♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar iyi akşamlar. artık iki öğüne bayağı alıştım. umarım 60ları yakında görürüm. @nehirhil bugün 950 kalori canım.

hım tamam o zaman canım . duruma göre değerlendirirsin. belki o zaman kanda şeker dengesizlikleri filan olmuştur. yada kastan kaybetmiş olablrsn . neyse göbeğin yoksa balık etli olmakta güzeldir. ne güzel yüzün küçülmüş. benim göbek ve yüzüm kilo diye bağırıyor fazla kiloda :p
Allah seni inandırsın göbeğin g si kalmadı bende :)
Gerçekten öyle olur sen yine de bi dene sansini :KK70: benim grupta elma_sekerim01 elma_sekerim01 var birincilik benim icin hikaye oldu zaten :KK70:
niye canım belli olmaz orası sbeden sbeden :KK25:bakarsın geçiverirsin beni :oops:

Demekki birbirmize çok benziyoruz :) malesef bugün salı olduğu için kuaförler kapalıymış hay benim kafama ya yarin sabah gitsem o zaman yemek yapamam of of kendimmi kessem ne yapsam :KK70: ben bi ara ateş kırmızına boyatmistim saçımı oda çok yakıştı ama kül rengi sarıyı seviyorum ben :)
:) ben kapaliyim. Fon mon eskide kaldi :)
Kizillari hic sevmedim denemedim..sanki kizila boyarsam ben benliğimi kaybedecekmisim gibi geliyor nedense hani cok suni geliyor o renk . Sarinin tonu tutturulursa of offf :D

sbeden sbeden goji berry almıştın degilmi bende biraz aldım denemek için nasıl tuketiyorsun ben öğlen yemeğini dışarı çıkıcam diye geçiştirmistim karnim açtı 15 goji berry yedim sanki tok hissediyorum şimdi bi su içeyim bol bol .. birde etkileri oldumu sana
Canim ben onu zayiflatiyor diye degilde cok faydali diye yiyorum. Cok cook faydali hemde sabah 20 taneyi ağzıma dolduruyorum hepsini birden bir yudum suyla yutuyrm :D ben sevmedim biber gibiya. Aksam da saat 9 gibi yine 20 tane yutuyorum. Ac karna . Ve üstüne su iciyorum bir bardak. Bende belirtisi bağırsaklarım cok iyi calismaya basladi. Diger etkileri gormek zaman ister belkidr farkedilmez bile ama yas ilerledikce biceriz ektigimizi ;) farkedilecek yaslara ulasirsak. Bi oku okumadiysan faydalarını

Selam findik fistik kaju ve diger kuruyemisler:))
Nasilsiniz keyifler nasıl bakalım
Ben çay içiyorum şimdik
Misafir olarak sevgilim vardi onu ugurladim şimdi.
Menumu yazim
Sabah 1 topkek
Akşam 1 tabak sote 1 tabak makarna 1 bardak ayran
Az öncede gül tatlısı yedim
Sporum da
1 saat yürüdüm
Belki biraz bölgesel egzersiz de yapabilirim
Ben cok yorgunum sezonu açtım 3 saat yürüdüm :)
Sabah öğünunle sadece kan sekerini yukseltmissin. Oglen yok. Cok dengesiz olmus böyle yapma kaslarin kanin beynin kalbin senden memnun degiller boyle davrandigin icin ;) . Sabah insan bir domates peynir zeytin yer iki ceviz yer aaaaa

sbeden sbeden canim havalar biraz daha iyi burada yani iyi dedigim 7 derece falan orasi daha sicaktir büyük ihtimalle, 1 aya tamamen atarsin kendini yürüyüşlere:))
Insallah canim. Bugün çok iyiydi hava yürüdüm.yazdim diger mesajda yarin nasip olursa 10 bin adim yapıp öyle donecem. Bugunde 10 olmus hatta gecmistir. Tlf bir sure saydi sonra unutup bebek arabasina koyunca saymadi

:) ben kapaliyim. Fon mon eskide kaldi :)
Kizillari hic sevmedim denemedim..sanki kizila boyarsam ben benliğimi kaybedecekmisim gibi geliyor nedense hani cok suni geliyor o renk . Sarinin tonu tutturulursa of offf :KK70:
Bende kapalıyım ama evde yapiyom işte bende yapmazdım kırmızı ama öss den çıkınca belime gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirip atsan kırmızı na boyamıştım ne cesaret ya :D ama keske yapmasaydim valla sanki o günden sonra saçlarım çok sağlıklı olmadı

Dünkü cozutmanın üstüne bugün sabah bir tost yarım elma limonlu su ile kahvaltımı yaptım evi süpürdüm sildim üzerine 20 dakika yürüyüş yaptım koşu bandında 150 kalori yaktım
Bakalım akşama kadar böyle giderim umarım akşama da misafirliğe gideceğim inşallah birşey tamamen atlatırım :(

halacocuksun halacocuksun canim senin vücut tam görünmüyor ama kilolu degilsin iyisin maşallah.
Ama kızına bayildim yaa o bacaklardan isirivercen benim yerime opuver

Saol canım birazdaha zayiiflayim daha net resimler gönderirim :) kızım şimdiden kalçalı halaları na çekmiş maşallah subhanallah :D

selamlar kızlar. ya doymuyorum ben bi türlü :(( sonumuz hayrola diyorum

Aksam yemeğini çok yedim dostlarım öğlen fırsatım olmadi az yedim sütüm azalır diye korktum aksami çok yedim baya bir doydum ohh iyi oldu 843 kal nehirnil111 nehirnil111

selamlar kızlar. ya doymuyorum ben bi türlü :KK43:( sonumuz hayrola diyorum

Hayrolsun inşallah insanin bazen öyle zamanları oluyor ye gitsin ama ertesi gün kendini tut ve toparla o zaman kilo almazsın inşallah.. birde not sana yaklasicam az kaldı ona göre :)

16 şubat günlüğüm
Sabah 100 gram yog urt
1 cay kaşığı bal
1 elma
1 armut

Ara öğün: yarim kepçe şehriye çorbası
Mini muzun yüzde 75 i
Yarim portakal
1 mandalina ( dışarı çıkıyordum ac ac cikmayim dedim sofrada ne varsa onu ağzıma attım :D

Akşam: 10 yemek kaşığı doludolu tavuklu bezelye yemeği

15 adet aci biber tursusu

3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü kızartma

Back
X