♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim bugunku menum kahvalti iki dilim cavsar ekmegi az peynirle tost yesillik yesil cay ara ogun 10 adet badem oglen az bezelye yemegi ayran kucuk dilim borek(listemde ekmek yerine yenilbilir diyor) ara ogun 2 ceviz aksam yemegi bir kase corba bir dilim peynir yagsiz salata...bu arada suana kadar 2lt su ictim toplam 2 bardak yesil cay..calisirken bu kadar oluyor..
Zaten ne yaparsak çalışırken yapıyoruz canım diyet spor evde kaldığımız günler midemiz çöplüğe dönüyor:KK43:

Süper Can'ım :) hep olumlu yorum almıyorum bazen de olumsuz yorumlar alıyorum yüzden çok zayıflamışsın diyorlar eskiden daha güzeldi yüzün filan da kim takar ben böyle mutluyum :)
53 kiloya düştüğümde bana da yüzün çok çökmüş falan diyorlardı 56 yım hatta 3 gündür 56.80 yüzün düzeldi diyorlar:KK66:

nehirnil111 nehirnil111 geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Benimde bugünkü kalori 1340
Sağol canım not ettim kalorini:KK36:4 farklı ilaç kullanınca daha da iyi gibiyim:KK70:
Dur yerinde de sana yetişelim:KK70:
Ben zaten bir süre yerimde sayarım gibi gel yetiş canım bu hafta regl haftam 2 hafta sürer böyle saymam belki bitişinde önümüzdeki dönemde veririm gibi gel:KK55::KK19::KK53:
sana rakip dolu grupta gözüne kestir birilerini seç beğen :KK9:

Hepsinin hedefi de 50 ya da altı kimi seçeceğimi bilemedim:confused::KK70:Bende regl oldum şansa pazartesi + çıkacağım kesin davul gibiyim gene ve gofret muzlu süt falan içiyorum bu dönem canım onları çok çekiyor çünkü:KK53:

Selam kızlar bugün süperim eşim izinliydi sağolsun mükemmel bir gün geçirdi bana, sabah kahvaltıya gittik kordonda çok güzel bi kahvaltı yaptım ama ekmek olarak 1 dilim kepek sadece.
Öğle mavişehire gittik İzmirli olanlar bilir yeni alışveriş merkezi açılmış bişey yemedim bi sade kahve içtim alışveriş vs bayağı yürüyüş yaptım bugün 2 saat kadar , Akşam da bi çiğköfte partisi verdik evimizde yaptı nehirnil111 nehirnil111 Cim 850 kcal güzel kapattım günü:)
Güzelmiş sahilde kahvaltı AVM gezmesi hem de yeni açılan üstüne de parti :KK9:

kıs şehir dışna çıkmalar bana yaramıyo yaaa. yiyorum çok. haftasonu 2 gün aşırı yedim sınırsız ee haliyle sonuç gene artı çıktı. bu hafta biraz dikkat etmeye çalıştım ama yine de pazartesiden çok umutlu değilim bu hafta. biraz toparlama haftası oldu. diğer hafta sıkı tutucam nefsimi kontrol etmeye başladım :)
yalnız işte cumartesileri nişanlımla görüşüyorum. ve o gün serbest gün yapıyorum. sonra da pazartesi sanki almışım gibi çıkıyorum o psikolojimi çok bozuyo ya. kıs deniz sen niye alıyorsun. senden hiç beklemezdim almanı :KK43:
Ben de beklemezdim günlük 11 000- 12000 adım yürüyorum en az 1.5-2 saat oluyor aslında:KK66:
Ya eskisi gibi ip atlamadığım için ya da akşamları abarttığım için alıyorum:KK43:

yaaaaa yeniler gelmiş topiğimizeee. ben çok ayrı kaldım özledim laaa :) ayrı kalınca kilo alınıyo yaaa. tekrar düzenli girmeye çalışcam şekerlerim :)
Benim problemim de o aslında işyerim değişince bilgisayarım yoktu önce gelince işler birikmişti onları yaptım ama artık girebiliyorum arkadaşların menülerini nehirnil111 nehirnil111 görünce çok yediğimi çark ediyorum:KK66:

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı bal - 202 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az mercimek çorbası + 1 kaseden az nohut yemeği + yarım kase cacık - 343 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + 3 ad.eti hoşbeş - 76 kalori
Akşam; 30 gr tonbalığı + 2 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı makarna + 100 ml yoğurt - 230 kalori
Ara; 22:00 - 200 ml çilekli süt + 1 gofret + biraz çekirdek - 252 kalori

Toplam kalori: 1105 :KK51:Regl olduğum nasıl belli oluyor hastayım diye tatta alamıyorum alayım diye yiyorum:KK70:

