♥haftalık kilo verme yarışması♥

Estağfurullah canım olur mu çalışıyorsan zor olabilir ben evdeyim ve zamanımın yarısını ev işlerine yarısını da spora ayırabiliyorum rahatlıkla ama ben de çalıştığım zaman çok yoğundum ev işlerime bile zor vakit ayırabiliyordum bırak sporu.
Sporu yapmaya zaman bulsam da bazen ip atlamayı beceremiyorum canım hep ayağımın altında kalıyor düzgün döndüremiyorum o ipi :KK53:

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım):KK53: - 170 kalori
Ara; 21:00 - 4 ad.kaju + 1 ad.fındık + 1 ad.eti puf - 125 kalori

Su 2 lt tamamlandı:KK50:

Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek:KK59:

Toplam kalori: 828

begum75 begum75 @deniz3344 @kitara_84 elma_sekerim01 elma_sekerim01 @mavimli @beyaz lotus K Kafkanistan
Çok iyi Can'ım
Of of ben yandım yandım :(

Acı biber, acılı bulgur pilavı, limonlu zeytinyağlı brokoli, acılı cips, bol acılı çiğ köfte :KK8:
K Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekle :KK70:

K Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekle :KK70:
Ayy bunu unutmuşum Begüşüm hatırlattığın iyi oldu :KK19::KK68:Türk kahvesi de lavaboya çıkartıyor mu bilmiyordum bağırsakları çalıştırıyor gerçi ama :KK53:

Back
X