- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
509 kal
nehirnil111
ama 70 karbonhidrat 11 protein

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam çok yemişsin çıkaramadın da muhtemelen tartı bozuk değildir de yediklerini çıkarman lazım bol suBugün izleriz belki bende eşimle senle film önerisi isteyecektim iyi oldu... kızlar benim karnım çok sert inanılmaz sert sabahtan beri pek bir şey yemedim yani yedim de az kalorili dünkü saçmalığım yüzünden neden şiş bu kadar birde tartım bozuk galiba çok yüksek gösteriyor kilomuson olarak eşime gebelik testi al dedim ben hala regl olmadım ve karnım çok sert napcam bilmiyorum
![]()
870 kcal almışım bugünnehirnil111
Spor olarak bütün gün koşturdum evi diptemel temizledim halim yok
71 karbonhidrat
35 protein
Çok iyisiniz ne denir ki bravo509 kalnehirnil111 ama 70 karbonhidrat 11 protein
sbeden @DisiAnka
charmant
nehirnil111
GOK1974 H Heart of Gold
minerva1988 C CallanPinckney
Selam Kızlar;
22 ŞUBAT 2016: 56.60
23 ŞUBAT 2016: 56.80
24 ŞUBAT 2016: 56.40
Olsun canım güzel menün olur öyle arada dün bende tatlı krizindeydimgünaydın kızlar
nehirnil111 dünkü kalorim son dakika yenen kadayıf olmasaydı iyiydi aslında. yürüyüş de yapmadım.
Toplam
- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 0.25 x 100gr Tukaş Kahvaltılık Sos
33 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı
38 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri
20 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
28 kcal- 1.00 x 1 Adet Armut
70 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa
169 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
68 kcal- 1.00 x 1 Adet Lokum (Sade)
50 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Etli Bezelye
285 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 1.00 x 100gr Bolulu Hasan Usta Ekmek Kadayıfı
233 kcal
1345 kcal
Olsun canım güzel menün olur öyle arada dün bende tatlı krizindeydim![]()
İnsan kıramıyor tabi canım severek yemediğinden pek etkisi olmamıştır sana merak etmeaslında yemezdim. eşim almış ama çok kötüydü kızımla bir porsiyonun yarısını zor yedik yemeseydim ağzımın tadı da bozulmazdı en azından :)
Sakin ol canım gelir açıklar hemenya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondadasbeden açıklama yapmadı
geçenkinde B beyazlotus bizim gruptan yanlışlıkla birinci ilan edilmişti aslında o zamanda ben birinciydim ama sbeden bana geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişti
ama şimdi de birinciyim yine açıklamadı, küscem ama
kendimi yemeğe vurcam, vurcam pizzayı,vurcam pideyi çikolatayı hepsi benim olucak hahahaaaa
![]()
ya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondadasbeden açıklama yapmadı
geçenkinde B beyazlotus bizim gruptan yanlışlıkla birinci ilan edilmişti aslında o zamanda ben birinciydim ama sbeden bana geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişti
kendimi yemeğe vurcam, vurcam pizzayı,vurcam pideyi çikolatayı hepsi benim olucak hahahaaaa
![]()
Akşam çok yemişsin çıkaramadın da muhtemelen tartı bozuk değildir de yediklerini çıkarman lazım bol su![]()
bekliyorum açıklamasını yoksa karışmamSakin ol canım gelir açıklar hemenDün ki kalorini alayım
![]()
Sakin vurma kendini o dediklerine vurdum kendimi 2 kilo fa zla çıktım su an hala 1 kilo fazla görünüyorum anlamadım ben 1 günde olurmu öyle şey tartımı yanlış ben mi şiş bilmiyorum çok gıcık bi durum![]()
Deniz baya tecrubelisin bu islerde az önce afedersiniz lavobadan geldim sadece 200 gram fazla görünüyorum onuda veririrm inşallah yahu sonunda 56.8 gördüm yani 58.2 görmüyordum acaba 200 gram daha çıkartsam güzel olurdune yediysem arkadaş
![]()
bekliyorum açıklamasını yoksa karışmam
kalorim 1313, k.hidrat:127,84
gelmiyoBekle bekle gelecek![]()
Gitmez gitmez gerekirse geç yazar 1 hafta daha öyle 1.ci durursun orada yazılıgelmiyo
benim birincilikler hep güme gidiyo, bidaha olmıcam birinci işte
![]()
Ya sabah sabah güldürdün beni yaya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondadasbeden açıklama yapmadı
![]()