Sporlar; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ev işi + 1 saat çamaşır yıkama asma:KK53:

mavimli mavimli elma_sekerim01 elma_sekerim01 @beyaz lotus begum75 begum75

Sağol canım not ettim kalorini:KK36:4 farklı ilaç kullanınca daha da iyi gibiyim:KK70:

Ben zaten bir süre yerimde sayarım gibi gel yetiş canım bu hafta regl haftam 2 hafta sürer böyle saymam belki bitişinde önümüzdeki dönemde veririm gibi gel:KK55::KK19::KK53:

Hepsinin hedefi de 50 ya da altı kimi seçeceğimi bilemedim:confused::KK70:Bende regl oldum şansa pazartesi + çıkacağım kesin davul gibiyim gene ve gofret muzlu süt falan içiyorum bu dönem canım onları çok çekiyor çünkü:KK53:
canoo sen zaten hedefine ulaştın zaten, hedef 52 idi 51 oldun bile düz 50 yap olsun bitsin. çokta kasmanın anlamı yok çünkü maşallah fiziğinde çok güzel, regl dönemin fena, iştah patlamış sanırım :KK70:beslenmene dikkat et zaten hastasın zaten:KK15:
dünkü kalorimde 1204, k.hidrat 104,10 :KK43:

Bu haftaya 56.80 le başlayıp 56.80 le bitirdim reglim hafta sonuna benim de o kadar yürüyorum hiç bana mısın demiyor kilolar dün 12461 adım olmuş mesela:KK43:

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı bal - 202 kalori
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az mercimek çorbası + 1 kaseden az nohut yemeği + yarım kase cacık - 343 kalori
Akşam; 30 gr tonbalığı + 2 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı makarna + 100 ml yoğurt - 230 kalori

Toplam kalori: 1105 :KK51:Regl olduğum nasıl belli oluyor hastayım diye tatta alamıyorum alayım diye yiyorum:KK70:

Sporlar; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ev işi + 1 saat çamaşır yıkama asma:KK53:

2. gün menünü de kaydettim bakıcam arada ne kadar çok tıkındığıma:KK70:

Dünkü menü ve spor bildirimi
sabah - 1 Kase domates çorbası - 1 dilim ekmek - 1 çay - 1 şeker
Ara - 1 biskrem
Öğlen - Tavuklu patates yemeği - pilav - yoğurt ( sabah çorba yediğim için çabuk acıktım ve yedim malesef :KK12:)
Ara - 1 Biskrem - 1 Kupa yeşilçay
Akşam - Mercimek yemeği - Yoğurt
2,5 LT su
1 Saat kondisyon bisikleti ---------- toplamda 998 Kalori almışım ---- 250 kalori gibi de bisiklette yakmışım

Yalnız regl olacağım sanırım heryerim şiş fena halde, olsam da ptesiye kadar şişliğim inse bari :KK17:

Ara - 1 biskrem
Öğlen - Tavuklu patates yemeği - pilav - yoğurt ( sabah çorba yediğim için çabuk acıktım ve yedim malesef :KK12:)
2,5 LT su
1 Saat kondisyon bisikleti ---------- toplamda 998 Kalori almışım ---- 250 kalori gibi de bisiklette yakmışım

Yalnız regl olacağım sanırım heryerim şiş fena halde, olsam da ptesiye kadar şişliğim inse bari :KK17:
Akşam yapılan sporlar gerçekten işe yarıyor akşam yemelerini de engelliyor:KK66:

canoo sen zaten hedefine ulaştın zaten, hedef 52 idi 51 oldun bile düz 50 yap olsun bitsin. çokta kasmanın anlamı yok çünkü maşallah fiziğinde çok güzel, regl dönemin fena, iştah patlamış sanırım :KK70:beslenmene dikkat et zaten hastasın zaten:KK15:
dünkü kalorimde 1204, k.hidrat 104,10 :KK43:
Sağol Begüşüm hastalığımı iyice atlatınca spora sarılacağım inşallah zaten şuandan sonra hedefim yavaş yavaş 50 kiloya inmek inerken sıkılaşmak acelem yok artık böyle korusam bile yeter bana şükürler olsun:KK68:Dün ki kalorin güzel canım benim karbonhidratım daha fazla o yüzden üzülme:KK53:
Bu haftaya 56.80 le başlayıp 56.80 le bitirdim reglim hafta sonuna benim de o kadar yürüyorum hiç bana mısın demiyor kilolar dün 12461 adım olmuş mesela:KK43:

