- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 5-6 aydır yemediğim şeyleri bu hafta yedim ama şükür ki + değil - çıktım :)Anladım canım hayırlısı olsun tabi dikkat et kendine![]()
Çünkü metabolizmayı şaşırtmak çok önemli diye diye dilimde tüy bitti:)))Geçen hafta 70.3
Bu hafta 69.5
Giden 800 gram :)
sbeden bu hafta çok yemek yedim ama nedendir bilmem kilo vermem durmadı :) inşallah böyle devam eder :)
Tamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))Karışık kızartmayı unutmuşumÇok spor yapmam gerek çok bunları yiyerek nasıl sabit kalınır yaz başına Allahtan ramazan ayı geliyor onu kazasız belasız atlatırsak
Bana hala çok çok az yiyorsun gibi geliyor![]()
Vücudun şaşırdı demek ki yakıyor bu güzel bir şey canım bırakmaYa 5-6 aydır yemediğim şeyleri bu hafta yedim ama şükür ki + değil - çıktım :)
Ayy ben de karpuzcuyum yaa cennet deyince bile karpuzu hayal eden deli bir insanımaynen bende yazın dondurma+karışık kızartma beni mafediyo, benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var, helebi 60 ın altına ineyim yazın de sıkılaşmak için yürürüm bol bol(inşallah/Amin)
Hemencecik maydanoz suyu iç yarına evelallah kalmaz şişkinlik tatlımdoğrudur canım iki gündür şişkinlik var ama bu kadar artmasını beklemiyordum.haftaya düzelirim inşallah.
Tebrik ederimmmmsbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederimhedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
Vaaavvvv maşallah sana canım çok sevindim ya
Diyeti gerçekten uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmışsbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederimhedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
Yaa hep stresten kuzum yediğim yaramıyo zevk alarak yemiyorum hep ondankiz nettinbak yaa yine düşüşte
![]()
Diyeti uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmışsbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım
Çiğdem nedir ki düzgün yemek yesene canım sabah nedir kuş kadar 3 zeytin 2 lokma ekmek nedir nerede peynir yumurta reçel bal tereyağ sağlam bir kahvaltı neredeTamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))
Yürüdün mü bebiş kaç adım attınbi yandan Yeşilçayimi hüpletiyorum bi yandan da bildirimleri listeye geçiyorum
.saat 1 buçuk da yürüyüşe çıkacağım . motivem o biçim
Görüşelim bakiiim ne yiyon ne içiyonValla ne yalan soyleyim ben sessizce seni rakip seçtiydim kendimehaftaya pzt görüşelim o zaman
![]()
Kız benimki tamamen istemsiz oldu bu hafta yürüyüş de nerdeyse her gün 2 saat kadar yürüdüm ona bağlıyorumTebrik ederim canımartık sporsuzda verebildiğin döneme girdin benimde öyle olmuştu sonra tembelleştim sporu aksatıyorum artık
Sende vermişsin canım hayırdır![]()
Görüşelim bakiiim ne yiyon ne içiyonValla ne yalan soyleyim ben sessizce seni rakip seçtiydim kendimehaftaya pzt görüşelim o zaman
![]()
Yemiyorsun üstte yazdıklarımı dikkate al lütfen hiç sağlıklı değil böyleKız benimki tamamen istemsiz oldu bu hafta yürüyüş de nerdeyse her gün 2 saat kadar yürüdüm ona bağlıyorum
Canım allah şifa versin.Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese iyisinizdir inşallah benim felaket boğazlarım ağrıyor hiç halim yok ne yapsam boğaz ağrımı geçiremedim![]()
Haklısın yaa akşam doydum baya da sabah çok yetersiz.Çiğdem nedir ki düzgün yemek yesene canım sabah nedir kuş kadar 3 zeytin 2 lokma ekmek nedir nerede peynir yumurta reçel bal tereyağ sağlam bir kahvaltı neredeSebze yemeği et yemeği hiç bir şey yok
![]()