♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu hafta arti çıkmasam şükredeceğim yarin acaba nasıl olacak tartım vücudum sevgili metobolizmam eski haline dön :KK43:

Hem onun moral bozukluğu hemde diz kapagimdaki bu feci ağrıb yüzünden spor yapamama durumu beni çok üzüyor aman bunlar olsun derdim rabbim başka dert vermesin inşallah esim gelene kadar iyileşse su diz kapaklarim merdivenleri zor cikiyorum ne berbat bi şey :KK43: iki ip atladım alt tarafı

ahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
30 gram beyaz peynir
Maydonoz
4 yeşil zeytin
2 adet ceviz
1 adet şekersiz kahve

Ara öğün: 1 adet portakal
140 gram yog urt

Aksam: 4 yk yoğurt
Yumurtalı pazı 6 yemek kaşığı
1 adet ceri domates

1.5 lt su 350 mekik

Birde bugün komsular geldi allahım hep ayni terane ya :KK70:diyo ki arkadaş bi deri bi kemik kalmışsın artik diyet yapma bak sütün gider yahu bebeğimi görseniz çok tombul bir bebek ayda 1 kilo aliyor en az sadece anne sütü.. neyse ben dedim sağlıklı besleniyorum aburcuburu kestim diyorum neyse ... sporu sikilasmak için yapıyorum dedim e birde saglik:KK54:. Çocuk ayaklanırsa gevşemek istersin boşver bırak sporu diyor :KK53: kendiside zayıflamak istiyor leslie felan önerecektim ama gıcık oldum vazgeçtim :oops: bide bana diyor bir deri bi kemik :KK70:aynalar olmasa inanıcam yani :KK34:

Kızlar beklentisiz olmak gerçektende insani daha çok mutlu ediyor biricik eşim görevde çalışıyor uzak bi şehirde o psikolojide bana çiçek yollamış yeni geldi çok mutluyum bunun şerefine foto atarım bugün belki :KK16: bu ayrılık acı oldu ama inşallah sağ salim gelsin yanima ilk günlerdeki gibi olduk hatta daha iyi bazen özlem daha iyi birbirinin değerini anlıyorsun :KK61:

Esraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadar :KK70:elimdekide eşimden:KK23:

Eklentiler

• P_20160214_103550_1_BF_p_1.webp
    P_20160214_103550_1_BF_p_1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
Esraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadar :KK70:elimdekide eşimden:KK23:
Agzinizin tadı bir ömür bozulmasın, eşin ne kadar ince düşünmüş çok güzelmiş çiçeklerin , En kısa zamanda kavusursunuz inşallah, kızın maşallah. :nazar: Tontikmis gerçekten tam yemelik isirmalik:kk77:
Sende cok belli olmasanda baya zayif duruyosun

Agzinizin tadı bir ömür bozulmasın, eşin ne kadar ince düşünmüş çok güzelmiş çiçeklerin , En kısa zamanda kavusursunuz inşallah, kızın maşallah. :nazar: Tontikmis gerçekten tam yemelik isirmalik:kk77:
Sende cok belli olmasanda baya zayif duruyosun

Birazda giydiğim kiyafetten ötürü zayıf duruyorum tabi 1 ay öncesine gore çok fark var ama önemli olan kiyafetsizde güzel durmak :KK8::KK53:

Aman allahım eşimden ayrı ilk sevgililer günüm be sabah sabah düşmüş şekerimi iki Ülker çikolatalı gofret ile düzeltmeye çalışıyorum :(

sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bize hergün sevgililer günü gerçekten 15 yıl önce nasılsa hala aynıyız dicem ama yalan olur daha çok seviyorum tanıdıkça eşimi ,aşkımız inşallah meyveyle taçlansın dua edin ne olur çok istiyorum:KK46::KK200::nazar:
bu arada eşime çikolatalı pasta yaptım akşama 1 dilimcik yicem göz hakkı :)

Pasta yiceğim için cezalıyım bugün söğüş le geçiştircem.
Pandispanya hazır alırdım hep bu sefer kendim deneyim dedim süper oldu ya bundan yenmez mi:)

Eklentiler

• 20160214_155010.webp
    20160214_155010.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20160214_145700.webp
    20160214_145700.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 45
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bize hergün sevgililer günü gerçekten 15 yıl önce nasılsa hala aynıyız dicem ama yalan olur daha çok seviyorum tanıdıkça eşimi ,aşkımız inşallah meyveyle taçlansın dua edin ne olur çok istiyorum:KK46::KK200::nazar:
bu arada eşime çikolatalı pasta yaptım akşama 1 dilimcik yicem göz hakkı :)

İnşallah hayırlısıyla hayırlı tatlı sağlıklı bi evladın olur ... sabrının mükafatını allahın izniyle alacaksın :KK200:

Pasta yiceğim için cezalıyım bugün söğüş le geçiştircem.
Pandispanya hazır alırdım hep bu sefer kendim deneyim dedim süper oldu ya bundan yenmez mi:)

Yenmezmi bu ya yenir elbette bence bol bol ye ertesi gün kısarsan belki metobolizman hızlanır ben dun denedim oldu valla hep artı gösteriyordu tartım sonunda kavuştum bu pzt söylediğim kiloya belki yarin daha da inerim umutluyum

İnşallah hayırlısıyla hayırlı tatlı sağlıklı bi evladın olur ... sabrının mükafatını allahın izniyle alacaksın :KK200:
Inşallah canım bu arada 3.5 yıllık evliyim 1 yılı geçti bebiş bekliyorum , zamanını bekliyor diyorum soğan kürü yapıyorum bu ay bakalım şifa olsun inşallah

Yenmezmi bu ya yenir elbette bence bol bol ye ertesi gün kısarsan belki metobolizman hızlanır ben dun denedim oldu valla hep artı gösteriyordu tartım sonunda kavuştum bu pzt söylediğim kiloya belki yarin daha da inerim umutluyum
1 dilim gizem canım malum 1 haftadır kastım son gün pasta yüzünden _çıkmazsam moralim bozulur, yarını iple çekiyorum bakalım

14şubat günlüğüm

Sabah: otlu yumurta ( maydonoz.dere otu. Tere ve bir yumurta )
30 gram beyaz peynir
25 gram krem peynir
Domates
Salatalik
2 adet ceviz
1 dilim sucuk

Ara öğün;140 gram biberli yog urt
3 adet mini mini muz

Aksam: 1 kase salata
1 adet palamut ızgara

799 kal nehirnil111 nehirnil111

Back