Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıcaksınız yarın var mı bi plan
Yap kız suflee amaaannn
Çık canım hava iyi gelir sana bende bugün kendimi dinç hissediyorum daha iyiyim niyeyse dündenYürüyüşe çıksam mı kızlar ya bayadır çıkmıyo gibiyim sanki şöyle baya tempolu bir yürüyüşe
bende funda yaprağı aldim farkli olarak. ödemi kolayca atiyormus diye.Ben yeşil çayın sanki faydasını görmeye başladım canım lavabom daha uzun sürüyor yağ söküyor diyorlar inşallah öyledir su içmeye çalıştığımdan da olabilir belki hemen yormayayım amaBiberiyeyi de çok öneriyorlar mate ve kekik bitkisini de aynı şekilde goji beri çok ünlü ama kullananlardan işte bu dediklerini duymadım
Hepiciğini kullanacağız sırayla kaçamaz o yağlar bizden
![]()
sen bunların 3 te birini yiyordun bazen bakiyorum unutmuşsun o günleriNasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicik
dogru canım iyi farkettin simdi paylaşıcam yaptıklarımiNasılsın canım sanki bugün enerjiksin gibi hissettim seni doğru mudur
saat 9:30 goji berry
saat 10:00 kahvaltı
saat 10:30 Yeşilçay (bu sefer etkilemedi)
yürüyüş bandında bir kısmı koşu şeklinde 3000 metre
şimdi çocuk uyutuyorum. nar yicem su içiyorum. sonra bir kase yoğurt yicem sonra bir bardak süt sonra Yeşilçay ve sonra gojj bery ve sonra biberiye mate funda karışımı. bittiii. normal su ara ara içiyorum.
![]()
![]()
Çok haklısın canım dediğin gibi oluyo of bilmiyorum yaa regl den dolayı galiba tam rejim moduna giremiyorum şu halimdende bıktım...Nazcim canim bu yanlis bir menü.
Aslinda bu cogumuzun listesinde gördüğüm bir yanlis şimdi dile getireyim ama.
Bizler ki 70,80,90 kiloluk insanlariz bize 2 kasik corba 3 kasik pirasa nasil yetsin ki boyle yiyince de gec saatlerde patlama oluyor mutfakta en olmadik seyi yerken buluyoruz kendimizi.
Mesela kereviz yemegin varmis cok guzel sayma onu yerken gerekirse 2 koca yemek tabagi ye nolacak ki.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama nacizane fikrim canim
Evet canım akşamda kaçamak yapmadım sadece 1kare bitter yedimsucuğum :)) haklısın ama naz'ın cezası var oyüzden böyle yedi,sabah 1 simit ve kurabiyeyi yiyince dengelemek için böyle yaptı
Doğru hatırlıyorsun canım hatta gece kaç kere girip baktım ama koooyyymmmaaaaaaddddııııııııı
Evet canım çok dikkat edemiyorum bi iştahım açık bu ara ama yavaş yavaş oda olacak...Canım sabah simit yemiştim değil mi süt dilimi sanki fazla bu menüye meyveleri de baz alırsak belli tatlı krizin olduğu bence onların yerine öğlen yemek yeseydin daha da tutardı seni meyve beni tok tutmaz meselaAkşam ki menün gayet iyi canım
![]()
Doğru hatırlıyorsun canım hatta gece kaç kere girip baktım ama koooyyymmmaaaaaaddddııııııııı
Evet canım çok dikkat edemiyorum bi iştahım açık bu ara ama yavaş yavaş oda olacak...
Tmm kız verecem sana inat verecemyavaş yokhedef büyük
7 kilo
unutmaaz sık boğazını bişey olmaz
sen deyince farkettim bari köfte yapayim. yanına pilav yapayimyemek yok mu
pazartesiye bomba mı patlatcan yoksa![]()
ne gerek vardi ki bittere yemeyeydin keşke..eskiler bitter mi yiyorduEvet canım akşamda kaçamak yapmadım sadece 1kare bitter yedim
Sorma sorma boğazsağım iştene gerek vardi ki bittere yemeyeydin keşke..eskiler bitter mi yiyordu![]()
![]()