♥haftalık kilo verme yarışması♥

kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallah:nazar::KK9:,bundan sonrası senin için plates bebeğim ağır spora gerek kalmamş bence ,süpersin:KK76::KK9::KK15:

Sağol canım benim herkes ne kadar zayıflamış diyor dar pantolon giyince ortaya çıktı :KK71:Eşimde yeter daha da zayıflama suratın asılacak iyice diyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor şükür bugünlerime:KK68:Darısı sizlere kuzum inşallah dediğin gibi pilatese ağırlık verme zamanı geldi:KK73::KK49:

naz5403
83 le başladım canım aslında 79 inmiştim ama yılbaşı kurban bayramı derken verdiklerimi de geri almışım. şimdi 82 küsürlere geldim ama temmuza kadar 20 kilo vermem lazım. masa başı çalıştığım için hareket sıfır evde ne kadar hareket edersem o. sporu bi yerlere sıkıştırmam lazım onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ekmek tüketmiyorum. ama şekerli içecekler beni mahfetti bu hale geldim. yaş ilerledikçe kilo vermek daha zor hale geliyomuş onu farkettim. o yüzden zaman kaybetmeden harekete geçiyim dedim. ama dediğim gibi öyle çok fazla bi gayretim yok sporu hayatıma dahil etmem gerekiyo.
kız ben başlayınca susamam ki. o yüzden kısa kesiyim bari. neyse canım durum bundan ibaret. sen neler yaparsın çalışıyomusun öğrencimisin. öğrenciler de var galiba aramızda.
[/QUOTE]
Ben geçen sene 85le katılıp ne güzel 80 olmuştum sonra yaz sonu bunalımı hooop 90 oldum şimdi yine çabalıyorum bakalım..
Ev hanımıyım ben canım 2çocuğum var 31 yaşındayım en zayıf halim 66 dır boyumada o iyi ama şöyle 62olmak isterim hele ben bi 70 olayımda gerisi gelir inşallah...
Sen evlimisin❓❓

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem

Toplam kalori; 863

@kitara_84 @mavimli @elma_sekerim01 @beyaz lotus @Kafkanistan miraycan84 miraycan84

51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı:KK49::KK36:

Ayyyy negüzel zayıflamışsın canım hiçbiryerinde bişey kalmamış bence maşallah :nazar::nazar::KK9::KK9:

Sabah ; Yok
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım porsiyon musakka +Yarım kase yoğurt - 289 kalori
Ara; 13:13 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Deniz baya tecrubelisin bu islerde az önce afedersiniz lavobadan geldim sadece 200 gram fazla görünüyorum onuda veririrm inşallah yahu sonunda 56.8 gördüm yani 58.2 görmüyordum acaba 200 gram daha çıkartsam güzel olurdu :KK70: ne yediysem arkadaş :KK70:
Ben de 57 ye çıkacaksın deseler inanmazdım ne kötüymüş spor yapıp da bırakmak:KK43:

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 @inciiitanesi -2.600
Grup 80 @elma_sekerim01 -700
Grup 70 @Kafkanistan -400
Grup 60 begum75 begum75 -900
Grup 50 Mrs Robot Mrs Robot -1.200

Tebrikler Kızlar:KK9:

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi :KK43:
Çok şaşırdım canım geçmiş olsun ama asıl şimdi sağlıklı beslenme zamanı inşallah atlatırsın çabucak:KK66:

Ben de ben de gece 10 civarlarında kızımın kalanlarını yerken buluyorum kendimi:KK43:
Ben erken kapatıyorum maalesef canım çünkü eve gitmem yemek yoksa yemek yapmam saat 8i buluyor yani hadi çay yanında tv karşısında cips çekirdek derken biraz iradesiz hareket edersem alamıyorum arkasını da :KK70:Sağlığımız yerinde olsunda kiloları da yavaş yavaş koruruz elbet önemli olan bir yaşam haline getirmek illa diyet gibi görmemek gerek ben artık görmüyorum:KK76:

Back
X