♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdi :KK53:

Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndü:KK48::KK9::rolleyes::KK71::KK73:

Sen yine de hesaplamaya çalış canım:KK16:

O çok aç kalıyor ama :KK53:

Bulgur kilo yapmıyor çünkü:pCanım vücut tutuyor ilginç şekilde bende anlamadım:KK43:

Rabbim çok büyük o görüyor kalmaz kimsenin yanına tabi için rahat olacak eminim iyisi oldu senin için:KK68:
astım mı :KK57: aman dikkat et kendine canım, spor falan yapma bu aralar tıkamasın seni

Yok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdi :KK53:

Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndü:KK48::KK9::rolleyes::KK71::KK73:

Sen yine de hesaplamaya çalış canım:KK16:

O çok aç kalıyor ama :KK53:

Bulgur kilo yapmıyor çünkü:pCanım vücut tutuyor ilginç şekilde bende anlamadım:KK43:

Rabbim çok büyük o görüyor kalmaz kimsenin yanına tabi için rahat olacak eminim iyisi oldu senin için:KK68:
inşallahh inşallah

astım mı :KK57: aman dikkat et kendine canım, spor falan yapma bu aralar tıkamasın seni

Değilmiş ama başlayacakmış anlamadım bende 2 sene önce bronşite döndermişti gribim öyle sandım ama annemde astım var acaba bana da mı başlıyor diye düşündüm bilemiyorum :KK43:zaten dün yapamadım bir kaç gün dinleneceğim hiç halim yok ki halim olsa evde ki dağınıklığı pisliği temizleyeceğim bir ucu anyaya diğer ucu konyaya gidiyor:KK70:

Değilmiş ama başlayacakmış anlamadım bende 2 sene önce bronşite döndermişti gribim öyle sandım ama annemde astım var acaba bana da mı başlıyor diye düşündüm bilemiyorum :KK43:zaten dün yapamadım bir kaç gün dinleneceğim hiç halim yok ki halim olsa evde ki dağınıklığı pisliği temizleyeceğim bir ucu anyaya diğer ucu konyaya gidiyor:KK70:
canım dikkat et kendine onla geçmiş olsun :KK19:ev işinide bölerek yap hepsini bi günde yapma,iyki fazla eşyan yok kolay temizlenir
ev işi nankör anacım dün yemek işi bitti baktım mutfakta pıtı pıtı ayağıma bişeyler yapışıyo artık küçük süpürgeyi açtım heryeri üstten süpür sonrada sildim bütün evi ama hafta sonu yine yapılacak hepsi hemde daha dip köşe ufff yoruldum artık ya :mad::mad::mad:

Şuan kilom 55.6 hedef 53.6
Ben bir süredir buraya yazamıyordum aslında günlük yediklerimi başka bir topikte yazıp buraya da yazmayı unutuyorum hep kusura bakmayın. Bugün çok fazla bitter çikolata yedim
:KK1:
Menüm:
Sabah: yarım elma
Ara: 10 adet badem
Öğlen: yarın elma 10 badem
Ara: yaklaşık 80 gram bitter+ 20 gram beyaz çikolatao_O:mad::cry::KK17:
Akşam: tavuklu yağsız omlet
Ara: iki bardak bergamotlu şekersiz çay
canim pazartesi bildirim yapmadın . bu hafta bildirimini unutma . pazartesi gece 12 ye kadar yapilan bildirimler gecerli

canım dikkat et kendine onla geçmiş olsun :KK19:ev işinide bölerek yap hepsini bi günde yapma,iyki fazla eşyan yok kolay temizlenir
ev işi nankör anacım dün yemek işi bitti baktım mutfakta pıtı pıtı ayağıma bişeyler yapışıyo artık küçük süpürgeyi açtım heryeri üstten süpür sonrada sildim bütün evi ama hafta sonu yine yapılacak hepsi hemde daha dip köşe ufff yoruldum artık ya :mad::mad::mad:
Sağol canım benim:KK68:Böleceğim evet ama işte bir elden kalksa iyi olur aslında makinedeki bulaşıklar mecburen dizilecek çamaşırlar da yığıldı akşam çalıştıramadım makineyi onları yıkayıp assam evi süpürme kalsın zaten dağınıklığı üzerinden alayım evin yeter hafta sonu iyi olursam yaparım artık diğerlerini yemek işine hiç girmiyorum dünden kalanlarla kandıracağım eşimi eğer ses çıkarsa bezelye yemeği yapacağım bakalım:KK70:

sbeden sbeden boy:1.70 kilo:94.1 hedef kilo:70
aramiza hosgeldin canim..bildirimleri pazartesi gece 12 e kadar yapiyoruz gec bildirimler kabul edilmiyor. iki hafta bildirim yapmayani listeden siliyorum. kurallarımiz bunlar. 4 nisan icin de küçük hedef bildirir misin.. grupta sporunu menunu paylasabilir muhabbetlere katilabilirsin

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı bal - 202 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az mercimek çorbası + 1 kaseden az nohut yemeği + yarım kase cacık - 343 kalori

Ben de aranıza katılabilir miyimmm:KK200:
merhaba, aktif olarak bulunmanız gerekiyor, her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunlu yapmayan siliniyor,alım işine sbeden sbeden bakıyor
1-)kilo
2-)boy
3-)hedef kilo
4-) 4 nisan tarihi için küçük hedef kilonu yazıp sbedeni etiketlersen o sana yardımcı olur

Yürüyorum yürüyorum yürüyorum bu saatte 10120 adım olmuş 15 kilometre daha ne yapıcam:KK70:
oooo deniz o sayaçta bi hata var ben sana diyim 15 kilometre yol ne demek, bak kontrol et,ben her elime alıp bırakışımda sayıyı yükseltiyodu, en azından 1 gün boyunca an be an takip et derim

Back
X