♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim karışık ev işleri hiç bir zaman şu gün temizlik gününm diyemiyorum, çünkü hiçbir hafta hiçbir haftayı tutmuyo, bu konuda çok düzensizim bende artık fırsat yakalamışken yapıyorum :KK14:
İyi yapıyorsun tabi canım insanın değişiyor tabi bazen bizde de misafire yoğunluğa gezmelere göre değişiyor:KK53:

Kahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x Porsiyon Yayla Çorba 268,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x Porsiyon Menemen 223,00 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Portakal 47,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 958,25 calori

Kahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x Porsiyon Yayla Çorba 268,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x Porsiyon Menemen 223,00 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Portakal 47,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 958,25 calori
Kalori yarışmasına mı katılıyorsun yoksa :KK8:

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf
Canım benim canını sıkma ya evlendikten sonra seni öylece ortada bıraksaydı...
Bizim her hayır gördüğümüzde bi şer her şer gördüğümüzde bi hayır vardır canım senin için belki böylesi hayırlıdır....
Hiiiiççç moralini bozma gez toz eğlen kafaya takıp kendini değmeyecek insan için strese sokma :KK200::KK68::KK5:

Kizlarrrrr iste menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 2,3 dilim domates biraz da peynir
Arada 1 probis
Aksam yarim otlu pide yarim tabak da patates kizartma
Aksam da nasip olursa kek yerim sut icerim
Nasil sizce iyi mi
Sporum da
1 saat yürüyüş

Bugün daha fazla yiyeceksin sağlıklı besleneceksin inşallah:KK48:

Kaşar olmamış onun yerine haşlanmış yumurta salatalık reçel bal beyaz peynir olsa daha da iyiydi canım kaşar çok yağlı bir şey sağlıklı değil:KK51:

Aynen öyle canım sağol emeğin için çok güzel açıklamışsın herşeyi ben bulguru bile yemiyordum ama son zamanlarda canım çok isterse varsa evde atmamak adına daha yararlı pirinçten diyerekten yiyorum:21:
Bence daha fazla yedim ama bi bak bakalim:))

teşekkür ederim tatlım. ben hep iyi niyetli olmaya çalıştım. kendim bir seneyi gecti her pazartesi bildirim yaptim. başkalarının iki üç dört haftalarini bekledim. bide gelip kalorisi yazip kilosunu yazmadan cikip saygisizlik edenleride gördüm. gercekten insanlara iyi davranacaksin ama kurallarin kati olacak insanlar gevsiyor hemen. buna buradaki aktif arkadaslarim alinmasin. benimki bir senelik mevzular :KK66:
Sen ne dersen doğrudur baskanimmm:KK50:En Büyük KK

Back
X