♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yürüyüşe çıksam mı kızlar ya bayadır çıkmıyo gibiyim sanki şöyle baya tempolu bir yürüyüşe

Napıcaksınız yarın var mı bi plan
Yap kız suflee amaaannn

Evde geçirmek istiyorum canım ilk sevgililer günümüz evli olarak inşallah bir aksilik olmazsa başbaşa geçirmek daha iyi olur :KK200:Sabah krep yumurta patates kızartması falan yapayım diyorum akşama da beşamel soslu tavuk düşündüm sonrasında sufle ama bilemedim bu iş bana yaramaz gibi :KK70:Ekstradan film izlersek cips çekirdek hiç hoş olmayacak hemde:KK53:

Ben yeşil çayın sanki faydasını görmeye başladım canım lavabom daha uzun sürüyor yağ söküyor diyorlar inşallah öyledir su içmeye çalıştığımdan da olabilir belki hemen yormayayım ama :KK48:Biberiyeyi de çok öneriyorlar mate ve kekik bitkisini de aynı şekilde goji beri çok ünlü ama kullananlardan işte bu dediklerini duymadım:KK70:Hepiciğini kullanacağız sırayla kaçamaz o yağlar bizdenEn Büyük KK:KK49::rolleyes:
bende funda yaprağı aldim farkli olarak. ödemi kolayca atiyormus diye.
goji bery bizdeki adi kurt üzümüymüş . eskiden de varmis. zayiflatmasina inanarak değilde faydalari icin aldim daha cok. ama o soylentilerde hoş tabi. cok faydali bir sey bu okuduklarima göre :KK68:
Nasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicik
sen bunların 3 te birini yiyordun bazen bakiyorum unutmuşsun o günleri :KK70:

saat 9:30 goji berry
saat 10:00 kahvaltı
saat 10:30 Yeşilçay (bu sefer etkilemedi)
yürüyüş bandında bir kısmı koşu şeklinde 3000 metre :KK53:

şimdi çocuk uyutuyorum. nar yicem su içiyorum. sonra bir kase yoğurt yicem sonra bir bardak süt sonra Yeşilçay ve sonra gojj bery ve sonra biberiye mate funda karışımı. bittiii. normal su ara ara içiyorum.

:KK45::KK49: :63::KK58::KK66::KK69::KK3::KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK36::KK36::KK36::KK5::KK5::KK37:

saat 9:30 goji berry
saat 10:00 kahvaltı
saat 10:30 Yeşilçay (bu sefer etkilemedi)
yürüyüş bandında bir kısmı koşu şeklinde 3000 metre :KK53:

şimdi çocuk uyutuyorum. nar yicem su içiyorum. sonra bir kase yoğurt yicem sonra bir bardak süt sonra Yeşilçay ve sonra gojj bery ve sonra biberiye mate funda karışımı. bittiii. normal su ara ara içiyorum.

:KK45::KK49: :63::KK58::KK66::KK69::KK3::KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK36::KK36::KK36::KK5::KK5::KK37:

yemek yok mu :KK57:
pazartesiye bomba mı patlatcan yoksa:KK49::KK76:

Nazcim canim bu yanlis bir menü.
Aslinda bu cogumuzun listesinde gördüğüm bir yanlis şimdi dile getireyim ama.
Bizler ki 70,80,90 kiloluk insanlariz bize 2 kasik corba 3 kasik pirasa nasil yetsin ki boyle yiyince de gec saatlerde patlama oluyor mutfakta en olmadik seyi yerken buluyoruz kendimizi.
Mesela kereviz yemegin varmis cok guzel sayma onu yerken gerekirse 2 koca yemek tabagi ye nolacak ki.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama nacizane fikrim canim
Çok haklısın canım dediğin gibi oluyo of bilmiyorum yaa regl den dolayı galiba tam rejim moduna giremiyorum şu halimdende bıktım...

Canım sabah simit yemiştim değil mi süt dilimi sanki fazla bu menüye meyveleri de baz alırsak belli tatlı krizin olduğu bence onların yerine öğlen yemek yeseydin daha da tutardı seni meyve beni tok tutmaz mesela:KK19:Akşam ki menün gayet iyi canım:21:
Evet canım çok dikkat edemiyorum bi iştahım açık bu ara ama yavaş yavaş oda olacak...

Doğru hatırlıyorsun canım hatta gece kaç kere girip baktım ama koooyyymmmaaaaaaddddııııııııı

esraas esraas nirdesin??? gözümüz yollarda kaldı yoksa kilo aldında foto atmayamı çekiniyosun:KK70:
:KK70::KK70:
olsun bizseni öylede seviyoruz

bu arada Y YESIMBOZ yok ortalarda, kız yeşim havuzdan çıkamadın heralde çok mu diplere daldın yoksa huhuuuu:KK70::KK70:

Sabah kahvaltım
2kaşık patates kavurması
Yarım yumurta omlet
2dilim peynir
4zeytin
Domates
1dilim ekmek

1 bardak tarçınlı süt
Tutamadım kendimi iştahım çok açık kızlar yaa
Çokoprens yedim 1tane

Kızlar şu kalori sayma işini bana öğretin 1000 kaloriyi aşmazsam çok rahat kilo verirmişim

yemek yok mu :KK57:
pazartesiye bomba mı patlatcan yoksa:KK49::KK76:
sen deyince farkettim bari köfte yapayim. yanına pilav yapayim :D
pazartesi yerimde sayiyor olacagm büyük ihtimalle. ama artik rakamlari onemsemicem bir süre sporu yapacam çayları icecem. sekeri de kestim zaten günlük 500 kalori ordan geliyordu eşşek degilya anlarda zamanla erir heralde :D

Back
X