♥haftalık kilo verme yarışması♥

2 mart günlüğüm

Kahvaltı

1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı
8 adet mantar
1 diş sarimsak
1 domates
1 tabak roka
2 tatlı kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
Yarim limon
1 dilim ekmek
Yeşilçay

Akşam
8 yk bulgur pilavı
150 gram yoğurt
10 adet aci biber turşusu
1 kepçe tarhana çorbası
3 adet fırında kaşarlı mantar

Gece 23.30 gibi 1 adet elma yiyeceğim

893 kal nehirnil111 nehirnil111 yanlış yazdım ekmeği unutmuşum doğrusu bu

Su içildi spor yapıldı :KK66:

2 mart günlüğüm

Kahvaltı

1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı
8 adet mantar
1 diş sarimsak
1 domates
1 tabak roka
2 tatlı kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
Yarim limon
1 dilim ekmek
Yeşilçay

Akşam
8 yk bulgur pilavı
150 gram yoğurt
10 adet aci biber turşusu
1 kepçe tarhana çorbası
3 adet fırında kaşarlı mantar

Gece 23.30 gibi 1 adet elma yiyeceğim

893 kal nehirnil111 nehirnil111 yanlış yazdım ekmeği unutmuşum doğrusu bu

Su içildi spor yapıldı :KK66:
elmayı yeme yemekten 4 saat sonra leptin hormonu salgılansınki depo yağları erisin.o saatte elma yemenin bir anlamı yok zaten.yiyeceksende bu saatlerde ye bitir işi

Şuan kilom 55.6 hedef 53.6
Ben bir süredir buraya yazamıyordum aslında günlük yediklerimi başka bir topikte yazıp buraya da yazmayı unutuyorum hep kusura bakmayın. Bugün çok fazla bitter çikolata yedim
:KK1:
Menüm:
Sabah: yarım elma
Ara: 10 adet badem
Öğlen: yarın elma 10 badem
Ara: yaklaşık 80 gram bitter+ 20 gram beyaz çikolatao_O:mad::cry::KK17:
Akşam: tavuklu yağsız omlet
Ara: iki bardak bergamotlu şekersiz çay

benimde şimdilik iyi gidiyo nehircim 20,97 k.hidrat, ama benim asıl sınavım akşam evde başlıyor umarım çoşmam :KK43:
bu arada yeni bir spora başlıyorum inşallah başarabilirim kilo vermeme destek olmasını diliyorum. adı ınsanity günlük 30-33 dk lık hareketlerden oluşuyor, bakalım başarabilirim inşallahHoppa
canım spor hareketlerini nerden öğreniyosun internette falan seri olarak mı var?

kızlar bu akşamı bir tabak mercimek çorbası ve salatayla kapattım. tabi öğlen yediğim makarnayı saymıyorum. :KK23: ama bugün yeniden tartıya çıktım 81,9 çıktım. heralde temiz hava alınca insan kilo verebiliyomuş. öyle çok da yürümemiştim.

Canım midene zorla istet lütfen bak hiç çorba da yok hep kuru şeyler yemesini biliyorsun tabi ki öyle söyleme kız ama diyet psikolojisinden çıkamamışsın sen ben bunu anlıyorum hala diyette gibi takılıyorsun sağlıklı beslenmek tabi ki artık hayat şartımız ama böyle değil ki :KK53:
Yarın da pizza yiyim sonra sulandırcam menüleri söz:KK53:

Arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum bu siteye guruba katilmak istiyorum nasil yapicam yardimci olabilirmisiniz
sbeden sbeden i etiketleyerek boy kilo ve hedef kilonu belirticeksin canım her hafta pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. 7 mart bildiriminde 4 nisana kadar ulaşmayı hedeflediğin kiloyu de bildireceksiniz. sbeden sbeden seni görünce cevap verir canım

kesinlikle bulur Allahtan hakettigini. sen havale ettin. belki döner yalvarir. kisiligi oturmamis insandan hersey beklenir sakin affetme. böyle birinden kurtuldugun icin sanslisin. boyle aciklama yapmadan direk seni uzup yakmasi ortada birakmasi kesinlikle adamliga sigmaz. adam olmayanlada evlenilmez . hayatta en nefret ettigim kisiliklerden biri de yari yolda birakanlardir. Yat kalk Allaha sukret yolunuz ayrıldı. boyleleri evkilikten sonrada karisini da ezdirir ailesine.
Haklısın ama onca hayallerim hepsi inan hiç aklıma bile gelmezdi bu ne biliyim hayırlısı Allah bana sabır versin ve gönlümü ferahlatsın

K

Kesinlikle bir onemi yok, kac gün oldu belki en azından biri bir aciklama yapar, yani dovusceksen bile mertçe olmalı böyle korkak gibi,
Allah herşeyin hayırlı sını versin canım şimdi uzulursun ama ilerde sukredersin bunu bir Allah bilir,sen ona sigin ve sabret
Öle yaptım bende inan karşıma çıkıp söleyaeydi böle acıtmazdı beni

esraas esraas canım yeni gördüm arkadaş alıntılayınca ne söyleyeceğimi bilmiyorum ne oldu böyle birden bire çok üzüldüm lütfen yıpratma kendini ne zaman anlatmak istersen dinleriz :KK43:
İnan canım hiç bi bilgim yok benimde bir anda msj attı ve bitirdi anlamadım bende hiç bir bilgim yok :(

Canım benim canını sıkma ya evlendikten sonra seni öylece ortada bıraksaydı...
Bizim her hayır gördüğümüzde bi şer her şer gördüğümüzde bi hayır vardır canım senin için belki böylesi hayırlıdır....
Hiiiiççç moralini bozma gez toz eğlen kafaya takıp kendini değmeyecek insan için strese sokma :KK200::KK68::KK5:
Aynen haklısın ama okadar herşeyim hazırdı ki anlatamam ne biliyim hazır bekliyordım ve böle olması çok içime dokundu

Back
X