♥haftalık kilo verme yarışması♥

Karışık kızartmayı unutmuşum:kk77:Çok spor yapmam gerek çok bunları yiyerek nasıl sabit kalınır yaz başına Allahtan ramazan ayı geliyor onu kazasız belasız atlatırsak :KK70:

Bana hala çok çok az yiyorsun gibi geliyor:KK57:
Tamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))

aynen bende yazın dondurma+karışık kızartma beni mafediyo, benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var, helebi 60 ın altına ineyim yazın de sıkılaşmak için yürürüm bol bol(inşallah/Amin)
Ayy ben de karpuzcuyum yaa cennet deyince bile karpuzu hayal eden deli bir insanım:KK48:

sbeden sbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım :KK9:
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederim :KK70:hedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
Diyeti gerçekten uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmış :KK70:

sbeden sbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım :KK9:
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederim :KK70:hedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
Diyeti uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmış :KK70:

Tamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))
Çiğdem nedir ki düzgün yemek yesene canım sabah nedir kuş kadar 3 zeytin 2 lokma ekmek nedir nerede peynir yumurta reçel bal tereyağ sağlam bir kahvaltı nerede :KK59:Sebze yemeği et yemeği hiç bir şey yok:KK51:

Tebrik ederim canım :KK9:artık sporsuzda verebildiğin döneme girdin benimde öyle olmuştu sonra tembelleştim sporu aksatıyorum artık:KK48:

Sende vermişsin canım hayırdır:KK73:
Kız benimki tamamen istemsiz oldu bu hafta yürüyüş de nerdeyse her gün 2 saat kadar yürüdüm ona bağlıyorum

Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese iyisinizdir inşallah benim felaket boğazlarım ağrıyor hiç halim yok ne yapsam boğaz ağrımı geçiremedim:KK43:
Canım allah şifa versin.
Hani çok sıcak şey ve çok soğuk şey yiyip içme kivi özellikle tüket yeşil biber tüket ve güzelce dinlen eve gidince

Back
X