♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK19::KK36::KK15:
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
:KK68::KK68::KK68::KK5:

kızlar size bir şey itiraf edicem :KK43:
ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım :KK70:
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok :KK70:

ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım :KK70:
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok :KK70:
Tabi tabi birinciliği görünce bi rahatlık geldi sana akşama telafi edersin sen onu ama çok istedin gel bakım buraya:KK4::KK67:

anladım canım, kist önemli olsaydı adetin dengesiz olurdu yada olmazdı gibime geliyo, o yüzden önemli olcağını sanmıyorum, bazen yumurtlamada atılamayan yumurtalar içi sıvı yada hormon dolup büyüyomuş öyle bişeydir belkide, kafana takma,bebişine engel olmaz olamaz :KK20: hadi bakalım hayırlısyla bebişin olur inşallah, hayırlı haberlerini bize söylersin inşallah

annene de acil şifalar diliyorum, yapabiliyosa onada bol spor yaptır bence :KK70:sporun herşeye fayfası olur gibime geliyo

Tam gunu gunune oluyor cok sukur, doktor o yuzden pek uzerinde durmadi sanirim. Dedigin gibi atilamayan yumurtadan dolayiymis ama dollenmeyi zorlastirir mi sikinti yaratir mi bilmiyoruz. Bakalim ne diyecek Cuma gunu. Hic basima gelmedigi icin cok korktum endiselendim. Inan bi de annemin uzuntusunden ne yemek ne spor hak getire... Kilo aldim o kesin tartiya dahi cikmadim.
Cok cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin iyi ki varsin :)

Tam gunu gunune oluyor cok sukur, doktor o yuzden pek uzerinde durmadi sanirim. Dedigin gibi atilamayan yumurtadan dolayiymis ama dollenmeyi zorlastirir mi sikinti yaratir mi bilmiyoruz. Bakalim ne diyecek Cuma gunu. Hic basima gelmedigi icin cok korktum endiselendim. Inan bi de annemin uzuntusunden ne yemek ne spor hak getire... Kilo aldim o kesin tartiya dahi cikmadim.
Cok cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin iyi ki varsin :)

engel olsaydı bendede olurdu,sanada engel olcağını sanmam, hiç kafana takma, stres yapma, bebiş düşünüyosun sen ona göre senin mutlu olman lazımki bebişinde en akıllı en tatlış olsun.
sağlık herşeyden önemli kilo çookkk sonraki şey, sen yeterince güzel bir fiziğe sahipsin kilo vermenin ötesinde şekilli bir vücudun var,o yüzden kilo veremedim diye dert etme kendine,bundan sonrası sağlık ve bebiş için
canım ne demek sende iyiki varsın:KK36::KK200::KK15:

kızlar tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:devamını dilerim
@damlasr cim grupta tek kaldın her hafta birincisin ne güzel :KK70: şaka bi yana topukları yağla bence fışt diye kayıver bir alt gruba

bir alt gruba geçen @elma_sekerim01 ve @inciiitanesi ni de çok çok tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
demi kaysin artik iyice yerlesti kovuyoz gitmiyor :D 80 lere git diyom yok

sbeden sbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK19::KK36::KK15:
evet ben açtım canim ama senin gibi enerjisi bol insanlr sayesinde dinc kaldi sekerrimmm

Cok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorum:KK43: Hala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore:KK43:
cok gecmis olsun canım :KK43: bende profiline baktim baktim ki 2016 topigine yaziyorsun iki haftadır da bildirim yapmadın. demekki birakti bizi hamile heralde dedim

:D :D :D afiyet olsun nefsinin hakkini vermissin. olur arada

engel olsaydı bendede olurdu,sanada engel olcağını sanmam, hiç kafana takma, stres yapma, bebiş düşünüyosun sen ona göre senin mutlu olman lazımki bebişinde en akıllı en tatlış olsun.
sağlık herşeyden önemli kilo çookkk sonraki şey, sen yeterince güzel bir fiziğe sahipsin kilo vermenin ötesinde şekilli bir vücudun var,o yüzden kilo veremedim diye dert etme kendine,bundan sonrası sağlık ve bebiş için
canım ne demek sende iyiki varsın:KK36::KK200::KK15:

Sagol canim benim yaa sicacik kalbin,sozlerin yeter inan. Cok cok tesekkur ederim. Hayirlisiyla bekleyecegiz bakalim insallah :)

cok gecmis olsun canım :KK43: bende profiline baktim baktim ki 2016 topigine yaziyorsun iki haftadır da bildirim yapmadın. demekki birakti bizi hamile heralde dedim

Sagol canim benim. Yok henuz degil, bebek konusu kafami dagitiyor acikcasi. Yedim ictim spora gidemedim ordan oraya kosturup ugrasmaktan. Sizin de motivasyonunuzu bozmak istemedim :(

Back
X