♥haftalık kilo verme yarışması♥

fena gaza geldim sorma tutmayın beniiii :rolleyes:
Ne yedin kız ölüm orucuna mı girdin:KK70:
Kizlarrrrr iste menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 2,3 dilim domates biraz da peynir
Arada 1 probis
Aksam yarim otlu pide yarim tabak da patates kizartma
Aksam da nasip olursa kek yerim sut icerim
Nasil sizce iyi mi
Sporum da
1 saat yürüyüş

Bence daha fazla yedim ama bi bak bakalim:))

Kızma ama ben hala sağlıklı bir menü olduğunu düşünmüyorum sabah ki kahvaltın çok zayıf yumurta,bal,reçel falanda olmalı 2 zeytin nedir biraz peynir dediğin eminim 2 çtl bir şey bana göre akşam ya da öğlen de zayıf sebze ya da et türleri hiç yok kızartma pide falan ne ki :KK43:

Kızma ama ben hala sağlıklı bir menü olduğunu düşünmüyorum sabah ki kahvaltın çok zayıf yumurta,bal,reçel falanda olmalı 2 zeytin nedir biraz peynir dediğin eminim 2 çtl bir şey bana göre akşam ya da öğlen de zayıf sebze ya da et türleri hiç yok kızartma pide falan ne ki :KK43:
Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.
Yayla corbasi vardi evde canim istemedi yemedim.
Ayy ne bileyim ya ben yemek yemesini biiyorum valla

Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.
Yayla corbasi vardi evde canim istemedi yemedim.
Ayy ne bileyim ya ben yemek yemesini biiyorum valla

Canım midene zorla istet lütfen bak hiç çorba da yok hep kuru şeyler yemesini biliyorsun tabi ki öyle söyleme kız ama diyet psikolojisinden çıkamamışsın sen ben bunu anlıyorum hala diyette gibi takılıyorsun sağlıklı beslenmek tabi ki artık hayat şartımız ama böyle değil ki :KK53:

valla ölüm orucu değil hatta gayet sağlıklı yedim. :KK48: benim kendi tutttuğum diyet günlüğüm var onda hergünümü ayrıntılı yazıyorum. merak edersen göz atabilirsin :)

Bugünün çok iyi canım sanırım öğleni geç yemişsin o yüzden akşam yemeyeceksin ama acıkırsın diye düşünüyorum ye bence hadi beni bırakma yarı yolda akşam sinirden fazla yiycem:KK70:
seni mi kırcam belki bir elma yerim acıkırsam olur mu :KK53: kafadan 100 kalori eder. yersem haber veririm :KK14: şimdilik iyiyim ama böyle :p

Bugünün çok iyi canım sanırım öğleni geç yemişsin o yüzden akşam yemeyeceksin ama acıkırsın diye düşünüyorum ye bence hadi beni bırakma yarı yolda akşam sinirden fazla yiycem:KK70:
şaka bir yana evet saat üç gibi yedim. iki öğün ile sınırladım kendimi. akşamları da acıkmıyorum artık. yanibazen bir meyve yada tam sütten kahve içiyorum akşam, yetiyor.

Kahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x Porsiyon Yayla Çorba 268,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x Porsiyon Menemen 223,00 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Portakal 47,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 958,25 calori

Benimkide 825 kal gece elma yicem nehirnil111 nehirnil111 menümü sonra yazarım bebiş uyusunda

Back
X