bakalim nereye kadar direnecekBende kötüyüm vücutum ya su tutuyor ya da direniyor anlamadım 1 günde 500 gram alıyorum ve yediklerimde hiçbir şey yok![]()
siki diyetlerde hirpalaniyor vucudum resmen, 1000 kalorinin de altina düsmek hi saglikli degil yani bunu kime söylesek bunu söyler. daha önce denedim o yüzden bu kadar direniyorum :) e sagligim daha önemli olduguna göreSana ufak bir oneride bulunmak istiyorum. Sen ben boyle yasiyorum diyerek kismadan kilo vermek istiyorsun anliyorum fakat bu sekilde kilo vermen cok zor. Spora yuklenmen gerek ki yaptiklarin ancak yediklerini yakiyor daha fazlasi gerekli yapabilirim dersen super olur. Degerlendirmek sana kalmis fakat bence siki bir diyet yap istedigin kiloya inene kadar sonra suanki taktigi uygula yani dengeli beslenip sporla takviye ideline ulastiktan sonra yap. Ama hayat senin keyif senin tabii ki![]()
İyi değilim canım dün gitmişti bu sabah tartıldığımda +500 geri gelmişti yediklerim ortada nasıl arttı anlamadım bu işi çok üzgünüm
Günaydın kızlarrr
Güzel bir haftasonu olsun hepimize inşaallah
Çok üzgünümaynen aynen bakalim nereye kadar direnecek
siki diyetlerde hirpalaniyor vucudum resmen, 1000 kalorinin de altina düsmek hi saglikli degil yani bunu kime söylesek bunu söyler. daha önce denedim o yüzden bu kadar direniyorum :) e sagligim daha önemli olduguna göre
Rabbim sabır versin canım
Çok şükür canım iyiyim daha iyi de daha kötü de günlerim oldu:))İyi değilim canım dün gitmişti bu sabah tartıldığımda +500 geri gelmişti yediklerim ortada nasıl arttı anlamadım bu işi çok üzgünüm
İnşallah canım nasılsın![]()
Bugün bende de tembellik varÇok şükür canım iyiyim daha iyi de daha kötü de günlerim oldu:))
Kahvaltı yaptım malesef haberleri okudum alışverişe çıkcam ama çok uyuşuğum bugün