♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsun canım annene de sana da çok :KK19:Annende çok çabuk atlatır inşallah ameliyatını bilmiyorum ama Rabbim şifa versin:KK36:Moralini hiç bozma zaten fiziğin çok iyiydi bebişten sonra daha da iyi olacaksındır eminim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizim motivasyonumuzu bozmazsın bu arada ne zaman istersen çık çık gel konuşalım kafan dağılsın:KK37:
Cok tesekkur ederim tatlim. Cok cok tesekkurler sana da miraycan84 miraycan84 denizcim. Insallah bu donemde gececek hayirlisiyla. Guzel dilekleriniz cok mutlu etti beni♡

kızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen :KK35:

Canım ben aldım azıcık arada yiyorum mersin üzümüne benziyor sabahları veya aksam yemekten önce 20 tane yiyorum ama istahimi kapattığını hissetmedim :)

Çok güzel böyle canım tam bu kiloda kal bence
Sağol canım üç aşağı beş yukarı böyle devam ederim gibi :KK28:

nehirnil111 nehirnil111 Can'ım dün 1254 kalori yaptım

nehirnil111 nehirnil111 986 kalori Can'ım ben bu işe kendi evimde daha adapte oluyorum
Not ettim kızlar sağolun:KK19:
Cok tesekkur ederim tatlim. Cok cok tesekkurler sana da miraycan84 miraycan84 denizcim. Insallah bu donemde gececek hayirlisiyla. Guzel dilekleriniz cok mutlu etti beni♡

İnşallah canım tabi ki geçecek:KK68:

maşşallah sana canım çok bi şey kalmamış zaten. tebrik ediyorum. darısı bize inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK68:
süpersin şekerim çok fitsin kıskandım:)

nehirnil111 nehirnil111 640 kcal canım bugün çok iştahsızdım ben ya belki akşam biraz meyve yerim ama yarın sağlam yemek istiorum halsizlik var üstümde,spor yapamadım ,eşimde artık hayalet olmaya gidiyon diyor ya uf:)
sapsarısın ye biraz diyor ama bilmiyor ki gerçekten iştahım yok

Sağol şekerim darısı başına inşallah eminim seninde yakın bu günler:KK19::KK76:Bende bir kaç gündür yapamıyorum dediğin gibi bugün biraz fazla yemeli spora yüklenmeliyiz:KK53:

Sabah ; Yok
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım porsiyon musakka +Yarım kase yoğurt - 289 kalori
Ara; 13:13 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - 4 ad.ufak mantar+5 ad.orta boy mantar(fırında yağ eklenerek pişirilmiş) + 1 porsiyon garnitür + 100 gr süzme yoğurt + 1 çiğ köfte + 1 ad.acılı adana kebap (bimdeki hazırlardan) - 383 kalori

Toplam kalori; 624

miraycan84 miraycan84 K Kafkanistan mavimli mavimli begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 @kitara_84 halacocuksun halacocuksun

Az derken ne kadar :KK70:Çiğ köfte şişmiştir midende ama güzel doyuruyor bende hastasıyım:kk77:

Canım charmant ve callan gideli aylar oldu etiketliyorsun ama :KK53:
Ben çok aramam hele de hazır (etsiz) çiğ köfteleri yemektense kısır yemeyi tercih ederim en azından bol yeşillik ve zeytinyağlı olur eşim etli yapıyor ayda yılda bir :KK66:
Heee ben onları etiketliyorum belki açarlarsa uğrarlar diye:KK70:

ben zaten senin ip atlamalarına hayranım :nazar::KK9:hayatta atlayamadım ben maşallah sana, başlarsın yine deniz insan kafasına koyunca bi şekilde ayarlayıp yapıyo sporunu, havalarda ısınsın oooo yürüyüşte yaparsın:KK76:hem zaten seninde öyle abartı çok kilon yok
Sabah düşündüm de geçen yıl 16 Martta diyete başladığımda 64 kiloydum şimdi 56 yım çok şükür:KK9:

Ben çok aramam hele de hazır (etsiz) çiğ köfteleri yemektense kısır yemeyi tercih ederim en azından bol yeşillik ve zeytinyağlı olur eşim etli yapıyor ayda yılda bir :KK66:
Heee ben onları etiketliyorum belki açarlarsa uğrarlar diye:KK70:
Ben çiğ köfte hastası olduğumdam çok ararım kısırı da çok severim ne zamandır aklımda yapamadım bir zaman bulup:KK53:

İyi yapıyorsun inşallah gelirler:KK51:

aa niye ben işyerinde delgeçli zımbayla bantın arasına sıkıştırıyorum telefonu, ayarınıda 10sn.ye ye ayarlıyorum, bekliyorum çekiyo :KK76:

sade şekersiz derken suyla ise içemem yine:KK12:süt olcak illa işte biraz uyuz olduğumdan içemiyorum o kahveyi
sor hesap sor çek saçını:KK4: vur kafasına :KK67::KK70::KK70:
Maşallah bu ne yaratıcılık delgeçli zımbayla fotoğraf çekimi:KK66:

Sabah ; Yok
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım porsiyon musakka +Yarım kase yoğurt - 289 kalori
Ara; 13:13 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - 4 ad.ufak mantar+5 ad.orta boy mantar(fırında yağ eklenerek pişirilmiş) + 1 porsiyon garnitür + 100 gr süzme yoğurt + 1 çiğ köfte + 1 ad.acılı adana kebap (bimdeki hazırlardan) - 383 kalori

Toplam kalori; 624

miraycan84 miraycan84 K Kafkanistan mavimli mavimli begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 @kitara_84 halacocuksun halacocuksun
sabah niye yemedin , metabolizmanın çalışmaya başlaması için azda olsa yemen lazım yoksa o hep tembel:63: biliyosun bekler yani kalori yakmaz

Canım ben aldım azıcık arada yiyorum mersin üzümüne benziyor sabahları veya aksam yemekten önce 20 tane yiyorum ama istahimi kapattığını hissetmedim :)
sağol canım ya ben de merak içindeyim kullananların yorumlarını bekliyorum. bu sıra heryerde zayıflamaya yardımcı diye çıkıyoda.

sabah niye yemedin , metabolizmanın çalışmaya başlaması için azda olsa yemen lazım yoksa o hep tembel:63: biliyosun bekler yani kalori yakmaz
Kv bizdeydi giyinirken geç kaldım bir daha bir şey yapasım gelmedi kuzum yoksa yerim biliyorsun bu sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık yedim mesela:KK70:

Back
X