♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım işine karışmak gibi olmasın ama bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla tüketme ben mesela sabahları yeşil çay içiyorum akşam yemekten sonra sindirmek adına biberiyeyi içiyorum sende 2 çeşit şeklinde 2 kupa olarak gitti sonra bir şey olmasın fazlası da zarar:KK19:
haklısın canım bende ikiye düşurdum. hepsini karistirip içiyorum :KK60:

Ilk resim 95 küsür 20 eylülde çekildi
Ikinci resim bugün 79.8 15 Şubat tarihinde çekildi aradaki fark 15 kilo:21::KK71:

Devam begümcüm durmak yok bacaklarım kollarım erimiş resmen ya çok mutluyum
Yalnız nehirnil111 nehirnil111 bugün hak ettim biraz ödül vereyim kendime de kalori bildirmeyim canımcım
Harikasın muhteşemsin canım daha ne olsun:KK9::KK73::KK71:Tabi ki istediğin kadar ye bu kadar farkla bende olsam yerim:KK37::21:
Çok mu abartmışım eşim gelecek diye çok mutlu oldum simdi biraz alışveriş yaptım geldim ama tasiyamadim eniştem saolsun aksama biraz daha alışveriş yapmam gerek lazanya alicam hic almadım daha önce nasıl bir şeyde bilmiyorum sen yapiyordun galiba aydınlatabilirmişin beni... O zaman bana bu menü içerisinde aksam mum ışığında yiyeceğim cikartirmisin veya başka bir şeyde olabilir ama bunlardan canım çok çekiyor birde içli köfte olsun içinde esim istedi :KK16:. Çarşamba aksama belki gelirim dedi inşallah rabbim sağ salim bi varsa yanıma

Şöyle yapabilirsin hem kendini yormazsın hemde mum ışığında güzel bir yemek yersiniz lazanyayı niye mercimekli yapıyorsun ben hep kıymalı yaptım mercimekli hiç duymamıştım:KK53:Güzel bir çorba sonra içli köfte kıymalı lazanya sultan lokumu ve 1 çeşit şerbetli tatlı yeterli gibi geldi bana ama kurabiyeyi falan yap at buzluğa sonraki gün kahve yanında içer yersiniz kuzum:KK60:Lazanya paketinin üzerinde haşlamaya gerek yok diyorsa haşlama canım ben hep öyle tercih ettim sosu hazırlıyorsun sırasıyla tepsiye dizip kat kat yapıyorsun fırına veriyorsun ben beşamel soslu kıymalı soslu bir arada yapıyorum bir kat lazanya üstüne beşamel sos üstüne kıymalı sos tekrar lazanya yaprakları böyle malzemeler bitene kadar devam ediyorum en üste kaşar rendesi serpiyorum bol bol istersen bir tane araya da serp öyle de güzel oluyor bayılırım lazanyaya:KK16::kk77::KK55:

Harikasın muhteşemsin canım daha ne olsun:KK9::KK73::KK71:Tabi ki istediğin kadar ye bu kadar farkla bende olsam yerim:KK37::21:

Şöyle yapabilirsin hem kendini yormazsın hemde mum ışığında güzel bir yemek yersiniz lazanyayı niye mercimekli yapıyorsun ben hep kıymalı yaptım mercimekli hiç duymamıştım:KK53:Güzel bir çorba sonra içli köfte kıymalı lazanya sultan lokumu ve 1 çeşit şerbetli tatlı yeterli gibi geldi bana ama kurabiyeyi falan yap at buzluğa sonraki gün kahve yanında içer yersiniz kuzum:KK60:Lazanya paketinin üzerinde haşlamaya gerek yok diyorsa haşlama canım ben hep öyle tercih ettim sosu hazırlıyorsun sırasıyla tepsiye dizip kat kat yapıyorsun fırına veriyorsun ben beşamel soslu kıymalı soslu bir arada yapıyorum bir kat lazanya üstüne beşamel sos üstüne kıymalı sos tekrar lazanya yaprakları böyle malzemeler bitene kadar devam ediyorum en üste kaşar rendesi serpiyorum bol bol istersen bir tane araya da serp öyle de güzel oluyor bayılırım lazanyaya:KK16::kk77::KK55:

Google yazdım ilk tarif mercimekli çıktı ne bileyim .m.. zaten içli köfte kıymalı olacak onu öyle deneyim hımm haşlamaya gerek yok yazacak onu alırım bende rabbim nasip ederse yarin sabah evime giderim hazırlıklara başlarım elim yavaş zaten ancak yaparım ben ama tabi o güne hazırlayım vücudumu. Bugün ve yarını az kalorili atlatmam gerek :KK73:

nedense gitmiyor yerimdeyim
.hormonlarimdan yada emzirmeyi kestim 4 gündür. şişti göğüslerm belki ondan bilmiyorum :KK43: ama motivem yerinde

Sabret canım ben ilk 2 ay gram oynamadım yerimden,bu sürede önemli olan kararlı kalmaya devam etmek, illaki yumuşuyor yağlar ve gitmeye başlayınca mutlu oluyosun

Sabret canım ben ilk 2 ay gram oynamadım yerimden,bu sürede önemli olan kararlı kalmaya devam etmek, illaki yumuşuyor yağlar ve gitmeye başlayınca mutlu oluyosun
evet canim inaniyorum ve sabrediyorum. hava yagmurlu sohuk ilk firsatta dışarı atacam kendimi çalıyorum evde

nedense gitmiyor yerimdeyim
.hormonlarimdan yada emzirmeyi kestim 4 gündür. şişti göğüslerm belki ondan bilmiyorum :KK43: ama motivem yerinde

Benimde 5 gün boyunca artı çıktı 400 gram sonra yaklaşık 3000 kalori yedim ertesi 2 gün 600 küsur ve 700 küsur kalori aldım sonuç inanilmaz 1 kilo gitti :)

Motivasyonumuzu asla kaybetmeyelim her an yenileyelim kendimizi eninde sonunda gidecek bu kilolar ...

Back
X