♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben erken kapatıyorum maalesef canım çünkü eve gitmem yemek yoksa yemek yapmam saat 8i buluyor yani hadi çay yanında tv karşısında cips çekirdek derken biraz iradesiz hareket edersem alamıyorum arkasını da :KK70:Sağlığımız yerinde olsunda kiloları da yavaş yavaş koruruz elbet önemli olan bir yaşam haline getirmek illa diyet gibi görmemek gerek ben artık görmüyorum:KK76:
Kapatamıyorum diyecektim :KK53:

2 haftadaır haftada 3 gün gidiyorum :KK43:(
ama birazcık yemeyi abarttım mutluluk kaynağı olarak yemeği seçtim :)
mutlu olmaya hepimizin ihtiyacı var :KK14:ama yemek anlık mutluluk getiriyo işte, hatta sonrasında aldırdığı kilolarla mutsuzluk bile getiriyo, sen en iyisi ne sporu yapıyosan ondan mutlu olmaya bak ve artır :KK39:

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem

Toplam kalori; 863

@kitara_84 @mavimli @elma_sekerim01 @beyaz lotus @Kafkanistan miraycan84 miraycan84

51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı:KK49::KK36:

Çok çok çok tebrik ederim resmini görmeden 51 yazdığını da görmeden dün ki menünü kopyalamıştım :KK70:

Çok çok çok tebrik ederim resmini görmeden 51 yazdığını da görmeden dün ki menünü kopyalamıştım :KK70:
Tam 51 olmadım canım henüz küsüratları oynuyorum ama yakındır inşallah hiç pes edeceğim yok daha da gaza geldim :KK48:Teşekkür ederim inşallah sende en yakın zamanda hedefine kavuşursun:KK68:

İstanbul canım 7 aylık evliyim sen evli misin memnun oldum tanıştığımıza rakibimi de tanımalıyım tabe :KK53:
benim hiç rakibim kalmadı :KK43::KK42:
çünkü hepsini yedim :KK70::KK70::KK70:
şaka bi yana sıkı rakip bi esraas esraas vardı oda yok galiba artık, en azından gelip kilosunuı bildirseydi bari :KK43:

gerçi gelmemeleri daha iyi kendi kulvarımda hep birinci olurum :KK70::KK70::KK70:

benim hiç rakibim kalmadı :KK43::KK42:
çünkü hepsini yedim :KK70::KK70::KK70:
şaka bi yana sıkı rakip bi esraas esraas vardı oda yok galiba artık, en azından gelip kilosunuı bildirseydi bari :KK43:
Ahhaha sesli güldüm yemin ederim :KK70::KK70:Kalori yarışmasında hala rakibiz ama:KK8:hepimizi baz alabilirsin:KK53:Evet gidenler ve geri gelemeyenler beni de çok üzüyor:KK51:

Ahhaha sesli güldüm yemin ederim :KK70::KK70:Kalori yarışmasında hala rakibiz ama:KK8:hepimizi baz alabilirsin:KK53:Evet gidenler ve geri gelemeyenler beni de çok üzüyor:KK51:
evet ya hepsi birbirinden tatlış, tontiş,minnak güzel arkadaşlardı, seviyodum onları, iyi olsunlar da napalım bigün gelirler görüşürüz elbet, belkim bazılarının bebişleri olur da gelirler :KK36:

evet ya hepsi birbirinden tatlış, tontiş,minnak güzel arkadaşlardı, seviyodum onları, iyi olsunlar da napalım bigün gelirler görüşürüz elbet, belkim bazılarının bebişleri olur da gelirler :KK36:

Dayanamadın yedin sende :KK70:Çok tatlısın kuzum ya :KK15::KK19:İnşallah hepsinin hayırlı güzel haberlerini alırız:KK68:

sbeden sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney

Selam Kızlar;

22 ŞUBAT 2016: 56.60
23 ŞUBAT 2016: 56.80
24 ŞUBAT 2016: 56.40
25 ŞUBAT 2016: 56.70
Bu kış eşim ilk defa çiğ köfte yaptı da az yedim ama eşime az geldi tabii bu kadarcık mı yiyecektin dedi:KK70:

Back
X