Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni inandırsın göbeğin g si kalmadı bende :)hım tamam o zaman canım . duruma göre değerlendirirsin. belki o zaman kanda şeker dengesizlikleri filan olmuştur. yada kastan kaybetmiş olablrsn . neyse göbeğin yoksa balık etli olmakta güzeldir. ne güzel yüzün küçülmüş. benim göbek ve yüzüm kilo diye bağırıyor fazla kiloda![]()
niye canım belli olmaz orasıGerçekten öyle olur sen yine de bi dene sansinibenim grupta
elma_sekerim01 var birincilik benim icin hikaye oldu zaten
![]()
sağol canım benim
:) ben kapaliyim. Fon mon eskide kaldi :)Demekki birbirmize çok benziyoruz :) malesef bugün salı olduğu için kuaförler kapalıymış hay benim kafama ya yarin sabah gitsem o zaman yemek yapamam of of kendimmi kessem ne yapsamben bi ara ateş kırmızına boyatmistim saçımı oda çok yakıştı ama kül rengi sarıyı seviyorum ben :)
Ben ya kaçırdım ya da unuttum :)ooo kuzu baya oldu eylülde nişanladımm temmuzda düğün var :)
Canim ben onu zayiflatiyor diye degilde cok faydali diye yiyorum. Cok cook faydali hemde sabah 20 taneyi ağzıma dolduruyorum hepsini birden bir yudum suyla yutuyrmsbeden goji berry almıştın degilmi bende biraz aldım denemek için nasıl tuketiyorsun ben öğlen yemeğini dışarı çıkıcam diye geçiştirmistim karnim açtı 15 goji berry yedim sanki tok hissediyorum şimdi bi su içeyim bol bol .. birde etkileri oldumu sana
Ben cok yorgunum sezonu açtım 3 saat yürüdüm :)Selam findik fistik kaju ve diger kuruyemisler:))
Nasilsiniz keyifler nasıl bakalım
Ben çay içiyorum şimdik
Misafir olarak sevgilim vardi onu ugurladim şimdi.
Menumu yazim
Sabah 1 topkek
Akşam 1 tabak sote 1 tabak makarna 1 bardak ayran
Az öncede gül tatlısı yedim
Sporum da
1 saat yürüdüm
Belki biraz bölgesel egzersiz de yapabilirim
Insallah canim. Bugün çok iyiydi hava yürüdüm.yazdim diger mesajda yarin nasip olursa 10 bin adim yapıp öyle donecem. Bugunde 10 olmus hatta gecmistir. Tlf bir sure saydi sonra unutup bebek arabasina koyunca saymadisbeden canim havalar biraz daha iyi burada yani iyi dedigim 7 derece falan orasi daha sicaktir büyük ihtimalle, 1 aya tamamen atarsin kendini yürüyüşlere:))
Umarim gecerimAllah seni inandırsın göbeğin g si kalmadı bende :)
niye canım belli olmaz orasısbeden
bakarsın geçiverirsin beni
![]()
Sağol Can'ım o senin tatlılığınK Kafkanistan canim masallah sende cok hos duruyorsun.
Senin minise de bayildim ya cok tatli gorunuyor kizin maşallah
Bende kapalıyım ama evde yapiyom işte bende yapmazdım kırmızı ama öss den çıkınca belime gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirip atsan kırmızı na boyamıştım ne cesaret ya:) ben kapaliyim. Fon mon eskide kaldi :)
Kizillari hic sevmedim denemedim..sanki kizila boyarsam ben benliğimi kaybedecekmisim gibi geliyor nedense hani cok suni geliyor o renk . Sarinin tonu tutturulursa of offf![]()
halacocuksun canim senin vücut tam görünmüyor ama kilolu degilsin iyisin maşallah.
Ama kızına bayildim yaa o bacaklardan isirivercen benim yerime opuver
selamlar kızlar. ya doymuyorum ben bi türlü( sonumuz hayrola diyorum