2. gün menünü de kaydettim bakıcam arada ne kadar çok tıkındığıma:KK70:
Regl sonrası bence farkedecek metabolizma çalışıyor sonuçta bak bakalım ne sonuçlar göreceksin aynen böyle devam et pes etmek yok:21:Dün ki menüm çok saçma ve karışık kız bunu örnek alma:KK70:
Ara - 1 biskrem
2,5 LT su

Demek ki herkes hafta sonuna regl olacak hepimiz pazartesi + çıkacağız tartıda sevinsem mi bilemedim:KK70:Not ettim canım sağol sende artık kalori yarışmasındasın :KK68:Dün ki menün de güzel inşallah zamanla pilavı ve şekeri de tamamen kesersin akşam ki yemeğine bayıldım:kk77:Sporuna bittim:KK49::KK9:

Hayirli akşamlar kizlar
Menumu veriyoruummm
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 bardak süt 1 probis
Aksam 1 kase yayla cirba 1 dilim pizza ceyrek bardak ayran
Cay yaninda cips düşünüyorum belki de yemem kararsizim
Sporum da
1.5 saat yürüyüş

Vavvv protein karbonhidrati sollamis yarin kesin eksidesin
Biraz daha iyisin en azından aç kalmamış gibisin :KK53:Şu probis seni tok tutuyor sanırım bende mi denesem ne :KK70:

Dün belki de eksideydim tartımın pili bitti anlayamadım da zaten regl başladı dün akşam ama karbonhidrat fazla kaçtı bu sabah kesin + çıkmışımdır artık regl bittiğinde pazartesi değil de diğer hafta içine anca belli olur net kilom:KK70:

Selam kızlar bugün süperim eşim izinliydi sağolsun mükemmel bir gün geçirdi bana, sabah kahvaltıya gittik kordonda çok güzel bi kahvaltı yaptım ama ekmek olarak 1 dilim kepek sadece.
Öğle mavişehire gittik İzmirli olanlar bilir yeni alışveriş merkezi açılmış bişey yemedim bi sade kahve içtim alışveriş vs bayağı yürüyüş yaptım bugün 2 saat kadar , Akşam da bi çiğköfte partisi verdik evimizde yaptı nehirnil111 nehirnil111 Cim 850 kcal güzel kapattım günü:)
Çok sevindim canım nasıl güzel geçmiş öyle maşallah diyeti de bozmamışsın hatta yürüyüşle de çok güzel spor yapmışsın bayıldım çiğ köfte partisi dedin bittim ben dün de eşim alayım mı diyordu yok yemek yiyelim dedim canım çekti :KK70:
nehirnil111 nehirnil111 dün biraz yedim sanırsam 1150 kalori ile kapattım perşembeyi :KK17:
Güzel canım not ettim aynı gibiyiz:KK53:
Benim problemim de o aslında işyerim değişince bilgisayarım yoktu önce gelince işler birikmişti onları yaptım ama artık girebiliyorum arkadaşların menülerini nehirnil111 nehirnil111 görünce çok yediğimi çark ediyorum:KK66:

Sürekli gel buraya herşeyi farkediyorsun canım:KK70:Bende az yemiyorum aslında bu diyete girdiğimden beri aç hissetmedim hiç kendimi çok nadirdir yani :KK53:

Akşam yapılan sporlar gerçekten işe yarıyor akşam yemelerini de engelliyor:KK66:
Yemekten önce yapsaydım daha iyi olacaktı ama karışık bi akşam oldu ayarlayamadım
normalde yemekten önce leslile jillian zumba falan yapıyorum
1 saat kadar sonra yemek yiyorum ama akşam ayarlayamadım
eşim de geç geliyor yemeklerimiz 8 i buluyor akşam ama napalım :)

Demek ki herkes hafta sonuna regl olacak hepimiz pazartesi + çıkacağız tartıda sevinsem mi bilemedim:KK70:Not ettim canım sağol sende artık kalori yarışmasındasın :KK68:Dün ki menün de güzel inşallah zamanla pilavı ve şekeri de tamamen kesersin akşam ki yemeğine bayıldım:kk77:Sporuna bittim:KK49::KK9:
Pilavı aslında artık çok yemiyorum canım
evde neredeyse artık hiç yapmıyorum
ki ben ekmek değil pilav yiyerek doyan bi insandım :110:
ama işte sabah iyi kahvaltı yapmadığım için çok acıkmıştım
sonrasında ara öğün olarak abartmayayım diye en azından bir kez yiyeyim tam yiyeyim dedim
nasıl fikir :KK58::KK70:
Mercimek yemeğini ben de çok seviyoruuummm, ikinci tabağı yememek için zor tuttum kendimi
daha önce 3 tabak yediğim için 1 çok az geldi gözüme :eek:

Back
X