♥haftalık kilo verme yarışması♥

bencede fazla değildir ama herkesin kendi ideali var işte
ama merak ettim görüntüsünü, benden 3 cm uzun ve benim hedef kilomda o kiloda nasıl durcam görsem bende merakımı gidermiş olcam,inşallah paylaşır fotosunu :))
Ben sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsan:KK70:

Bakalım 1 ayda 4 kilo verebilecekmiyiz ben de eşime kızıma pilav yapıyorum onlar az yiyor ben çok:KK43:
Bence verebileceğiz canım :KK19:
bencede fazla değildir ama herkesin kendi ideali var işte
ama merak ettim görüntüsünü, benden 3 cm uzun ve benim hedef kilomda o kiloda nasıl durcam görsem bende merakımı gidermiş olcam,inşallah paylaşır fotosunu :))
Akşam atıcam canım bakalım nasıl görünecek :KK28:

Aynen canım bölgesel rahatsız oluyorum ben
göbeğim var biraz, bir de basenlerim var malesef

Atarım akşam canım :KK68:
Bölgesel olarak yağlandım ben :KK53:
üstüm çok yok
göbeğim var biraz
ama basenler Allah Allaaahhh kocamaan
:KK48:
Canım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadar:KK49:

Canım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadar:KK49:
squat yaptım 15 gün kadar
toparlanma oldu aslında ama ben diyorum biraz daha kilo vereyim ki bacaklarım daha ince güzel görünsün
bacak hareketleri de yatarken yapıyorum ama bir düzen koymalıyım kendime yavaş yavaş arttırmam gerekli

Biraz daha iyisin en azından aç kalmamış gibisin :KK53:Şu probis seni tok tutuyor sanırım bende mi denesem ne :KK70:

Çok sevindim canım nasıl güzel geçmiş öyle maşallah diyeti de bozmamışsın hatta yürüyüşle de çok güzel spor yapmışsın bayıldım çiğ köfte partisi dedin bittim ben dün de eşim alayım mı diyordu yok yemek yiyelim dedim canım çekti :KK70:

Evet canım yapın , çok güzel gitti valla bol marulu şöyle ohh:)

Aynen canım bölgesel rahatsız oluyorum ben
göbeğim var biraz, bir de basenlerim var malesef

Atarım akşam canım :KK68:
Bölgesel olarak yağlandım ben :KK53:
üstüm çok yok
göbeğim var biraz
ama basenler Allah Allaaahhh kocamaan
:KK48:

sende öyle diyosan biz napalım canım :KK43:bizim toto ben gidiyorum o arkadan bana yetişmeye çalışıyo :KK70:o derece yani
bende de göbek ve simitler var ama basenlerin genişliğinden o gözüme batmıyo bile eritemedim gitti basenleri :KK42:

bu arada merakla bekliyorum fotonu :KK39:

sende öyle diyosan biz napalım canım :KK43:bizim toto ben gidiyorum o arkadan bana yetişmeye çalışıyo :KK70:o derece yani
bende de göbek ve simitler var ama basenlerin genişliğinden o gözüme batmıyo bile eritemedim gitti basenleri :KK42:

bu arada merakla bekliyorum fotonu :KK39:
basenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acaba:KK58:

basenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acaba:KK58:
ben 2 gündür ınsanity max 30 diye bir programa başladım, benim yağ oranımda yüksek onu düşürmek için kardio amaçlı başladım, 30 dk bir video ama 20 dk ancak dayanabildim, aklında varsa bir çalışma istersen paylaş yapabilirsem uyarım sana ama çok ağır olmasın :KK70:

ben 2 gündür ınsanity max 30 diye bir programa başladım, benim yağ oranımda yüksek onu düşürmek için kardio amaçlı başladım, 30 dk bir video ama 20 dk ancak dayanabildim, aklında varsa bir çalışma istersen paylaş yapabilirsem uyarım sana ama çok ağır olmasın :KK70:
Sporla ilgili pek bilgim yok benim
hangi çalışma nereye iyi gelir diye
karambole yapıyorum bişeyler hareket berekettir diye
ama uygun bi spor bilen varsa ben de uyarım valla
:KK19:

Leslie yapabilirsin çok kolay ve sevimli geliyor insana :KK53:

elma_sekerim01 elma_sekerim01 güzel gitmez mi çiğ köfte candır :kk77::KK72:

:KK19::KK15:
Leslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerde:KK66:

Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu :KK64:
bu leslie bana çok sıkıcı geldi daha hareketli kardio tarzı çalışmak beni daha çok yorsada daha motive ve mutlu ediyor

Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu :KK64:
Canım leslie 1 mile ile fayda göremezsin ki en az 2 ben genelde 3 mile yapıyorum 45 dakika çok güzel ter attırıyor vücut sıkılaştırmayı bilmem ama toparlamaya ve kilo vermeye yardımcı bir spor :KK49:Sıkılaşması için pilates ben pek sevmiyorum ama en güzeli o leslide 45 dakikalık videosu yetmezse jillian olabilir zumba da deneyebilirsin ip atlama da yapabilirsin:KK76:

Leslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerde:KK66:
Evet yürüyüş gibi 20 dakikadan sonra ter atmaya başlıyorsun açıkcası bayağı terliyorum ben son 10 dakika artık yavaşlıyor :KK53:

Back
X