- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
olur mu öyle şey tabiki göndercem. ben de biraz veriyim de öyle gönderim bari öncesi sonrası yaparım olurmuO gönderecek hedefine az kaldı , ulaşınca sözü var,çamura yatma sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu öyle şey tabiki göndercem. ben de biraz veriyim de öyle gönderim bari öncesi sonrası yaparım olurmuO gönderecek hedefine az kaldı , ulaşınca sözü var,çamura yatma sende![]()
Tmm olur tabiki o zaman simdi cekin bi kenarda dursunolur mu öyle şey tabiki göndercem. ben de biraz veriyim de öyle gönderim bari öncesi sonrası yaparım olurmu![]()
tamam canımTmm olur tabiki o zaman simdi cekin bi kenarda dursun
işte bu kolesterol konusunda tutarsizlik can sıkıyorAslında bizim hele ki diyet yapanların günde 4 yumurta rahat tüketmesi lazım
Ahahha Begüş onu dese yüreğine inerdi bir cümleyi bile yanlış anlaşılır diye düzeltti düşünceli kuzu obegum75
Bana hala Salıdan beri kalorilerini vermedi ama olsun
Not ettim canım sağol
Günaydın canım olsun her yerini bilmiş oldunAfiyet olsun ben pek kahvaltı yapamadım bu sabah canım hiç istemedi öğlen eve gittiğimde yapacağım ona sakladım kendimi
![]()
canım benim Allah sizdende razi olsun sizler ne kadar mutluysaniz burada bende sizler sayesinde o kadar mutluyumSenin tatlılığın olmasın oEvet Allah razı olsun
sbeden den onun sayesinde burada buluştuk
O yüzden yazmıyorsun kalorini değil mi seni seniBende dün 1300 lerde bir şey yaptım çerez cips sağolsun
![]()
senden de Allah razi olsun canim benimevet ondan yazamadımsenden de kaçmıyo yaa hep yakalıyosun radar gibisin
hep diyorum zaten baştasbeden sonra siz arkadaşlarımdan Allah razı olsun, sizler olmasanız ben bu kadar uzun süre bu istikrarda devam ettiremezdim, sbeden in dediği gibi aktif katılım, diyete devamlılığı sağlıyor,güzel bir grup, arkadaşlık oldu, birgün yüzyüze görüşmekte nasip olsa keşke
![]()
aslında çok güzel vermişsin kaç yaşındasın canım sen ne kadar spor yapıyosun.
evet canim. emzirmeyide kestim vitaminlerim bana kalıyor artikçok iyi işte sendede yağların çözülmesi başladı, bu sürede spora ve beslenmene dikkat edersen patır patır gider canım, hadi bakalım![]()
tamam aramiza hosgeldin öyleyseEvet kalacagim
ben eskiden cok atiyrdum sen niye gec geldin aramiza
baaak şimdi bugün spor mu yapsamSalı günü ayin birincisi ve ayin grup birincileri seçilecek
herkes bildirimlerini eksiksiz yapsın
bildirimi yapmayanlar yeni ayın tadini cikaramazlar. Çünkü yarinki bildirime göre mart sonu ay birincisi ve grup birincileri secilecek.
bu seçimler topigimizde ilk defa uygulanıyor motive amaçlı.
![]()
burada hava yaz gibi ama regl yogun çıkamadım. sen tadini çıkarbaaak şimdi bugün spor mu yapsamayy hadi ben 1 saatçik yürüyüşe çıkayım o zaman
![]()
Salı günü ayin birincisi ve ayin grup birincileri seçilecek
herkes bildirimlerini eksiksiz yapsın
bildirimi yapmayanlar yeni ayın tadini cikaramazlar. Çünkü yarinki bildirime göre mart sonu ay birincisi ve grup birincileri secilecek.
bu seçimler topigimizde ilk defa uygulanıyor motive amaçlı.
![]()
kendileri bilir biz gayet iyi gidiyoruzBu guzel bir uygulama olmus insallah bildirimlere yarin herkes katilir
![]()