- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
tesekkur ederimTebrik ederim
Var yaa böyle yürüdüğüm günler de çok da yesem artı da çıksam kendimi çok hafif hissediyorum![]()

bugün evdeyim temizlik icin. umarim yarin hava iyi olur çıkarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederimTebrik ederim
Var yaa böyle yürüdüğüm günler de çok da yesem artı da çıksam kendimi çok hafif hissediyorum![]()
aman diyim kosmaBen de çıktım yürüyüşe ama kesmiyo artık koşmak istiyorum burada da o imkan yok
Bence nar ekşisi al yap canım tadını o veriyor zatenNar ekşisi yok sanırım![]()
Öyle yapayım kuzum sağolBence nar ekşisi al yap canım tadını o veriyor zaten![]()
Hımmm güzellmişş bize de örnek oldunValla canım dün çok sağlam kahvaltı yaptım yumurtalı ve tahıllı ekmek, peynir domates, öğle bitki çayıyla geçiştirdim akşam karnabahar salatası ve ızgara tavuk yedim çok az yoğurt o kadar :)
Bilmeden çok büyük sevap işledin canım Allah razı olsun senden namazı kılınca ya ben niye boş oturayım dedim ve ayetel kürsi okudum bundan sonrada hep okuyacam artıkEvet bitanem perşembe yasin , inşirah ve Vakıa süresi okurum cuma 170 ayetel kursi Meryem süresini okumaya çalışırım Allah Kabul ederse öyle alıştırdım kendimi , dedem vefat ettikten sonra sürekli yasin okumaya özen gösteriyorum sanki okumazsam bekliyor beni dedecim öyle hissediyorum
Bugün artık yaparım çorbamı hafta sonu da rahat rahat yerim işyerindekiler rahatsız olmuşmuşş çok kokuyormuşş![]()
Mutfakta şişko ve kıskanç arkadaşlarım var da![]()
yüzüm sisti 3 gundur. yuruyusten gibi geldi . Bugün evdeyim ev isleri-300 deyi hala
sen yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun canim. 1 yada 1 bucuk ay sonra daha iyi olur
yüzüm sisti 3 gundur. yuruyusten gibi geldi . Bugün evdeyim ev isleri-300 deyi hala
kızlar çok hastayımve anormal şekilde iştahım açık, hastayım diye 1 elma,1portakal,3 ceviz yedim, sanki karnımda kurt var yediklerimi o yemiş de mide bom boş kalmış napıcam ben ya
![]()
Canım beni meyve doyurmuyor o yüzden doymuşluk hissetmiyorsunkızlar çok hastayımve anormal şekilde iştahım açık, hastayım diye 1 elma,1portakal,3 ceviz yedim, sanki karnımda kurt var yediklerimi o yemiş de mide bom boş kalmış napıcam ben ya
![]()
Gittin mi gelmiştim dur gitme diyeydimkimse yok beni durduracak, tutmayın beni birşeyler yemeye gidiyorum![]()
Yimedim yiyemedim yiycek bisi kalmamışGittin mi gelmiştim dur gitme diyeydim![]()
İyi olmuşYimedim yiyemedim yiycek bisi kalmamış![]()
Ya anlarım seni aslında benim de hiperaktif bir oğlum var iki yaşında 1 yaşında da kızım var kucak delisikacmak yok yavrumkendine gel silkelen bide bize bak . bugun bebek arabasiyla ve kızımın huysuzluklariyla 3 saatte 10 bin adim yaptim..savasiyorum. ben ve nazin yerinde olmak istemezdim haline sukret. bazen metolizma durur bazen ödem toplam bir haftalık veya iki haftalik duraklamalarla sıkıntı yapma kendine. bide kas kaybetmeden agir agir zayifla. ben resmini gördüm gayette zayiftin devami gelir.
Deniiiizzzz ip atlamaya basladim bende hep seni düşünerek atliyorumO arayı çok iyi bilirim doğum sonrası işe başladım 77 kiloyla 1 yıl aldıklarım iyiydi sonrasında bol gelmeye başladı ama benim 55 kiloyken aldığım 10 tane kadar giyilmemiş pantolonum vardı onları giyicem diye kıyafet almadım ama 3 ay ip atladım![]()
Ay evet dün tuttum kendimi akşam yemek yemedimcanım hemen pes etme bu bir süreç, bir anda kesilmiyo zaten birşeyler, şimdi yiyiyosun belki ama öncekine göre daha az yiyiyosundur belki, zamanla azalta azalta tamamen kendini kontrol altına alcaksın, bırakma hemen kendini![]()
İnşallah Can'ım destekleriniz iyi geldi vallaKız bekle azıcık bak ay büyüyor ya ondan artıdasın küçülmeye başlayınca düşeceksin eksilere![]()