♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eveeett kızlar öğlen

1tane süt dilimi

3kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz
Yarım elma
1kuru incir
Birazcık kuru üzüm
3kaşık yoğurtla karıştırdım yedim

1yeşil çay

Akşam

3kaşık zeytinyağlı kereviz
5kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata(turp,havuç,pancar)

Nasıl yorum yapın
Regl oldum tatlı krizim var umarım tutarım kendimi

Canım sabah simit yemiştim değil mi süt dilimi sanki fazla bu menüye meyveleri de baz alırsak belli tatlı krizin olduğu bence onların yerine öğlen yemek yeseydin daha da tutardı seni meyve beni tok tutmaz mesela:KK19:Akşam ki menün gayet iyi canım:21:

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum beni bilgilendirirmisiniz
Ben 1.5 yas yaklaşık 10 kilo verdim ve daha vermem gereken sekiz kilom var

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum beni bilgilendirirmisiniz
Ben 1.5 yas yaklaşık 10 kilo verdim ve daha vermem gereken sekiz kilom var

canım alımlara sbeden sbeden bakıyo
kilo/
boy/
hedef kilo/
7 mart için hedef kilo
bilgilerini yazıp sbedeni etiketlersen o sana gerekli bilgiyi verir:KK39:

bölgesel yağ yakiyordu sanırım biberiye. Bölgesel yag yagan otlara yönelmek iyi olur inşallah. :KK60:
Ben yeşil çayın sanki faydasını görmeye başladım canım lavabom daha uzun sürüyor yağ söküyor diyorlar inşallah öyledir su içmeye çalıştığımdan da olabilir belki hemen yormayayım ama :KK48:Biberiyeyi de çok öneriyorlar mate ve kekik bitkisini de aynı şekilde goji beri çok ünlü ama kullananlardan işte bu dediklerini duymadım:KK70:Hepiciğini kullanacağız sırayla kaçamaz o yağlar bizdenEn Büyük KK:KK49::rolleyes:

Ben diyetten önce de aslında böyle yiyordum canım hatta öğün araları daha uzundu sabah kahvaltı yapmazdım öğle yerdim bir de akşam yerdim düşün ama işte abur cuburlar hamur işleri tatlılarla aldım yoksa yapım bu sürekli aramam bir yiyecek bir de fazlaca su, yeşil çay falan tüketiyorum arada nescafe türk kahvesi çok işe yarıyor mesela:KK53:

Saygı herşeyden önemli bence de :21:

Ohh afiyet olsun canım zeytinyağı çok faydalı bende kullanmaya başlayacağım artık:KK68:
Ben de aynıydım sanırdım ki ekmek yemek şişmanlatıyor meğersem beni ekmek şişmanlatmıyormuş o akşam yediğim cips çikolatalar şişiriyormuş:))
Ya o mübarek de ne pahalandı bu yıl bizim komşunun zeytinliği var toptan alıyoruz ona rağmen pahalı.
Ama yağlar içinde depo edilmeden idrarla birlikte atılan tek yağ da o işte napalım paraya kıyıyorum artık

Ben de aynıydım sanırdım ki ekmek yemek şişmanlatıyor meğersem beni ekmek şişmanlatmıyormuş o akşam yediğim cips çikolatalar şişiriyormuş:))
Ya o mübarek de ne pahalandı bu yıl bizim komşunun zeytinliği var toptan alıyoruz ona rağmen pahalı.
Ama yağlar içinde depo edilmeden idrarla birlikte atılan tek yağ da o işte napalım paraya kıyıyorum artık

Zeytinyağına bende başlayacağım canım çok sağlıklı dediğin gibi bir de vücudumuzda bir çok şeyi karşılıyor iyi yapıyorsun bir de ucuz olsa dediğin gibi :KK51:Kurutulmuş biber dolmasının çok kalorisi var mıdır sence o_O

Zeytinyağına bende başlayacağım canım çok sağlıklı dediğin gibi bir de vücudumuzda bir çok şeyi karşılıyor iyi yapıyorsun bir de ucuz olsa dediğin gibi :KK51:Kurutulmuş biber dolmasının çok kalorisi var mıdır sence o_O
Sağlık açısından bakarsak şimdi taze biber patlıcan yiyeceğine kurutulmuş ye zaten kesinlikle.
Bizde de çok vardr kurutma ki zaten yaş biber gibi büyük olmaz o küçüktür büyük ihtimalle ve inşaallah zeytinyağlıdır 4 tane ye gönül rahatlığıyla bol yoğurtla.
Sen nasıl düşünüyorsun

canım kalorili olan biberinden ziyade içindeki lerdir, pirinci bolsa kalorisi yüksek olur tabi ama kıyma yada eti fazlaysa kalorisi yine yüksek olur ama bol pirinçlideki kadar k.hidrat almamış olursun

Sağlık açısından bakarsak şimdi taze biber patlıcan yiyeceğine kurutulmuş ye zaten kesinlikle.
Bizde de çok vardr kurutma ki zaten yaş biber gibi büyük olmaz o küçüktür büyük ihtimalle ve inşaallah zeytinyağlıdır 4 tane ye gönül rahatlığıyla bol yoğurtla.
Sen nasıl düşünüyorsun

canım kalorili olan biberinden ziyade içindeki lerdir, pirinci bolsa kalorisi yüksek olur tabi ama kıyma yada eti fazlaysa kalorisi yine yüksek olur ama bol pirinçlideki kadar k.hidrat almamış olursun

Sağolun canlarım annem sıvı yağla yapar sanırım zeytinyağı o da kullanmazdı tadını sevmez pek ona da aşılamalıyım:KK53:Kıyma olayını bilmiyorum ama sebzesi de olur sırf pirinçten de olmaz normal biberden daha az kalorisi vardır diye tahmin ediyorum bakalım yanında çorba falan olur muhakkak en fazla 2-3 tane yerim zaten:KK54:

Sağolun canlarım annem sıvı yağla yapar sanırım zeytinyağı o da kullanmazdı tadını sevmez pek ona da aşılamalıyım:KK53:Kıyma olayını bilmiyorum ama sebzesi de olur sırf pirinçten de olmaz normal biberden daha az kalorisi vardır diye tahmin ediyorum bakalım yanında çorba falan olur muhakkak en fazla 2-3 tane yerim zaten:KK54:
3 tane ye madem:kk77:

Eve gelince de meyve yersem akşamı kapatırsam değmeyin keyfime :21:Yarın ki sevgililer gününde tutmalıyım kendimi bunu başarmalıyım başarmalıyız En Büyük KK:KK73:Eşime sufle yapayım diyorum ama yemeden de duramam yok yok o trileçe alsın kendi yesin:KK70:
Napıcaksınız yarın var mı bi plan
Yap kız suflee amaaannn

Back
X